נגיד ש...

../images/Emo35.gif נגיד ש...

יש כיתה עם המקובלים וכיתה של סתם חבר'ה נחמדים, שדי שקטים. ואז בכיתה של המקובלים יש ריב גדול וחלק מהאנשים מחליטים לעבור לכיתה המקבילה. ואז מתחיל להיות כייף גם במקבילה. לאט לאט עוד אנשים עוברים למקבילה וחלק גם פה וגם שם ובסוף כבר לא יודעים מי שייך לאיזו קבוצה כולם מתערבבים עם כולם. ואף אחד כבר לא זוכר מה ההבדל... מה הייתם מציעים להנהלה לעשות? לדעתי, אם היה הנהלה אחראית, כבר היו מאחדים את כולם לכיתה אחת, וזהו, אבל אז יתחילו הצעקות של ההוא שלא רוצה להיות עם ההיא, וההיא שברוגז עם ההוא...

יערית

New member
נגיד ש...

ככה נולדו להם שני פורומים בזמנים שונים עם אנשים שונים עם מעט מכנה משותף, למה לחבר? זה שיש תנועה מגו"ג לכאן זה כי בגו"ג שם מייבשים כבר עם הכניסות על שאלות גרושים וכו'.. ואילו כאן עברו הקרחנות. ביננו, אנחנו אורחים ויש כאן דיירים קבועים שאוהבים את זה כך ואולי אפילו עם פחות נוכחות מגו"ג. :))

eyebrrr

New member
המכנה המשותף דוקא זהה

רוח הפורומים שונה, למרות שפעם כפי שאת בטח יודעת טוב ממני , גו"ג היה אחר........ אורחים ודיירים לא קובעים כלום, באינט רנט הכל חפשי.......

לא מדוייק

הפורום שם יובש במכוון ע"י אנשים שקבעו זאת כמטרה. לא ממש הבנתי את סיבת המחאה (משהו על נשים כוחניות, אם הבנתי נכון) אבל אם מי שהרגיז אותם שם עובר גם לפה מה הועילו חכמים בתקנתם?

ולאמירתך שם...

על כך שזהו פורום האם... מבחינתי, אני רק יכול להסכים, שחסרות לי כמה דמויות, שבהחלט הייתי רוצה לראותן כאן.

Lonely In Blue

New member
תכף יבוא ה-YE

וימליץ לך על כדורים, ולשם שינוי, בפעם הזאת הוא יצדק. תגיד, נראה לך שלבדך, תוכל לטאטא את כל הזבל שבעולם ? אפילו דון קישוט, היה חכם ממך.

ye44

New member
חס וחלילה אני לא ממליץ לכם על ../images/Emo184.gif

אני ממליץ על אישפוז בגהה בסגורה מרצון

דוקטור !!!

תציל אותי. אני קלאוסטרופוב. מקום סגור - יחנוק אותי. אפשר אולי להסתפק במחלקה הפתוחה ? במחלקה הסגורה, כבר לא תזכה לשמוע ממני, ואז, כיצד תדע שאתה חי ?

Rtitan

New member
לתת לכל הפיצולים שלו ../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif...

ייצור מחסור עולמי...

אני תוהה...

למה התכוון הפמיניסטי, כאשר כתב : "הבעיה, שיש פיעפוע מההוא לכאן .. של אותן דמויות בלתי נעימות (מעט ..) שחירבו את שהיה שם .. מקווה בשבילנו שהן ירגישו פה שלא בנוח ויחזרו לשם ... אחרת .. יהרסו גם פה, כמו שחירבו שם .." יש אפשרות שהוא כיוון אליך ?

Rtitan

New member
זה פשוט תאור מדויק שלך

הסתבכת שם, נחסמת שם-ואתה ממשיך לשפוך כאן את התסכולים על המנהל שחסם אותך ומיילל כמה כולם אשמים. רק תשתה את הכדורים
- תיכף יהיה מחסור ומה יקרה אז?

מודה...

שטעיתי, כאשר כתבתי "אולי נצליח כך, להיפטר מעונשו של זה.". חשבתי, ש-YE יחבור אליך, שם. במקום זאת, באת אתה, לכאן. קורה... טועים. אבל אולי זה עוד יקרה בעתיד.

נ. ב.

תאר לך איזה עולם נפלא, זה יכול להיות... תחת ניהולו של NDR, אתה מארח את YE, שולח פרחים למותקוקו, ואין לך אותי על הראש. לא קוסם לך ? למה בכלל באת לכאן ?

למעלה