מילה משותפת הבת השחורה מתה בסוף מירידת מלח גדולה בקריה !
O ofer106 New member 4/12/02 #1 ../images/Emo35.gifמילה משותפת הבת השחורה מתה בסוף מירידת מלח גדולה בקריה !
S swirrrly New member 4/12/02 #3 אה עכשיו הבנתי!!../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif כן, כמו שאמרתי מקודם המילה "ים": הבת = בת ים השחורה = הים השחור בסוף = ים סוף מירידת מלח גדולה = ים המלח (שהוא הים הכי נמוך - ירידה גדולה) בקריה = בת ים זה אולי קריה? ( )
אה עכשיו הבנתי!!../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif כן, כמו שאמרתי מקודם המילה "ים": הבת = בת ים השחורה = הים השחור בסוף = ים סוף מירידת מלח גדולה = ים המלח (שהוא הים הכי נמוך - ירידה גדולה) בקריה = בת ים זה אולי קריה? ( )
S swirrrly New member 4/12/02 #4 עוד משהו.. ../images/Emo118.gif מתה = ים המוות, שזה כינוי לים המלח נראה לי
Z zoharch New member 4/12/02 #7 ../images/Emo62.gif חחחחחח ניראה לי שזה ים . בת הים הים השחור ים המוות ים סוף קרית ים
O ofer106 New member 4/12/02 #8 ../images/Emo127.gifיששש! ים בת ים ים השחור ים המוות ים סוף יורד ים ים המלח הים הגדול קרית ים אני מחפש עוד מאלו
../images/Emo127.gifיששש! ים בת ים ים השחור ים המוות ים סוף יורד ים ים המלח הים הגדול קרית ים אני מחפש עוד מאלו