מישהו יודע

s u c a r i a

New member
../images/Emo35.gifמישהו יודע

בו כמה בראד פיט
...מעניין אותי ואין לי מושג....

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifלמה לא ניצל"שת?!.....ררר!!..

לונרא, לפעם הבאה!! ובן כמה בראד פיט?, בן 40.

s u c a r i a

New member
אני סתומה - תסבירו לי...../images/Emo7.gif

אני בכלל חדשה בפורומים מה זה לנצל"ש

Number One1

New member
זה בסדר ../images/Emo8.gif

אני יסביר לך (אם משהו לא נכון תתקנו אותי...): נצל"ש זה ראשי תיבות של ניצול שרשור, זאת אומרת שאם משהי מגיבה לשרשור חדש, למטה רשום הוספת תגובה, שם את צריכה ללחוץ ולכתוב את ההודעה שלך. את יכולה להוסיף הודעה חדשה רק אם זה ממש ממש אבל ממש חשוב וקשור לאורלנדו. מקווה שעזרתי לך

s u c a r i a

New member
תודה רבה|!../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif|סביון

מזה עזרת לי...חח איזו חתימה קורעת..

T u r n e r 1

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

למרות שלא הודעת רשמית שאת חדשה פה..טוף אבל בכל מקרה אני לימור

T u r n e r 1

New member
אה סורי......

שכחתי שכבר הודעת שאת חדשה... רק עכשיו ראיתי את ההודעה.. פחחח אבל טוף לא נורא..

s u c a r i a

New member
הכל מצויין.....תגידו,

אני מסתבכת עם הפורומים האלה..חח אף פעם לא הייתי קודם בפורום - איך אני מצרפת קובץ/תמונה להודעה? (אם למישו יש כוח להסביר לי..חח)

T u r n e r 1

New member
אי אגיד לך....

כדי לצרף תמונה- אם את יורדת קצת איפה שאת כותבת את ההודעה יש לך מקום שכתוב שם צירוף קובץ. שם את לוחצת על BROWSE ואז את מצרפת את התמונה מאיזה קובץ שהיא נמצאת.. מקווה שעזרתי..

Number One1

New member
../images/Emo46.gifכנסו לפה מיד../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

הנה ביקורת אמיתית שנתנו על הסרט טרויה כולל על אורלנדו: הסרט מאכזב ועלוב, למרות בראד מי היה מאמין, אך יש להודות כי בחירת בראד פיט איננה הייתה נכונה. הבלונד היה נראה מחומצן ועלוב מתמיד. היופי שלו היה נראה כמו דוגמן מטופש.נמאס כבר מאהבות טיפשיות , לא מציאותיות, עלובות. ובעיקר הסרט, כמו כל סירטי מלחמה של הוליוד הופכים את המלחמה לדבר רומנטי,כך שכולנו רוצים לצאת לקרב ולהרוג כמה אנשים. לא טוב למציאות הכואבת של ימינו. הדיאלוגים היו נראים מטופשים ולא אמינים בגרוש. אורלנדו בלום היה מקבל כאפה אילו הייתי פוגש אותו. הטקסטים היו פשוט מגוחכים, מי יאמין לשטויות ולזייוני שכל של עלק גיבורים. במקום להציג איזהשהי ביקורת על ההליכה להמלחמה בגלל אלים או חמדות של אדם, במקום להציג את המלחמה כטיפשות ותכונות קטנוניות של בני אדם,הוצג בפנינו בדיחה.העליבו אותנו בתור צופים.הי טוב היה אחיו של פאריס- שאינני זוכר את שמו. ררררראאאאאאאררררררר
אני יתן כאפה למי שכתב דבר כל כך נוראי!

Number One1

New member
חס וחלילה שזה יהיה שלי!!!

מצאתי את זה באתר וואלה שמשהו כתב ביקורת וזאת הביקורת!!!

s u c a r i a

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אמאלה מי הס-ת-ו-ם שיכתוב דבר כזה
אני אתן לו כזאת כאפה.....הסרט מדהים ודווקא כן דיברו על זה שכל המלחמה הייתה בגלל חמדות של אדם או איך הוא ניסח את זה....אם הוא לא הבין את זה לא אשמתנו שהוא סתום לגמרי

למעלה