פרקים 7, 8 ו-9

mace windu1

New member
סורי... אני פשוט האוצר מילים...

שלי באנגלית קטן מדי בשביל טקסט כזה... מה כתוב שם? לפי מה שהצלחתי לקרוא כתוב שם שהפרקים האילו יראו מסך... יכול להיות?

אתר AICN מעדכן שזה כנראה ממשחק מחשב

אבל זה לא סרטון מהסרט. למרות שזה נראה די טוב, אפילו מאד טוב, הייתי אומר.

emh

Member
מה שכתוב שם זה בקיצור....

הם מדגישים שזה שמועה קודם כל וככה צריך להתייחס לזה... וודאי תהיו סקרניים מדוע כל העובדים של ILM חתמו על הסכמי סודיות בנוגע לפרקים 7,8,9. אם לא מתכוונים לצלם אותם למה צריך להקפיד על הסכמי סודיות? בכל אופן, לי אין התנגדות שהם יצולמו. זה יהיה פשוט מושלם.

darth bane

New member
בעיה

תהיה להם בעיה גדולה כי כל ה30 שנה אחרי שובו של הג'די מלאות כבר בספרים ובקומיקסים, שעוברים אישור אצל לוקאס לפני הפרסום ונחשבים כחלק מקו הזמן הרשמי של הסדרה. אלא אם הסרטים ייתיחסו לדמויות חדשות לגמרי. דרך אגב לא יודע אם אתם יודעים אבל הרגו את צ'ואי באופן רשמי.

Padme Amidala

New member
הממ

אם זה יהיה כמו הטרילוגיה החדשה- זה יכול לצאת סתם מיותר
אבל מצד שני, אם זה יהיה דומה יותר לטרילוגיה הישנה ואולי עם אותן דמויות- אני בעד

mace windu1

New member
עם ההבדל בין הסרט ה7...

לסרט השישי הוא 30 שנה אז זה כבר קצת יותר הגיוני כי רוב הדמיות כבר מעל גיל 40.. להבדיל מהטרילוגיה הישנה שבה הם בני 20-30.. אבל צריכים לעשות את זה כמו הטרלוגיה החדשה.. כי בטרילוגיה הישנה אז כל החלליות שם נראות ישנות ועלובות (לפי דעתי כי..) כי כאשר שלטה האימפריה אז את כל הצרכים הטובים ואת כל הדברים שמיחדים את הטכנולוגיה בטרילוגיה החדשה היא צרכה לעצמה.. וברגע שהאימפריה נפלה כל הדברים האילו שבו ליקום.. ואז ישנה טכנולוגיה כמו בטרילוגיה החדשה ואפילו יותר טובה.. וזה רק פרט אחד קטן שמיחד את הטרילוגיה החדשה ואמור ליחד גם את הטרילוגיה השלישית.. תחשבו על זה.. זה לא נראה לכם יותר הגיוני?

למעלה