מי אתה

eris1515

New member
../images/Emo35.gifמי אתה../images/Emo35.gif

שרשור הכירות.... שכל אחד יכתוב פה-
שם:
את\ה הבכור?\הקטן?\האמצעי?\אחר...?
אם לא היית הבכור\האמצעי\הקטן(או משהו אחר)-מה היית רוצה להיות-ולמה?
הריב ההכי גדול עם אחי\אחותי
א-ח-ד- מהדברים ההכי יפים שאח\אחות שלכם עשו לכם?

eris1515

New member
../images/Emo70.gifעונה ../images/Emo70.gif

שם:איריס
כמה אחים יש לך?(איתי-)4
את\ה הבכור?\הקטן?\האמצעי?\אחר...?אני השניה
אם לא היית הבכור\האמצעי\הקטן(או משהו אחר)-מה היית רוצה להיות-ולמה?הקטנההההה
הריב ההכי גדול עם אחי\אחותיהיה לי ולאח שלי ויכוח ע=נ=ק= שלא דיברנו 3 חודשים...
א-ח-ד- מהדברים ההכי יפים שאח\אחות שלכם עשו לכם? כהחברות ביסודי תכננו לעשות לי מסיבת הפתעה אח שלי התנדב לשטוף את המרפסת-שזה דבר בלתי יאומן-לא כל יום רואים דבר שכזה...חחחח
כל הכבוד לו

איימו

New member
מי אני?

איילה
18
6 (חוץ מימני)
אני הבכורה בבית.
לא הייתי רוצה להיות משהוא אחר, טוב לי להיות בכורה.
הריב הכי גדול שלי עם אח שלי הסתכם בזה שלא דיברנו, (זה החזיק 6 שעות) הריבים שלנו בד"כ קטנים ולא כאלה משמעותיים.
הדבר הכי יפה שאחים שלי עשו לי זה שהם נולדו.
גם....
אבל כשהייתי חולה פעם אחת ממש קשה (בערך שבועיים) אחותי כל יום עשת לי הפתע אחרת כדי לשמח אותי.

../images/Emo9.gif

שם : לורן
כמה אחים : 2
אני הבכור
עדיין הייתי רוצה להיות הבכור
אני ואחי הקטן התחלנו לריב באמצע חוף ים הומה אדם , לא סתם מכות - מכות עד כדי דימום שלו .
נאדה , אין לי אח אוהב במיוחד . ואחותי הקטנה ? נולדה
המתנה הכי גדולה שאפשר

eris1515

New member
../images/Emo13.gif

מתוקה
איך אני זוכרת את בן דודה שלי בגיל הזהההההההההההה

גמאני גמאני <למרות שהיה שרשור

הכרות לא מזמן, אבל נוותר לך
>. שם: שירי גיל: כמעט 22 כמה אחים יש לך? 2 את\ה הבכור?\הקטן?\האמצעי?\אחר...? הקטנה אם לא היית הבכור\האמצעי\הקטן(או משהו אחר)-מה היית רוצה להיות-ולמה? האמצעית ושתהיה אחות קטנה אחריי. הריב ההכי גדול עם אחי\אחותי: לא משנה, אבל היה אחד כזה לא מזמן שפוצץ ביני לבין אחי את הקשר סופית. א-ח-ד- מהדברים ההכי יפים שאח\אחות שלכם עשו לכם? היא הפתיעה אותי ליום הולדת 18 עם זר פרחים ענקי והיא גרה בחו"ל כך שממש לא ציפיתי ממנה לכלום.

רז

בן 24, יש לי שני אחים קטנים ואם לא הבכור הייתי רוצה להיות הקטן כי הוא הכי מפונק הריב הכי גדול עם אחי היה כשהוא נכנס אלי לחדר כשהייתי ברגע אינטימי מאד עם מישהי
דבר יפה שאחותי עשתה לי, כשהיא הייתה קטנה היא הייתה מציירת לי ציורים בגן כל הזמן אני עד היום שומר חלק מהם!

noooga

New member
עונה...../images/Emo60.gif

שם: נגה גיל: 15 כמה אחים יש לך? עוד 4 את\ה הבכור?\הקטן?\האמצעי?\אחר...? הכי קטנה.. בת זקונים. אם לא היית הבכור\האמצעי\הקטן(או משהו אחר)-מה היית רוצה להיות-ולמה? באמצעית... ככה אתה נהנה משני העולמות- להיות אח לאחים גדולים וגם לאחים קטנים. הריב ההכי גדול עם אחי\אחותי- היה איזה יום אחד שאני רבתי עם אחותי ואז אחותי איכשהו ניסתה להשלים וגם היא נכנסה למריבה... ואו זה היה מטריד. א-ח-ד- מהדברים ההכי יפים שאח\אחות שלכם עשו לכם? יש דברים ממש קטנים שבשבילי הם עולם ומלואו.. כמו למשל ששכבתי על הספה ונמנמתי ואז אח שלי בא ונתן לי נשיקה על הלחי...

mישמישית

New member
מי אני ?

שמי : ניצן גילי: 12 כמה אחים יש לי : 3 - אנחנו 4 אני השניה - האמצעית מלמעלה והיתי רוצה אח גדול ולחזור ליהיות שוב סנדוויץ' - אמצעית לןבד הריב הכי גדול : תאמת לריב אם האחים שלי ריב גדול זה לא ממש אפשרי כי אם אחותי אני כל הזמן רבה ואם אח שלי כל פעם שאנחנו רבים אז אנחנו מספרים בדיחות או משהו כזה ואז מיתפקעים מצחוק ביחד א-ח-ד הדברים הכי יפים שאחי עשו לי : כל מיני דברים קטנים ונחמדים אם זה ברכה או מאחל טעים - יש הרבה -

BigCharmBoy

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם:אביחי
גיל:עוד מעט 14.. כמה אחים יש לך?2 את\ה הבכור?\הקטן?\האמצעי?\אחר...?הקטן אם לא היית הבכור\האמצעי\הקטן(או משהו אחר)-מה היית רוצה להיות-ולמה? אממ, כמו שאני הייתי רוצה להישאר
הריב ההכי גדול עם אחי\אחותי היו מלאמלאמלאמלא
א-ח-ד- מהדברים ההכי יפים שאח\אחות שלכם עשו לכם? לא זוכר, אם הם בכלל עשו לי

gooligal

New member
שלום אני חדש

שם: גל גיל: 15 את\ה הבכור?\הקטן?\האמצעי?\אחר...? : אח בן 18, ואחות בת שנה וחצי אם לא היית הבכור\האמצעי\הקטן(או משהו אחר)-מה היית רוצה להיות-ולמה?: בכור כדאי להיות יותר טוב ממה שאח שלי היה אליי הריב ההכי גדול עם אחי\אחותי: אנחנו לא רבים ריבים ריגשיים או משו כזה, כשהיינו יותר קטנים זה היה מכות, עכשיו זה סתם ריבים מטופשים. א-ח-ד- מהדברים ההכי יפים שאח\אחות שלכם עשו לכם?: אין דבר כזה.

למעלה