סתם שאלה...

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo35.gifסתם שאלה...

איזה טיפוס היה קורט של כלבים או חתולים...? אני יודעת שאלה טיפשית...אבל בכל זאת.... משהו יודע?

life style

New member
אני לא ממש יודעת...

אבל לפי התמונה הזאת ששמו פה למטה אני מניחה שהוא חולה חתולים

Runaway Train

New member
חחח..איזה חמוד הכלב...

וגם קורט :) מה זו השאלה הזו?!...צריך לדעתי לעשות שירשור אחד של אוףטופיק ושם לכתוב את כל השטויות האלו אוי אני חייבת להיגמל מהסמיילים האלו ( :) :( )

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo26.gifאני יסביר לך...

בחירת בע"ח מסוים אומר הרבה על האדם עצמו ומאחר וקורט היה מסתורי לוא מובן אז מנסים לגרד.... אני מעדיפה חתולים הרוב מעדיפים כלבים.....

ש ו ק ה

New member
ומה עם קריס ודייב? מה הם עיזים?

למה אף אחד לא מנסה לנתח אותם!??! גם הם מוכשרים!

Ayoola

New member
אל תדאגי ננתח גם אותם

קריסט הוא איש של צרצרים... ודייב יותר בקטע של נשרים... מוכח, אל תתווכחו:)

מתווכחת ../images/Emo164.gif

דייב הוא איש של זיקיות וקריסט איש של ג'ירפות ( חי חי הוא גם קצת מזכיר אותן)

Runaway Train

New member
../images/Emo11.gifכמו שאמרת,עיזים

לשניהם הייתה (או יש) קירבה מיוחדת לעיזים בשנת 1993 רצו שמועות שהם תיכננו מסיבה מאחורי הקלעים והזמינו אך ורק את העיזים מהחווה שליד החבר'ה נהנו אך עזבו את המקום מוקדם ועדיין לא ידוע למה יש המספרים שקורט נכנס באמצע המסיבה ועשה סצינת קנאה מטורפת בכך שכריסט ודייב לא הזמינו אותו למסיבה והעדיפו את העיזים....קורט נשבע לנקום,וכך עשה-הוא ערך מסיבה פי שתיים על שלהם אם החרקים האהובים עליו חיפושיות זבל מהולנד! (אמרתי לכם!) ולא הזמין את כריסט ודייב..שנפגעו נורא מהמעשה אך למדו את הלקח,והבטיחו שפעם הבאה שיערכו מסיבה ,יתחשבו באנשים שתמיד היו שם בשבילהם והקרובים..גם קורט למד את לקחו...יותר לא עורכים מסיבה עם חיפושיות זבל מהולנד! הם הרסו לו את הבית והשכנים התלוננו על הראש שהיה והפחיות בירה המזרקים והבאנגים שהושלכו אל החצר שלהם! צ'יש...החיפושיות האלו...הנוער של היום רק סקס סמים ואלכוהול (כן כן גם רוקנרול) איפה הרצל שצריך אותו
אה הינה.... אוי לא! תראו מה בני הנוער המושחטים האלו עשו לו!
סוף. תראו מה השעה עושה לבנאדם

Runaway Train

New member
../images/Emo11.gifכמו שאמרת,עיזים (ההודעה הטובה)

לשניהם הייתה (או יש) קירבה מיוחדת לעיזים בשנת 1993 רצו שמועות שהם תיכננו מסיבה מאחורי הקלעים והזמינו אך ורק את העיזים מהחווה שליד החבר'ה נהנו אך עזבו את המקום מוקדם ועדיין לא ידוע למה יש המספרים שקורט נכנס באמצע המסיבה ועשה סצינת קנאה מטורפת בכך שכריסט ודייב לא הזמינו אותו למסיבה והעדיפו את העיזים....קורט נשבע לנקום,וכך עשה-הוא ערך מסיבה פי שתיים על שלהם אם החרקים האהובים עליו חיפושיות זבל מהולנד! (אמרתי לכם!) ולא הזמין את כריסט ודייב..שנפגעו נורא מהמעשה אך למדו את הלקח,והבטיחו שפעם הבאה שיערכו מסיבה ,יתחשבו באנשים שתמיד היו שם בשבילהם והקרובים..גם קורט למד את לקחו...יותר לא עורכים מסיבה עם חיפושיות זבל מהולנד! הם הרסו לו את הבית והשכנים התלוננו על הראש שהיה והפחיות בירה המזרקים והבאנגים שהושלכו אל החצר שלהם! צ'יש...החיפושיות האלו...הנוער של היום רק סקס סמים ואלכוהול (כן כן גם רוקנרול) איפה הרצל שצריך אותו
אה הינה.... אוי לא! תראו מה בני הנוער המושחטים האלו עשו לו!
סוף. תראו מה השעה עושה לבנאדם

../images/Emo164.gifחחח ... איזה שרשור מבדר../images/Emo6.gif

אבל מה זה לעזאזל חיפושיות זבל מהולנד ? יש הבדל בינהן לבין חיפושית זבל מצ'ילה ? ואל תעליבי את הרצל שלי
הוא היה צריך להיות מקום 1 במצעד הסקסים של VH1

Runaway Train

New member
בטח שיש!

חיפושיות זבל הצ'ילה ...הם היריבים הכי גדולים של חיפושיות זבל מהולנד! שאני יספר את הסיפור??...לא כדאי :)

למעלה