סקר

משי22

New member
../images/Emo35.gifסקר../images/Emo70.gif

פשוט הויכוח הזה מתחיל להיות מעניין- אחת ולתמיד, מה אתם יותר אוהבים? פרקים שעומדים בפני עצמם, מאלה שיש בהם מקרה שדין וסאם פותרים, מוצאים את הרוח/מפלצת והורגים אותה, אלו שקוראים להם גם לפעמים "פילרים"? או שאתם יותר אוהבים את הפרקים שמניעים את העלילה הגדולה קדימה, אלה שקשורים לכל המלחמת מלאכים-שדים-אפוקליפסה וכל זה?

משי22

New member
והנה הדיעה שלי../images/Emo26.gif

עוד מהעונה הראשונה, הפרקים שהכי עניינו אותי היו אלו שהפכו את הפרקים הבודדים לרצף עלילתי אחד- או בקיצור, את אלו שבהם העלילה הראשית הייתה העיקרית, למרות שהם היו די נדירים בעונה הראשונה. בגלל זה הפרקים האהובים עלי משם הם 6,7,8 שנותנים לנו מידע על העבר שלהם, וכמובן פרקים 20-22 שבהם יש באמת התקדמות בסיפור הראשי (שעד אז לא התקדם מילימטר מהפרק הראשון). לשמחתי הרבה, ככל שעברו העונות, פרקי העלילה הלכו והתרבו והפרקים הבודדים התמעטו (אם כי הם עדיין תופסים יותר מדי מקום לדעתי
) ודרך אגב- זה לא אומר שלא היו פרקים בודדים נהדרים- היו והרבה, למשל 212, 219, 509 ועוד, אבל עדיין בגדול הפרקים שמניעים את העלילה הראשית הרבה יותר מעניינים בעיני.

Anna Banana25

New member
אכן ויכוח מעניין ../images/Emo9.gif

בעונות הראשונות מאוד אהבתי את הפרקים שמניעים את העלילה, שהביאו מידע על העבר של דין וסאם וקידמו את כל הסיפור על השד שהרג את אמא שלהם ועל הנקמה שלהם בו. אבל בגלל שאני מאוד לא מרוצה משתי העונות האחרונות שעוסקות יותר מדיי באפוקליפסה ובכל הקשור לברית החדשה אני מעדיפה שהסידרה תחזור לכמו שהיא הייתה פעם: מדיי פעם פרקים שמניעים את העלילה קדימה אבל יותר פרקים שעומדים בפני עצמם בהם דין וסאם יוצאים לצייד. לפי דעתי זה מה שעשה את הסידרה מיוחדת והעונות האחרונות קצת הרסו אותה. בקיצור- אחת ולתמיד אני אוהבת פרקים שעומדים בפני עצמם

WatchMeWatchYou

New member
יש ויש

בדרך כלל אני מעדיפה את הפרקים שהם עלילתיים - מה שהם לא פילרים. מצד שני יש גם פילרים חמודים, ככה שאני לא רוצה לוותר על ה-Fillers אבל מעדיפה שהם לא יהיו רבים ובטח לא שניים ברצף כמו שהיה מאז שחזרו מהפגרה.

to the end1

New member
אני חושבת שאני מעדיפה את שניהם כי האווירה

שיש בעל טבעי היא כבדה לרוב(מידי פעם יש את היציאות של דין...) אז שיש את הפרקים שמתנתקים מידי פעם מהעלילה הקיימת זה טוב,זה מזכיר גם למה התאהבנו בכלל בסדרה הזאת,וזה מפיג מידי פעם את הפחדים מהעתיד של הבנים...

yt2104

New member
פילרים ללא ספק !!!!

כבר התעייפתי מהעלילת האפוקליפסה . נכון לרגע זה אני נהנית מאוד מהפרקים!!!

mor1450

New member
משולב

בתאכלס, אני מתה על העלילה! ואני חולה על הפרקים שיש בהם טיפה התקדמות אבל בדר"כ הפרקים האלה די כבדים, ולכן בין לבין פילרים לא מזיקים בכלל, והם בדרך כלל הפרקים היותר מצחיקים, וההומור של הסדרה זו גם אחת הסיבות העיקריות שאני צופה בה.

מסכימה איתך ועם רנית ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

לי זה ממש לא הפריע ששני הפרקים האחרונים ששודרו מאז הפגרה היו "פילרים"..מה שחשוב זה העלילות של הפרק והם היו אחלה פרקים!! ובעיקר מאוד מצחיקים

alonback

New member
פילרים זה חולירע

אני באמת מאמין שפילרים קיימים בשביל שבועות בהם הכותבים אומרים "אין לי כוח לחשוב על משהו", הרי לפילרים יש מתכונת מסויימת שמאוד קל לכתוב לה, הם מגיעים לעיירה, עושים קצת מחקר, נתקלים ב badguy עם מכשול כלשהו ואז לקראת סוף הפרק הורגים אותו. מה גם שלסדרות דומות יהיו פילרים דומים, לסדרות מד"ב יהיו את הפילרים עם המסע בזמן, לסדרות פנטזיה את הפילר שהכל היה חלום או חלק מהזיה וכו' וכו'

alonback

New member
שום דבר מיוחד

אני רואה כמעט כל סדרה אמריקאית ובמיוחד סדרות פנטזיה עם מוטיב על טבעי ככה שהיה ממש טבעי שאני אראה על טבעי.

alonback

New member
דווקא לא

אבל אני מוצא את הזמן כדי לראות את הסדרות שלי, זאת ההנאה שלי בחיים

קרניjack

New member
אבל אם סיפור המסגרת לא מVו למה שלא יחזקו את ה

העונה בכאלה? ברור שזה עניין וטעם, אבל הפרקים הראשונים של על טבעי היו כאלה, מן "פילרים" שלכל אחד יש סיפור בפני עצמו, אז זה לא שהכנסת הפילרים היא ממש לא במקום או סתמית, כי ככה הסידרה החלה את דרכה....ויכול להיות שזאת גם דעתך משום שאתה רואה ה-מ-ו-ן סדרות ואתה רוצה לראות חוט עלילה רצוף, או עושה השוואות.

קרניjack

New member
עונה באיחור

העונות הראשונות היו ב מפילרים...עכשיו, יש פילרים שאני ממש אוהבת, ויש כאלה שהם כם אני חושבת שפילרים באים טוב, לא משנה מה היא עלילת המסגרת, כל עוד הם מעניינים וטובים. בעונה השנייה והשלישית אהבתי את סיפור המסגרת והפילרים השתלבו טוב. בעונות 4 והעונה הנוכחית, שאני לא כ"כ אוהבת את עלילת המסגרת (לדעתי התסריטאים לא היו סגורים על עצמם בכלל) הפילרים היו חלוקים. מצד אחד היו כאלה שבילבלו לחלוטין, אמרתי לעצמי "WTF- האם ככה הם מנסים לשבח את סיפור המסגרת שגם ככה צולע?!" אבל בהרבה פעמים אחרות, כמו בעונה הנוכחית אני ממש שמחה שיש אותם, הם יכולים להיות מרעננים וכייפים אם לא אוהבים את סיפור המסגרת. הכל תלוי במה חושבים על סיפור המסגרת.

למעלה