סינגפור

guanyin

New member
../images/Emo35.gif סינגפור ../images/Emo35.gif

לאור חופשת הפסח הבאה עלינו לטובה ושנכפית עלי (לשמחתי), החלטתי שאולי אצא לתור טריטוריות חדשות. מישהו היה בסינגפור ויכול לענות על השאלות הבאות: האם היא כמו עיר סינית סופר מודרנית עם טוויסט (גדול ככל שיהיה)? האם למי שאוהב ערים גדולות, אבל לא אוהב לרדוף אחרי אטרקציות יש מה לחפש שם כמה ימים? סנטוזה - מה ההתלהבות? כל הפארקים (ציפורים, ספארי, סחלבים וכו'): בילוי לילדים/זקנים/כולם? (מחק את המיותר). מקום טוב לשפשף קצת את הסינית החלודה? בקיצור - נשמע/ת לי כמו אי/עיר מגניב/ה, ומתאים/ה לחופשה של כמה ימים, אני רק לא יודעת אם שווה את הטיסה המאד מאד ארוכה. תודה 了!

bizhar

New member
סינגפור לא מומלץ כרגע!!

התגלו 100 מקרים של שפעת העופות. בדיקות קפדניות בשדה התעופה, תחנת הרכבת ובמקומות ציבוריים. ממש לא המקום אליו הייתי נוסע.

bizhar

New member
מקווה שלא לקחת ברצינות

היום כבר אסור לשקר, גזורה.

baozi

New member
סעי לטייפה

תוכלי גם לתרגל את הסינית וגם להיות באחת הערים המגניבות בעולם. אפשר לבלות שם בכיף שבוע או יותר אם יש לך זמן. טיסה נעימה...

guanyin

New member
אז זהו...

שהייתי רוצה ליותר משבוע, ומחיר הטיסה השערורייתי לשם לא נראה לי אטרקטיבי. ביז - יש לי טמטמת פוסט שינה, תוכל להסביר למה לעזאזל התכוונת? :)

guanyin

New member
נפל לי האסימון ברגע שהתעוררתי.

לא יפה... ביז ישמח לשמוע שהרבה אנשים עכשיו יודעים שאני לא נוסעת כי שפעת הטופות משתוללת בסינג'...

GnomeBubble

New member
לא נורא

עכשיו השמועה תתפשט ואז גם הרבה אחרים לא יסעו ואז כל סינגפור כולה תהייה רק שלך! לא שאני יודע למה זה טוב, כי נקי שם מדי ואפילו יש להם ניאגרה בשירותים, אבל תתנחמי בעובדה שיש שם אוכל הודי טוב.

guanyin

New member
LOL

לא התכוונתי לבאס, דוקא מתאים לי להיות כ"כ תמימה. מתי אני אלמד?
יא גמד - אני לא נוסעת, אז מה הנחמה?

GnomeBubble

New member
אם את לא נוסעת

את יכולה להתנחם בעובדה שאין שם אוכל איטלקי טוב (למרות שבטח יש
).

guanyin

New member
Surprise!

גם האוכל האיטלקי בארץ בפסח הוא ממש לא משו משו

GnomeBubble

New member
בכלל האוכל כאן בפסח לא משהו ../images/Emo10.gif

לפחות האקונומיקה שלי כשרה לפסח. אם אני אגווע ברעב אני תמיד יכול לאכול אותה...

guanyin

New member
ניסיון אחרון לחופשת פסח - הונג קונג

מצאתי טיסה זולה של אל-על. עושה חשק... אבל... מישהו יודע מה מדיניות הויזות כיום? במידה ואני אסע (זה כנראה לא יקרה, אבל אולי), וארצה להוציא ויזת תייר בה"ק עוד באותו היום, זה כבר אפשרי או שעדיין מערימים קשיים? אMור - אתה יכול לתת לי שוב את פרטי הסוכן שלך? תודה וספ"ש טוב!

NoaHK

New member
צריך ויזה לHK<?

כשטסתי לשם ב-2007 לא הוצאתי ויזה לפני, רק מילאתי את הכרטיס הזה במטוס. בכל לך להונג קונגף כיף שם ה אני ממש ממליצה על HK לשבוע-שבועיים. אההה... התכוונת ויזה לסין. אוף.
הבנת הנקרא בזבל. אבל בכל מקרה, טוסי לשם מהר מהר אם יש לך טיסה זולה. יש שם מלא כיף של עיר גדולה to be had - קניות, מקדשים ושווקים מגניבים, אוכל רחוב טעים. הלוואי וגם אני הייתי נוסעת להונג קונג. ואז תסעי לשנז'ן ותאכלי באו דזה עד שיצא לך מהאף, שמעת?

guanyin

New member
:(

כבר אין טיסות זולות (או טיסות בכלל). סין תחכה לי, ובאודזה כבר מזמן יוצאים לי מהאף וגם מהאזניים. בכל מקרה - תודה על התשובות.

למעלה