../images/Emo35.gif ועוד אחת ../images/Emo35.gif 2
מה מודד הLOG??? נגיד שאין זרם ואין גלים לצורך הדוגמא. הספינה מפליגה לאורך COG והחרטום מופנה לכיוון TC. ההפרש נובע כתוצאה מרוח בלבד. מה מודד הLOG? את הSOG או את ההיטל של SOG על הTC או לא זה ולא זה? כי יש כמה סוגים של שאלות, בחלקן צריך לסמן את המהירות על הTC ולדעת את הDR ואז להשוות עם הFIX. בחלקן צריך למצוא את הCOG ולסמן את המהירות עליו. בשאלה תמיד מנוסך: מהירותך 8K . אבל אף פעם לא כתוב מאיפה יש את המהירות. במצב האמיתי אני מפליגה בספינה שאת המהירות יש לי מהLOG. האם זה כולל את הסטיה של הרוח. (הרי נאמר שרוח משפיעה רק על הכיוון לכן כאילו זה כן כולל)
אנסה לעלות גם סקיצה. בינתיים המחשב מסרב לעשות את זה.
הלוג מודד את המהירות שעברת לגבי המים (יש לוגים שמודדים לגבי הקרקע אך הם נדירים וכנראה שכאן לא מתכוונים לזה). את עברת את המרחק מ Aל B, ובמידה שלא היה כל זרם זה המרחק שהוא מדד, בלא התחשבות לאן רצית להגיע. דרך אגב בקישור שנתתי קודם יש גם מאמר על מדי רדך (לוג).
ישנם סוגים שונים של מדי דרך/מהירות וכל אחד מהם מודד באופן שונה ישנם כאלו שימדדו SMG וישנם כאלה שימדדו את המהירות על פני ה-TC כתלות בזרמים. כלומר ימדדו רק את הרכיב המקביל לשדרית הספינה.
המהירות נתונה כבר בכוון השייט. אין צורך לחשב את ההיטל מה גם שקוסינוס 10 מעלות יוצא 0.985. אין שאלות שמצריכות חישוב קוסינוסים. אלא אם מצויין זרם אל ונגד כיוון השייט, וגם אז צריך לשים לב שהתיקון קיים כבר בנתוני השאלה. אני לא זוכר שאלות כאלו.
Direction Light ועוד אור מכוון, אור זה נראה מגזרה צרה מאוד ומשמש כ- Leading Lights על ידי אור בודד. באגפים של גזרה כזו יכולים להופיע אורות עם מאפיינים או צבעים שונים משלו או בעוצמה קטנה בהרבה משלו.
DIR משמעו אור כיווני כלומר אור המופנה לכוון מסויים בלבד.אינפרמציה לגבי הכוון או הגזרה המדוייקים תימצא בספר המגלורים list of lights ואינה נמצאת במפה. ושוב-בהצלחה...