צהריים טובים

TRANCILITE

New member
../images/Emo35.gifצהריים טובים

היי , שאלה לי אלכן -האם משהיא מכירה את ד"ר סוריאנו מתל -השומר ?אם כן הייתי שמחה לקבל רשמים , יום -טוב

TRANCILITE

New member
הבהרה

אשמח לקבל רשמים עליו כרופא מטפל לטווח ארוך ולא כעל מנתח

galim29

New member
הבהרה נוספת... ../images/Emo140.gif

כרופא מטפל אני מתארת לעצמי שרק כפרטי והמרפאה שלו בתל אביב. כדאי אולי שתפרטי קצת יותר על עצמך ואם זה למטרת אנדו ופיריון. יש מגוון דיעות בפורום ואני מודה מראש שאני לא בקיאה בנושא הפיריון ולכן לא יכולה להביע את דעתי עליו כרופא מטפל.

galim29

New member
ממליצה עליו בחום

ברוכה הבאה. הדיעות על סוריאנו חלוקות. הוא מנהל המרפאה בתל השומר וגם מקבל פרטי. אני מאוד מרוצה ממנו גם מבחינת רופא (גיניקולוג) וגם מבחינת האישיות שלו. קיבלתי ממנו יחס אמפתי, סבלני ומבין מאוד ואני חצי שנה אחרי לפרוסקופיה שעברתי אצלו בתל השומר. אני משערת שתתיקלי במגוון רשמים עליו ולכן העיצה הכי טובה שיש לי עבורך היא להיפגש איתו ולהיווכח באופן אישי. הוא כירורג וככזה הוא נוטה יותר לאופציית הנתוח אבל את אישה עצמאית ובכל מקרה תמיד כדאי לשמוע עוד חוות דעת. אני לא יודעת מה מצבך הרפואי ולאיזה מטרה את פונה אליו אבל מראה עיניים היא ההתרשמות הכי טובה. בכל מקרה, כרופא ומנתח הוא מצוין ולטעמי האישי גם כאדם.

ר ו מ י ה

New member
ממליצה לך להסתכל על שרשור הרופאים

שם תראי הן דעות חיוביות והן שליליות. בסופו של דבר אני חושבת שאין תחליף לפגישה עם הרופא (כל רופא) והחלטה האם סגנונו מתאים לך או לא.

למעלה