משהו קטן....

zoharch

New member
../images/Emo62.gif

בהתחלה, הסיכוי שלו לנצח היה 33% מול 66% להפסיד (1 ל-3 ). מרגע פתיחת החלון עם האבטיח, גדלו סכויו לזכיה, מעל ל50% (2 ל-3) ולכן, לא ממולץ להחליף חלון, כי אז הסיכוי יהיה 50% .

zoharch

New member
לפי התשובה שנתת לאסף

האיש (מרגע פתיחת החלון) מגלה שהוא ב 67%לזכיה ולכן לא להחליף !!!

תראה... תשמע....

מתי בעצם כדי לך להחליף? כשאתה יודע שהסיכויים היו נגדך בבחירה הראשונה שלך. וכולנו מסכימים שבבחירה הראשונה הסכויים היו נגדך 1:2. לכן, עכשיו כשהורידו את מספר הוילונות ה"רעים" שינוי יהיה דבר נבון!

../images/Emo52.gif

על ההודעות המבלבלות. נא להתיחס להודעה השניה בלבד (זאת שהגבתי אליה עכשיו). אני פשוט גולש מדפדפן על בסיס מוזילה שהוא דפדפן ממש מהיר, טוב ואמין!
אבל יש לו בעיה קלה עם הפורומים של תפוז.

../images/Emo62.gif

אני זוכר שקרה לי בדיוק כזה מקרה ב54 במיניסוטה.. אם זכרוני אינו מטעני האסיר אמר "אתם הולכים לתלות אותי".

dors

New member
../images/Emo35.gif אוקיי, ממשיכים!הנה עוד חידה:

והפעם, עוד חידה, פשוטה למדי לבניו של שייח´ ערבי שני גמלים. כל אחד מהם מטפח את גמלו ומטפל בו באהבה רבה. לימים שוכב השייח´ על ערש דווי, קורא לבניו ואומר להם, שזה שגמלו יתברר כאיטי יותר, יזכה בירושה כולה. משמת השייח´ יוצאים הבנים לתחרות במדבר. הם משתרכים באיטיות וללא מטרה, וכל אחד מהם חפץ להישאר אחרון במירוץ. באמצע דרכם הם פוגשים בקאדי חכם. מיואשים הם יורדים מגמליהם ומספרים את המעשה באוזניו. זה מקשיב לסיפור בקשב רב, ולבסוף מלחש באוזנם כמה משפטים. עולים השניים שוב על הגמלים ופוצחים בדהרה מטורפת. מה אמר הקאדי ? בהצלחה

dors

New member
../images/Emo35.gifעוד משהו נחמד...../images/Emo13.gif

כנסו לפה http://www.rotter.net/intelg.htm כל מי שנכנס, שיעשה את המבחן ויגיד מה התוצאה שלו. נראה כמה חכמים אנחנו... בהצלחה לכולם

dors

New member
../images/Emo62.gif לי יצא:

ענית נכונה על 8 שאלות מתוך 11

למעלה