סססקררררר

LadySpeedStick

New member
../images/Emo35.gifסססקררררר../images/Emo35.gif

במסגרת פרויקט לאנגלית נשמח אם תענו האם אתם שופטים אנשים לפי לבוש? א. תמיד ב. לפעמים ג. אף פעם

אף פעם../images/Emo85.gif

לי ממש לא משנה, יש לי חברות וחברים מכל הסוגים ובחיים אני לא ייקבע לפי הלבוש או לפי הטעם שלהם בלבוש

LadySpeedStick

New member
אני מדברת על

רושם ראשוני, לפני שאת מכירה ת'בנאדם ואני לא מדברת רק על חברים.. גם ובעיקר על אנשים שעוברים סתם ככה ברחוב. וגם את החברים שלך למדת להכיר עם הזמן אבל האם הלבוש והמראה החיצוני שלהם השפיע על מה שחשבת עליהם בפעם הראשונה שראית אותם עוד לפני שהכרת אותם?

LadySpeedStick

New member
בעקרון אני מסכימה איתך

לפני שאתה מכיר את הבנאדם שעומד מולך אתה מחפש רמזים לפי המראה החיצוני, ואני לא מאמינה שאין אחד שלא עשה את זה יותר מפעם אחת כי המחשבות הראשונות על אדם שאתה לא מכיר בכלל מתבססות על מה שנראה לעין וחלק מזה והוא המראה החיצוני וצורת הלבוש של אותו בנאדם. ואני לא (!) מדברת על לפסול אנשים לפי מראה חיצוני .!!

נכון, אבל אני ../images/Emo85.gif

עושה הכל ההפךךך מכולם ואני מראה לכולם דווקא שאצלי זה ההפך! ולמי שיש בעיה עם האנשים שאני הוכלת יקפוץ לי יש לנו ילד בכיתה שכולם יורדים עילו אני חוזרת איתו בחזרה הביתה והוא חאלה ילד סו וואט יורדים עילו אז גם אני צריכה לא להיות איתו
ואף אחד לא אומר לי כלום- אני רוצה גם לירואת מישהו שיגיד! יש לי חברה שההיא ממש ממש סנובית וחשובת את עצמה, והיא מודעת שאני חשובת ככה אבל כל עוד היא אחלה יאתי אני חברה שלה. ויש לי גם חברה שהיא פריקית הכי פריקית שיש הולכת כמו סטן ברחובות, ואני אני רגילה לחלוטין, וכל עוד נחמדים עליי אין סיבה שאני ישפוט כל אחד וטעמו האישי לא?

למעלה