פינת השאלה הקטנה

יופיופ6

New member
שולחן וכסאות לקטנים

אני מתכוונת לאלה שבגובה שלהם. כאלה שאח"כ אמורים לצייר עליהם וכד', אני חושבת
. איפה קונים? ומה יותר כדאי, כיסא שיש בו רק משענת לגב? אני זוכרת שיש כאלה מעץ נורא יפים. או כסאות עם משענות לידיים? הילדים בני 11 חודשים. (כן כן...זה מה שמטריד אותי בימים חמים אלו..
)

נועם@בת

New member
לדעתי עדיף כסא ללא משענות לידיים

לנו יש פושטים של כתר עם משענות וניצן עושה לוליינות שלימה כדי להכנס אליו. כי צריך להתיישב ואז להתקרב לשולחן וזה מבצע מסובך עבורה. ראיתי פעם אצל טוויטי כסאות ללא משענות ידיים מאוד יציבים (של כתר ממש לא יציבים) אבל אני לא יודעת איפה מוכרים אותם. השולחן שלנו הוא פשוט השולחן של הסלון, כמו שאמרה סוכריה זה הגובה האידיאלי לשולחן ילדים. בתיה

יופיופ6

New member
מה זו התמונה הזו?? ../images/Emo3.gif

או קיי. לקח לי רגע להבין שרצית להדגים לי את השולחן וגובהו... והגב של הילדה שלך ...באמת חמוד. וגם הקוקיה מתוקה. אבל מה עם הפנים שלה?? לא מגיע לנו? בכל מקרה, תודה על התשובה.

Navva

New member
גם לדעתי עדיף כסא ללא משענות לידיים

מעוד סיבה , כאשר מבוגר יושב עם הילדים הוא יכולל שבת עליהם. לנו יש שולחן מלבני + 2 כיסאות של איקאה, כבר מתפקדים יפה מאוד 3 שנים (מה שלא כ"כ אופינילמוצרים של איקאה), ובחיי אין לי אחוזים. הסידרה נקראת MAMMUT. הריהיטים עשיום מפלסטיק, פינות מעוגלות, קל לניקוי. למבוגר נוח לשבת. יש בסידרה שולחן עגול ומלבני (עדיף המלבני), כיסאות עם משענת גב ושרפרפים. יש לי חברה בפינלד, קיבלתי ממנה תמונה של הבנות שלה בחדר שלהן, ושם בחדר אותו שולחן ואותם כיסאות.

לבנה123

New member
לנו יש מאיקיאה שולחן וכסאות.

באמת כסאות בלי ידיות לידיים, אחרי שראיתי פעם תינוק אחד שהשחיל דרך הידיות האלה את הראש שלו.

אנחנו נהנים מאוד מהפלסטיקים הפושטים של כתר

נכון, אני לא יכולה לשבת עליהם, אבל הילדים יכולים לגרור אותם בעצמם לכל מקום ולהיות הרבה יותר עצמאיים. בד"כ הם משמשים אותם לשבת ולעבוד ליד השולחן בסלון, והרבה פעמים הם משמשים אותם למשחקים - כמו רכבת שהם "בונים" או החללית של יונתן. יש אחד מול המחשב של יונתן (שולחן נמוך במיוחד שקניתי באיזה מבצע). יש לנו גם את השולחן של כתר, אבל הוא נמצא בחצר, ומשמש בעיקר לארוחות ערב בתקופת הקיץ.

ellieg

New member
לנו יש גם וגם

יש לנו כיסאות של איקאיה בחדרים ומאוד מרוצים, אבל ב85 ש"ח לכסא (כפול 4) + שולחן זה עסק מאוד יקר. אנחנו קיבלנו מתנה. אם הילדים בני 11 חודשים זה מתנה נפלאה ליום הולדת מהסבים. בחצר יש לנו את הכיסאות הפשוטים של כתר. נדמה לי במבצע עולים סביב ה20 ש"ח. גם מאוד פונציונלים ומאוד מרוצים. המשענת יד לא מפריעה ודווקא לקטנים נותנת יציבות של אי יכולת ליפול לצדדים. ובתכלס אם הייתי צריכה לקנות בעצמי נדמה לי שהייתי הולכת על כתר, אבל למתנה איקאיה אחלה.

אם אין חדר כושר - אז בלי ידיות!!!!!!!!!

נשמע מוזר? הנה ההסבר....
קודם כל אני בעד העץ כי הרהיטים יותר יציבים - לפעמים הג'וניורית מציירת על שולחן הפלסטיק שבחוץ והשולחן זז יותר בקלות, אבל הכי חשוב - בלי ידיות. ולמה? הרבה פעמים הג'וניורית מבקשת שאשב איתה לצייר.... לנסות להיכנס לתוך הכסא עם הידיות גורם לאחת משתיים: 1. או שאני יושבת על הצד ושוברת את הגב (גם ככה אני לא מציירת משהו, אז עוד בזוית...) 2. אם כבר הצלחתי להידחק (ביום שלא אכלתי מהבוקר...) - אני פשוט קמה - והכסא איתי... לא נעים!

יופיופ6

New member
../images/Emo6.gif גם אני התפלאתי

מישהו מעל גיל שש מצליח להכנס לכסאות האלה?

פינקי33

New member
גם לנו יש של איקיאה

את השולחן והכיסאות היקרים יותר אבל אנחנו מאוד מאוד מאוד מרוצים!!! אם אצליח אצרף תמונה.

פינקי33

New member
תמונה קצת ישנה....

השולחן והכיסאות צבועים בלכה, אפשר לשפשף עם סקוצ'ברייט וממש משמ נוח...

Navva

New member
אני כתבתי על סידרה אחרת MAMMUT

מצרפת קישור כדי להסביר על מה אני כותבת כיסא שולחן, בתמונה עגול, לנו יש מלבני. מאוד מרוחח ומתאים גם לילד שעולה לגן חובה. בכל מקרה הדוגמנים חמודים.

יופיופ6

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif תודה רבה על התשובות !

נלך להסתכל גם על אלה של כתר וגם באיקאה (תמיד אוהבת לעשות שם סיבוב..למרות שבדר"כ אני יוצאת משם רק עם איזה משהו קטן ולא שימושי), ונקווה שסבא-סבתא ישאלו מה אנחנו רוצים ליום הולדת שנה

למעלה