מה עושים?

dana levi

New member
../images/Emo35.gifמה עושים?

היה לי כלב ושמו מיקי, גור קטן וחמוד, אבל ההורים שלי החזירו אותו לצער בעלי חיים, ואני כל כך מתגעגעת אליו... מה עושים?

© Tweety ©

New member
אומרים להורים שגם שהם יעשו

בעיות ויזדקקו לעזרה תפני להם את הגב ותזרקי אותם לבית אבות.

מחליטים....

שלא לוקחים אף כלב, עד שהופכים להיות עצמאיים ומספיק גדולים כדי לדאוג לאחד כזה ולעמוד על שלך. וכשזה יקרה זה ינחם אותך. כמו שזה קרה לי. בגיל 21.

osher123

New member
נכון

למשל, אצלנו במשפחה אמא שלי לא אוהבת בע"ח, וזה ממש ,אבל ממש בלשון המעטה !!! כשאני ואחותי היינו קטנות תמיד רצינו כלב , אבל כמובן שהיא לא הסכימה. היום , כשאנחנו כבר לא גרות עם ההורים, אנחנו יכולות להחליט לעצמנו, ובאמת יש לנו יותר מבעל חיים אחד בבית... גם את שתהיי גדולה- תגדלי איזו חיה שאת רוצה !

collie

New member
מסכימה עם osher

גם אני תמיד רציתי כלב ואמא שלי לא רצתה לא בגלל שהיא לא אוהבת אבל בגלל שהיא מפחדת וגם לא רצתה את כל השערות בבית. 10 ימים אחרי שהתחתנתי לקחנו כלב. עכשיו אני יודעת שלכלב שלי יהיה בית לכל החיים ואני מבינה שכלב זה הרבה אחריות ולפעמים הוא עושה דברים שלא אוהבים אבל זה כלב ואין הרבה מה לעשות. כלב זה הרבה אחריות ואם לא מוכנים להתפשר על כמה דברים כמו שערות בבית ואם לא מוכנים לתת אהבה בלי תני אז לפי דעתי עדיף לכולם לא לקחת. גם עדיף שהזירו את הגור עכשיו ולא חיקו כי אז הוה היה סובל נורא. תחשבי שלכלב לגדול בבית שלא כולם רוצים אותו זה לא טוב והוא מרגיש את זה וסובל. ומה שכתבתי זה לכל בע"ח ולא רק לכלבים.

יש לנו

3 סוגים של חיות בבית אמא שלי אומרת שעדיף לא הרבה חיות כי אתה לא יכול לתת לכל החיות 100% צומת לב אמא שלי צודקת לא?

collie

New member
לפי דעתי היא צודקת.

אבל גם אם יש בית טוב ושמטפל טוב בחיות ולא יזרוק אותם שהם חולים או עושים בלגן אז בכל זאת עדיף לפי דעתי מי להיות באיזה כלוב מסכן במכללה. איזה חיות יש לכם?

bimbo.

New member
אהבה אפשר לתת גם למספר

חיות בבית. כשאוהבים בעלי חיים, אוהבים את כולם ומעניקים להם תשומת לב כמו שצריך. החיות גם אוהבות חברה, בדרך כלל. אז זה רצוי אפילו שתהיינה יותר מאחת, אם זה רק אפשרי

Feeorin

New member
אני יודעת מה לעשות

אבא שלי תמיד לא רצה כלב ואמר שלי ולאחותי יהיה כלב רק כשיהיה לנו בית משלנו אבל אני איכשהוא הראתי להם שאני מספיק אחראית ועכשיו הם קונים לי כלב

collie

New member
אני חושבת שלגדל בע"ח זה כיף

ועושה טוב ואני רוצה לאמץ עוד כלב או חתול. אני בעד לגדל בע"ח אבל צריכים להבין שלגדל בע"ח במקרה שלך כלב זה הרבה הרבה אחריות. גם אני שגדלתי רציתי כלב אבל עד שלא מגדלים אחד לא מבינים עד כמה האחריות גדולה. למזלי גם אני וגם בעלי רצינו והסכמנו ששתינו נקח חלק בגידול וזה באמת כך. לפעמים אני לא יכולה לקחת את הכלב לטיול אז הוא לוקח. מה שאני רוצה לומר זה שכלב זה הרבה אחריות ואני יודעת שאם ההורים לא רוצים את הכלב יש סיכוי טוב שהכלב אחרי כמה זמן ימצע את עצמו ברחובות. שאלה: אם תרצה לצאת עם חברים מי יטפל בו ואני לא מתכוונת ליום? אם ההורים שלך לא רוצים לטפל בו תיהיה חייב לווטר על הטיול. אתה מוכן לזה? ויהיה עוד דברים שלפעמים לא תוכל לעשות כי אין מי שישמור על הכלב. תחשוב טוב טוב לפני שאתה מביא כלב שההורים לא רוצים.

אני כל החיים

שלי שאני חייה תמיד היה לנו כלב ואמא שלי אומרת שכלב זה לא חיה זה בן מישפחה ושהיא מדברת על חיות היא אומרת שאין לנו הרבה חיות רק 2!?אמא שלי מוזרה

collie

New member
נכון כלב זה באמת בן משפחה. יש לך

מזל שיש לך אמא כזאת.

Feeorin

New member
אם אני נוסעת.....

אם אני נוסעת אני שולחת אותו לפנסיון למישהו שיודע איך לטפל בו

כ כ

New member
היי דנה

קודם כל תבררי עם ההורים שלך למה הם החזירו אותו מה הסיבה ואז נראה איך ממשיכים מפה..........

dana levi

New member
זה היה בגלל

שהוא נשך, אבל זה היה מתו משחק כי הוא היה גור!!!

כ כ

New member
אוקיי

את מי הוא נשך? תמסרי קצת יותר פרטים כמו מתי איך ועכשיו לשלב הבא שיחה עם ההורים

האפי לי

New member
לפני ש"כ כ" יעשה נזק

ואני לא כועסת עליו רק שיחשוב לפני שהוא מתחיל לתת עצות. אני בימים אלו מחפשת בית ל2 כלבים ו6 חתולים שהגיעו לרחוב בגלל בתים לא אחראיים בלשון המעטה. זה לא כיף שמוסרים את הכלב, זה עצוה וזה מרגיז וזה לא מוצדק אפילו אם הוא נשך. העניין הוא שאני עוד לא פגשתי כלב שמעולם לא נשך, כי זה חלק ממה שכלבים עושים לצערי, גם אם רק פעם אחת בחיים- הסיבה שלא כולם גומרים בהסגר היא שיש בעלים שדואגים לכלב ופותרים את זה ויש ננשכים שמבינים שהכלב לא צריך להכלא ולא עושים צרות. אין לך מה לעשות, הבית שלך כרגע הוא של ההורים ואם את אוהבת כלבים תביני שלהביא כלב כדי למסור אותו אחרי חודש או אחרי שנתיים או אחרי 6 שנים אם הוא נשך או חירבן או השיר שיער זה התעללות- זה רע לכלב. עצוב ככל שזה יהיה לך תצטרכי לחכות שיהיה לך בית משלך ותוכלי להביא אליו את מי שאת רוצה

כ כ

New member
תהיות לגבי המילה נזק

כל ההתנסחות שלך מוזרה לי אני ביקשתי פרטים כדי להבין למה ההורים שלה מסרו את הכלב ובמקום שהכלב יהיה עכשיו במכלאה אולי ניתן לפתור את זה בדרך אחרת....... כאחד שהיו לו מספר כלבים בחייו ועל הכלבה הראשונה שאימץ בגיל 8 היה צריך "להילחם " בהוריו שלא כלכך קיבלו אותה בהבנה עד שלבסוף נהפכה לחלק אינטגרלי מהבית. וכלבתי הנוכחית היא כבר חלק מהמשפחה כי משפחתי ( בת זוגתי ) הבינה כמה מוסיף ותורם זה בעל חיים בבית אני מבין את דנה שלא מבינה למה מסרו אותו ואולי שיחה עם ההורים שלה תעזור לה או לקבל בהבנה את המסירה או לקבל את הכלב בחזרה זה שאת לא כועסת עלי זה יפה וטוב אבל אני הייתי בודק טוב טוב את כל התכתובות והמסרים לפני שהייתי מתנסח או כותב את מה שכתבת לכתוב לילדה מחכים עד שיהיה לך בית משלך לא עוזר לה להבין במקום זה השבת לה תשובה מתנשאת שלא פותרת כלום ולא עוזרת לדנה שפנתה לפורום בשאלה אז לפני שאת מייעצת לי לחשוב תקראי שוב את התגובה שלך ואולי רק אולי את זו שצריכה לחשוב מעט חזקי וישרי כוח במציאת בית לכלבים ולחתולים

dana levi

New member
ל-"כ כ"!!!

שיטתך לא תעבוד, בגלל שכשהתקשרנו לצער בעלי חיים כדי לישאול מה שלומו, הם בכלל לא זכרו מי הוא, ואין לי מושג איפה הוא נמצא עכשיו, ומה קורה לו... וזה ממש מטריד אותי...

למעלה