מישהו יודע

kittycatbone

New member
באמת פאקינג סתום..../images/Emo3.gif

כאילו.. כשאני חושבת על מה שראיתי בסרט.. אורלנדו שיחק נהדר את הדמות המחורבנת שלו.. הוא היה צריך לשחק פחדן כזה, נמושה והוא שיחק אותו מעולה
פשוט הורג אותי איך אנשים חושבים שרק בגלל הדמות המטומטמת שהוא שיחק אז הוא שחקן גרוע!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifשתי מילים: דעה שלו

לדעתו זה סרט טיפשי ועלוב, ולדעתי לא. כל אחד והדעה שלו.

T u r n e r 1

New member
אם כבר מדברים על טרויה...

יש!!!!!! ראיתי את זה אתמול!!!!! סוף-סוף, כמה זמן חיכיתי לזה! ולפי דעתי זה היה סרט נהדר! מאוד אהבתי!!!!
הכי אהבתי את הקטע שפאריס היה צריך "להילחם" בבעל של הלנה... פחח.... זה היה מצחיק

kittycatbone

New member
חח נכון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif-לזכור לסמן!!

איך שהוא תפס ככה את הרגל שלו כמו איזה תינוק!!
או.. פאריס...........
אומנם חתיך אבל פחדן!!
חח **איך אני מדברת כאילו הוא אמיתי**

רולדההה

New member
אני די מזדהה עם הביקורת

לא שנאתי את הסרט, אבל גם לא התלהבתי מהבחינה האומנותית. הדיאלוגים מסריחים ואורלנדו נקניק נמושתי. אבל בראד פיט הוא אחלה. והאפקטים טובים. אצלי הוא קיבל שלוש וחצי מתוך חמש.

OByael

New member
מנצל"שת למשהו חשווובבבב ../images/Emo42.gif

תוכלו להביא לי את האתר בו יש לוח שנה עם תמונות של אורלנדו?! פליייייז

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo32.gif קטן......

בנות, אני צריכה עזרה!!!,תנו לי שמות של סרטים, מכל הזמנים שאהבתם!!, מהר!!!!!!!!!!!!

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifועוד משו....

נכון יש את האתר ההוא שאפשר לקנות ממנו תמונות ופוסטרים?, איך קוראים לו?!

בכיף ../images/Emo168.gif

שוקולד מה עובר על גילברט? ארמגדון השער התשיעי לפגוש את ג'ו בלאק מטריקס- כל הטרילוגיה שר הטבעות- כל הטרילוגיה שודדי הקריביים הארי פוטר טרויה אפקט הפרפר 50 דייטים ראשונים (חחח ראיתי היום!) יואו יש עוד כל כך הרבה.. אלה זה הסרטים ש"נחקקו בזיכרון" אבל אני צריכה להיזכר..יש עוד כל כך הרבההה

אממ

מעודדות צמודות שודדי הקאריביים היום שאחריי מחר הצלצול חתיכה של הפתעה דופלקס איך להיפטר מבחור ב-10 ימים דיילות בעננים ליזי מקגוויר ממריאה לרומא ברוס הגדול מכולם ואז באה פולי סטרסקי והאץ' 50 דייטים ראשונים שישי הפוך תקועים לנצח בדיוק כשהתאהבנו אני יכולה להמשיך ככה לנצח... זה מספיק?..

kittycatbone

New member
אוי ווי...

סטארסקי והאץ'!!
זה סרט כל כך משעמם....
חיחי...
ונתקע לי בראש הסרט "זמר החתונות".. מקווה שלא שמו אותו עדיין!!!

kittycatbone

New member
זה היה כאילו חביב..

אבל.... הממ, אולי זה היה כי היינו רק איזה 7 באולם, אבל הסרט פשוט היה יבש
חוץ מכמה קטעים מצחיקים הוא פשוט היה פסדר.. מעלה חיוך על הפנים.. לא מצחיק עד כדי כך..

עוד כמה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

איש על הירח (עם ג'ים קארי) עיר של מלאכים הסמוראי האחרון מלך האריות היפה והחיה אלאדין ספיידרמן דרדוויל ו...אמ... לא זוכרת

T u r n e r 1

New member
סרטים חביבים בעיני...

חוץ מהסרטים שאורלנדו שיחק בהם... ללכת על הכל 2 רווק פלוס ילד ספיידרמן סקובי דו אמריקן פאי 3 ... מצחיק ביותר באהבה אין חוקים טומב ריידר 2+1 מת לצעוק 3 חחח.... שיא המצחיק

אממ....../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

יש אתר עם *התמונות* שבלוח השנה, לא הלוח עצמו
נסי פה, (כנסי ל - Studio\Proffesional)

Number One1

New member
../images/Emo36.gifאני!../images/Emo26.gif

הסרטים שהכי אהבתי: שר הטבעות שודדי הקאריביים טרויה היום שאחריי מחר חמישים דייטים ראשונים ברוס הגדול מכולם חתיכה של הפתעה שחקי אותה מותק שרק הקיץ של אביה (ראו מה הפלא...) המלך ואני שיער (איזה מיושנת אני...) אביר שחור כל הסרטים שמונטי פייטון עשו גריז (איזה מיושנת אני...) נער שוליים ביג מאמא טיטניק יש עוד הרבה סרטים מהממים אבל אני לא יכולה להגיד את כולם...

Number One1

New member
../images/Emo36.gifהמשך!../images/Emo26.gif

אח סמוי רומיאו ויוליה מליונר מי שגומר ראשון מרק מקסיקני קטנטנות הסרט לא רק בלונדינית איזה מן שוטרת לגמור עם האהבה הפסנתרן המסע המופלא 102 כלבים דלמטיים חלון סודי ו........ זהו סופית!

למעלה