נגיד ש...

Rtitan

New member
וואו, המצב מחמיר... רק נשאר שתזמין ../images/Emo6.gif

את כל פיצולי האישיות שלך ותתחיל להתדיין אם זה מעל או מתחת לחגורה. מה קרה מפוצל נפש? התחלת להגן על נשות הפורום כדי שמישהי מהן אולי תשים לב אליך? חברתי הוותיקה והטובה, "קרן אור של בוקר", נשואה באושר מזה כמה חודשים - כך שהיא שרופה מבחינתך - עבור הלאה. את מה שהיא ואני מבינים בינינו לא תבין ואינך מכיר- אתה מנסה לדחוף את עצמך בינינו
? כמה
אתה מנסה להיות? לך נסה לדבר עם אחד המפוצלים שלך - אולי תצליח למצוא שם מישהו שיתעניין בך.

התופעה מוכרת

אתה קורא את מה שנכתב לך, אבל זה אינו נקלט לך. לאט לאט זה מחלחל... אתה מהרהר בזה בלילה... ואז... אני מקווה שלא תחליט לעלות על האופנוע שלך, כדי לתת את הרכיבה האחרונה. זכור, החיים יפים.

Rtitan

New member
תרגע - לא לכולם יש בעיות נפשיות כמו שלך ../images/Emo3.gif

מה קרה לך בלילה? מי מהישיבה ההיא מגיע אליך בחלומות וגורם לך להידלק? הקולות ההם עדיין רודפים אחריך? ייסורי המצפון על מה שעשית בחדר מתחת לשמיכה כשחשבת שאף אחד לא רואה - מי זה היה שראה וגרם לך להיות חולה כל כך? תרגע, יום אחד תהיה הרכיבה האחרונה שלי, או היום האחרון שלי - אבל שלא כמוך, אני אלך עם חיוך על השפתיים ולא זקן ממורמר על העולם, מפוצל אישיות ושבע מכות חשמל ורווי תרופות
כמוך.

Rtitan

New member
דוקטור פרנקנשטיין - אתה מוכן לקשור אותו??

הוא שוב השתחרר ומסתובב בלי מחסום - מה יהיה?

Rtitan

New member
כן - ואני גם יודע מי ../images/Emo6.gif

והוא יודע שאני יודע לפי התשובה שלי.

Rtitan

New member
נשלח לפני הזמן

זה שאתה חולה מפוצל אישיות - לא אומר שאתה היחידי שהוא חולה ומפוצל אישיות, או סתם פחדן שמסתתר מאחורי ניק. אתם אולי לא אותו אדם, אבל ללא ספק מתאימים זה לזה כמו כפפה לרקטום
.

סגלגלה 1

New member
נ.ב.3

פתאום נהיה לי דה'זה וו, לפורום אחר בתפוז, שכבר לא קיים היום. בזמנו הוא שימש לך עיר מקלט. אני מקווה שהסוף לא יהיה דומה. כי העלילה דומה.

לא סגור על הלא סגור

אבל אני מוצא לנכון להבהיר, שמעולם לא הייתי שייך למקובלים. תמיד הייתי, בין אלה, שניתן להגדיר כ-nerd או כ- trouble maker.

ראיתי...

שאת הפוסט, כתבת גם פה וגם שם. הכיני עצמך לאפשרות שמשם, הוא יימחק. כי את עושה שם, מעשה בלתי נסלח, הקורא תיגר, על תבונת NDR.

ולשאלתך...

"מה הייתם מציעים להנהלה לעשות?" בפורום ההוא, הייתי מציע, כפי שהייתי מציע לכל הנהלה ראויה לשמה, לשקול האם היא מקדמת את היעדים, או מהווה אבן נגף, ולהסיק את המסקנות המתבקשות.

../images/Emo192.gif

הכי כיף לשבת בספסלים האחרונים באוטובוס נ.ב. תגידי יש מצב שכולם מתערבבים עם כולם בכל מקרה?

זה הכי מסוכן.

תמיד כשקורה משהו בדרך ישר ניגשים להאשים את החבר'ה מהספסל האחורי. לכן העדפתי לשבת שניים שלושה ספלים לפני. וכמי שהיה מדליק סיגריה בכוונה באוטובוס,מעיף שקיות חטיפים על ראשי החבר'ה מקדימה,מפוצץ פצצות סירחון,ועושה סופר באלגאן בכל טיול כיתתי, הייתה לי את היכולת לסובב את ראשי בהלם ובתדהמה יחד עם כל הכיתה והמורים המלווים הישר אל ירכתי האוטובוס,בכל פעם ש"קרה" משהו שכזה...
לטוב ולרע תמיד הייתי ממגנט את הגרעין שכולם רצו בקרבתו מסביבי.גם יושבי הספסל האחורי היו מצטרפים בשלב כזה או אחר ליד הספסל שלי. על הלילות בחדרים,ועל הטיולים במשך היום אספר בהזדמנות אחרת...
אומנם לא ראו עלי,אבל מבאס לגמרי לחזור כל הדרך מהצפון במונית עם מורה מלווה. ועוד רצו שאשלם עבור הנסיעה....
שייזדיינו הם ותעודת סוף השנה של כיתה ז'. חצופים שם בגימנסיה הרצליה...

../images/Emo67.gif

איך פספסתי את התאוריה הזו כל השנים אני דורשת לחזור לכיתה ז' עכשיו!

למעלה