נגיד ש...

אגב תיאוריות...

ההודעה הזאת, שם, גרמה לי לתהות.... הפורום הזה, נקרא "גרושים צעירים", בגלל שהאנשים כאן, נמצאים בתחילת הדרך ? אני לתומי חשבתי, שהוא נקרא כך, כי משתתפיו אמורים להיות צעירים. נכון הוא, שגם כך, איני צעיר, בגיל, ואיני נמצא בתחילת הדרך... ועל צעיר ברוחו, ניתן להתווכח, ובכל זאת, הנני כאן, אבל מסקרן אותי... האמנם - "תחילת הדרך" ???

אני מתגבר על הסקרנות בקלות

לצערי אין לי את האפשרות לעקוב אחרי המתרחש בפורום השכן מפאת קוצר הזמן הפנוי. ותודה שאתה מקצר לנו את הדרך להודעות שמעניינות אותך שם. עכשיו נשאר לך רק להכין מצגת של בעלי התשובות שם לנושא על מיגדרם. אולי אז אוכל לקבל אינדיקציה נוספת לסיבות שלהם בעד ונגד... גם אם המסקנות שלה לא יהיו לרוחם של מי מהם\ן. ובשורה התחתונה,באמת מצ'עמם לכם מספיק כדי לדון בזה בכלל ? שכל אחד יכתוב באיזה פורום שמתאים לו,על פי אופיו של הפורום,התנהלותו ושאר הכותבים בו. שאמשוך כמה שורשים בפרדס שרק בשבילנו ישנו אלגוריתם ככה שכל סנד יעלה את הפוסט בשני הפורומים...?

אל תבין לא נכון...

אינך יכול להסתמך עליי כמתמצת לך את מה ששם, כי גם איני, כמעט שאיני קורא שם. פותח שם את הדף, מחפש אם יש משהו שנכתב ע"י מישהו שמוכר לי כמעניין, ולרוב סוגר בלי לפתוח אפילו הודעה אחת. במקרה הזה, כיון שההודעה הופיעה בשני הפורומים, נכנסתי לחלק מן התגובות, לבדוק מה חושבים שם. אתה צודק, באמירה שלך, שכל אחד יכתוב היכן שבא לו... אבל, כאשר המציאות הולמת את התחזית שנכתבה לפני יותר מארבעה חודשים, { "אותו פורום נמצא בסוף הדרך" }, איני יכול שלא להתפעל מיכולותיי הנבואיות.

אוקסי ../images/Emo124.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif

יש לי סטארט אפ בשבילך ... פרובוקציה דוט קום
. לאוקסי פנית - את שאלות הדודות בארוחת החג כיסית
נראה לי אחלה רעיון, תחשוב על זה. גם בטוח יותר, גם משתלם יותר ... ועל הדרך אם כבר - מי מוצא לי פרובוקציה מעניינת ליום שישי? הרבה זמן לא ריכלו עליי ביישוב ואני חייבת לתת להם סיבה

עאלק ...

גם לא בעושים כלים ? או בעושים פאנלים ? או בעושים מצוות ? never say never .... :)

כולם עושים את כולן

או שזו לא היתה טעות?
עכשיו תתחיל להתלונן שיש איזו אחת או שתיים שלא הספקת, נכון?

Rtitan

New member
טוב, האנלוגיה די ברורה... ../images/Emo3.gif

במצב הזה אני תמיד בעד להשאיר את המצב כמו שהוא - העולם נזיל ומצבים משתנים. מי שמקובל מאד היום עשוי להיות מאד לא מקובל מחר, מי ששקט היום עשוי להיות פסיכי בעתיד ואחד מהמקובלים, ובכלל - לא עברנו טיפה, בקטנה כזה - את חטיבת הביניים שבה היו מקובלים, לא מקובלים ומנודים? מי תהיה מלכת הכיתה ? את מי כן/לא יזמינו למסיבה? ומי לא יבוא/תבוא אם יזמינו את ההיא... שלא לדבר על ההוא שהוא ממש מוזר ולא מקובל. מי יהיה בכלבלב של המורה? ואת ההורים של מי יזמינו למנהל? כן, אני יודע להיכן את מכוונת ולדעתי - לא להנהלה להתערב, בוודאי לא בזה אחרי שלא התערבה בדברים אחרים - ויש להשאיר את המצב כמו שהוא וככל שיש מבחר גדול יותר של מקומות לבלות - ההנהלות מבינות שאנחנו הצרכנים נלך להיכן שאנחנו נהנים, וטוב שכך.

למעלה