פינת השאלה הקטנה

חררה......

... כשאריך איינשטיין אמר את זה באחד מן הסרטים שלו זה נשמע מאד מצחיק... אלא במציאות מסתבר שזו פריחה מציקה ומטרידה...שקשה מאד להיפטר ממנה... לא עזרו המקלחות הרבות, החלפת אבקת הכביסה לתינוקלין ותרחיף הקאלמין...הילד שלי פשוט פורח כולו (בצוואר בעורף בישבן ומעט בירכיים) ...ומתגרד... כמובן שבגן המצב מחמיר למרות שמאד מקפידים לשטוף אותו אחרי החול, לייבש ולמרוח משחה, וגם מקפידים שיהיה לבוש כמה שפחות וכמה שפתוח... ... יש למישהו/י רעיון איך לעזור לפצפון המסכן ולהקל עליו?

מטפל/ת זוגי/ת

חברה שלי מחפשת מטפל/ת זוגי/ת. לא משנה מאיפה המטפל/ת (מאיזור המרכז ועד חיפה יכול להתאים)- העיקר שיהיו המלצות. אשמח לקבל מסרים, תודה !

לבנה123

New member
יש לי מישהי באיזור כפר סבא, ומישהי בת"א

שטובות בטיפול זוגי. רלוונטי עדיין?

מ י כ

New member
../images/Emo180.gif צעצועים מה לזרוק ומה לתרום?

זבל זורקים,את הצעצועים שבמצב טוב משאירים או אורזים לילד הבא.. מה עושים עם הצעצועים שקצת שבורים,פאזלים מעץ שחסר בהם חלק(אחד..!)לזרוק או לתרום?

נועם@בת

New member
זורקים

אין טעם לשמור, ולקבל משחק שבור זה קצת משפיל. אז לקוחים אויר, מחביאים את הגנים הפולנים וזורקים
. בתיה

דש1דש

New member
עושים יצירה ../images/Emo3.gif

מאוד יפה לעשות הדבקות עם פאזלים, אפשר לעשות מהם קונפטי, עיסת ניר ועוד גם עם חלקי פלסטיק של משחקים לא שלמים אפשר לעשות יצירה..... בקיצור - אפשר למחזר....

לדעתי לשמור, מה יש?

לדעתי גם צעצוע שקצת שבור הוא מעניין ונחמד. במיוחד אם לא ראו אותו כמה שבועות ואז פתאום מוציאים אותו שוב. ואם משום מה את ממש לא רוצה אותם בבית - אז לדעתי לתרום (כי מה שמספיק טוב לי ולילדי אני מניחה שיהיה מספיק טוב גם לאחרים). אם המקום שאליו תתרמי יחשוב שזה לא ראוי - הוא כבר ייפטר מזה.

למעלה