פינת השאלה הקטנה

שאלת ספא-מתנה לחברה

מישהו מכיר ספא מומלץ לבילוי יומי עם ארוחת צהריים? עבור חברה מאוד טובה

יופיופ6

New member
ממליצה על הספא במלון דניאל

אפשר לקחת חבילה שכוללת עיסוי+ארוחת בוקר או צהריים. אפשר להיות בספא ואז ללכת לאכול בטרסה - מסעדה שמשקיפה על החוף ממש ליד המלון. מומלצת מאוד. תהנו! ספא שיזן

myfirst1

New member
../images/Emo26.gif שבר בטבור??

ערב טוב, יש לי שאלה. לבן שלי יש שבר גדול בטבור. אמרו לי שזה יעבור לבד ובינתיים הוא בן שנתיים וזה לא עובר, ואני קצת דואגת. יש פה אמהות שלילדים שלהם היה שבר וזה עבר לבד? אמא שלי מנסה לשכנע אותי שזה לא עובר לבד ומציעה לי רעיונות שאני לא רוצה לנסות... אשמח לשמוע מאמהות שעברו דבר כזה. תודה.

ellieg

New member
לנו עבר אבל יחסית מהר

אמא שלך רופאה? כדאי לברר עם רופא ילדים שלך וכירוג ילדים. אני יודעת שבד"כ עובר לא יודעת עד מתי.

יש דעה שאומרת שהוא יכול להיסגר

עד גיל שנה - שנה וחצי. אני מציעה שתקחי אותו לכירורג ילדים טוב שעל דעתו את יכולה לסמוך, שימליץ לך מה הוא חושב. ליונתן שלי יש טבור בולט. כשהיה תינוק רופא הילדים שלו אמר שזה אמור לעבור עד גיל שנה, כשהיה בן שנה אמר שנחכה לגיל שנתיים. בינתיים הילד כבר כמעט בן 5, הטבור עדין בולט. נשלחנו אחר כבוד לכירורג ילדים שבדק היטב ואמר שלפי דעתו זה עוד יכול להיעלם ולחכות עוד שנה.

בעלי בן 35

הטבור שלו פנימי ונראה יפה ורגיל לחלוטין. לפני שבועיים היה בית חולים אחרי תאונה שעשה עם האופנוע והרופא בבית חולים אמר שיש לו שבר סטבור ושהוא כנראה נולד עם זה וימשיך לחיות עם זה עד 120 ולא עושים עם זה כלום (אולי בגלל הגיל, אבל זה מה שאמא בכל אופן).

גם לאיתי יש אבל בדרכ לא עושים עם זה כלום

הכירורג אמר שזה יעבור לבד אבל בפועל זה לא. איתי קצת מתבאס מהצורה של זה ולפעמים לא מוריד בגד ים אבל בעקרון לא עושים עם זה כלום בעיקר אצל בנים. הבנתי שלבנות חשוב לתקן

פינקי33

New member
לעידו יש ועוד לא בדקתי את זה לעומק...

לי היה רוב ילדותי וזה גרם לי לחוסר ביטחון כשכל הילדים ראו את הפופיק שלי. רופאה מטומטמת אמרה לאמא שלי בזמנו שתשים לי פלסטר ואולי זה יעזור... בגיל ההתבגרות אני חושבת זה עבר. היום הוא שקוע ממש ואחרי הקיסרי פתאום דיברו איתי על שבר בטבור למרות שהוא עדיין שקוע... בינתיים אני ל אמוטרדת אבל לגבי עידו אבדוק באמת.

ribber

New member
לאחיינית שלי היה

וזה תוקן בעזרת ניתוח, הניתוח הוא אמבולטורי (יוצאים הבייתה באותו היום) ופשוט למדי, היום היא בת שש
לא זוכרת אם הצגתי את עצמי בעבר, אם לא אני מתנצלת על ההתפרצות לשירשור

26may

New member
../images/Emo26.gif כמה שאלות פרקטיות

1. אנחנו מתכוונים לקנות סלון חדש - מה נראה לכם הי נוח לנקות עם ילדים סלון עור / בד כהה/ בהיר ? 2. לקראת החורף תינוקת בת 7 חודשים איך עדיף לחמם את הבית/חדר שלה רדיאטור או מזגן -בהנחה שיש לנו מזגן מיני מרכזי ואנחנו ממש לא מתכוונים להפעיל אותו כל הלילה . 3. מישהי מכירה רופא נשים טוב בכללית באיזור רמת גן תודה

כמה תשובות פרקטיות

1. סלון עור בצבע לא מוגדר יהיה הכי קל לנקות לדעתי. 2. אני מעדיפה חימום של מזגן יחד עם מכשיר אדים קרים. רדיאטור איכשנו תמיד לא מרגיש לי מספיק חם, או חם רק באזור מסוים של החדר. 3. לא מכירה.

למעלה