ניחוש פרוע מונופול??????????????
ד דRדכוסי New member 27/11/02 #23 לא שמתי ../images/Emo23.gif אני לא מסתכל לתשובות של אחרים לפני שאני מנסה
נ ניקולס©ƒ¥¢°•°§¡ New member 27/11/02 #24 טוב אז יש לי רעיון בשביל דRדכוסי תסתכל מתחת לכל תשובה אם יש אז אתה יכול להכנס כי התשובה לא נכונה ואם תראה תפסיק כבר לנסות..
טוב אז יש לי רעיון בשביל דRדכוסי תסתכל מתחת לכל תשובה אם יש אז אתה יכול להכנס כי התשובה לא נכונה ואם תראה תפסיק כבר לנסות..
ד דRדכוסי New member 27/11/02 #25 הרעיון לא טוב א)לא כדאי לי להסתכל תחת כי אז זה מצמצם את קו המחשבה ואת הרעיונות שלי לחידה ב)גם אם יש אני מנסה לפתור (אני לא מסתכל ב כי כל המטרה שלי זה לנסות להתמודד עם זה לבד)
הרעיון לא טוב א)לא כדאי לי להסתכל תחת כי אז זה מצמצם את קו המחשבה ואת הרעיונות שלי לחידה ב)גם אם יש אני מנסה לפתור (אני לא מסתכל ב כי כל המטרה שלי זה לנסות להתמודד עם זה לבד)
S swift173 New member 27/11/02 #26 זאת לא אחת מהחידות שהאות החסרה היא הדבר? נגיד כאן זה מילים בלי מ אולי...
א איש החידות New member 28/11/02 #32 ../images/Emo128.gif , איפה אתה? כולם מחכים לך... שמח פה הערב , יש לנו הרבה כוכבים היום ...
א איש החידות New member 28/11/02 #36 ../images/Emo127.gif הללוייייייייייייייייייייייייייה רבותי, התשובה היא מפה
N natalyp New member 28/11/02 #38 סופסוף! יפה מאוד. אכן חידה טובה מאוד! אבל אני חייבת להעניק לה בזאת את התואר "החידה המרגיזנית ביותר ביקום"!!
סופסוף! יפה מאוד. אכן חידה טובה מאוד! אבל אני חייבת להעניק לה בזאת את התואר "החידה המרגיזנית ביותר ביקום"!!
א איש החידות New member 28/11/02 #41 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif