מה בין

דRדכוסי

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo41.gif כולם להכנס

לא פתרתם עדיין את החידה על אורך הקורה בהתעמלות ואת 2 החידות של איש החידות

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gifכינויים

כינוי לאסיר, בגלל רצונו לעלות לישראל? תתעוררוווווווווווווווווווווווווווווווו

דRדכוסי

New member
../images/Emo70.gifכנסו כנסו ושוב כנסו../images/Emo70.gif

אני זזתי לבנתיים אני יחזור ב8 וחצי יש 3 חידות שעדיין לא פתרתם (2 של איש החידות וה"התעלמות" שלי) נסו אותם

Yotam_

New member
../images/Emo62.gif

המודוסים הם בעצם חלוקה של סולם לכמה חלקים כך שאם נסדר אותם לפי סדר הפרטים\סריגים בזה אחר זה נקבל את הסולם המקורי עליו מבוססים המודוסים כמו שהוא נראה באופן נורמלי על צאור הגיטרה. אנו מחלקים את הסולם לחמישה חלקים\מצבים, לפי הדרגה הראשונה, השלישית, הרביעית, החמישית והשביעית. כל חלק כזה נקרא מודוס (בלטינית) או באנגלית mode. לכל מודוס יש שם ואופי מסוים, המתקשר לדרגתו בסולם. אופיו של כל מודוס מתאים גם לאקורד שבדרגתו. העתקתי את זה מאיזה אתר... חחחחח

natalyp

New member
אני מניחה שזה ../images/Emo127.gif....

אני לא מנגנת על גיטרה, אלא על פסנתר, לכן את רוב הקישקושים הללו לא הבנתי, אבל אני מניחה שהכוונה הייתה זהה, אני התכוונתי לסולמות מוסיקליים עתיקים, אך למעשה אך למעשה, ופתחתי כעת לקסיקון מוסיקלי במיוחד בשביל המאורע, כדי לתת לכם תשובה מדויקת: "המונח מודוס מציין במוסיקה מערכת צלילים, המשמשת כתבנית לחומר מוסיקלי כל שהוא לעשות ממנו מנגינה"

natalyp

New member
תיקונים....

אבוי לי.... תמחקו את ה"אך למעשה" השני
וכן את הפסיק וה"ו" שאחריו!!! טוב, עדין זה לא יוצא הגיוני, אין לי מושג מה קרה שם באמצע... תתמודדו!!!!!

דRדכוסי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif מקבץ חידות קצרצר../images/Emo41.gif

1)מי נבחר לנשיא ה42 של ארה"ב? 2)מה מחזיקה האשה באנדרטת "פסל החירות" בידה השמאלית? 3)מה נדחה ע"י מגנט? כספית או זכוכית? 4)איך נקראת האות הראשונה באלף בית היווני? 5)איזו תקופה באה לאחר תקופת הברונזה? 6)איך נקרא החומר בו משתמשים לציפוי מסלולי הריצה באיצטדיונים? 7)כיצד תאמר "בשעה מוקדמת בבוקר? 8)כמה עצמות יש לאדם בכל אצבע? 9)מי היה חתן משה? 10)היכן נמצאת הכיכר האדומה? 11)מה איבדה סינדרה? 12)איזה כח, מושך את המים למקום נמוך? 13)מי היו: הלל,שמאי,רבי עקיבא, רבן שמעון בן גמליאל? 14)מהו הצבע של אבק יהלומים? 15)מייסד של איזו דת, נולד בבית לחם? 16)איזו היא המדינה בעלת מספר התושבים הרב ביותר? 17)איזו ציפור יכולה לעוף אחורנית? 18)היכן התגלו מגילות קומראן? 19)מהי קליגרפיה? 20)מה מחולל את החורים בגבינה השוויצרית?
שאלות הטריוויה למשועממים בלבד
אני פורש עכשיו לטובת צפיה בטלוויזיה
תשובות מחר

swirrrly

New member
../images/Emo62.gifנו אני אנסה.. ../images/Emo118.gif

1) פרנקלין או רוזוולט... =/ (מאיפה בא לי??) אולי בוש? לינקולן! אממ.. דרסי?? (בעעעעעעעע עזבו) 2) ספר משו כזה, לא? כי הלפיד זה בימין איי ת´ינק.. 3) אני אלך על כספית..=/ 4) אלפה נראית כמו a 5) תקופת הברזל? בעע סתם.. אממ.. רנסאנס? ימי הביניים? =/ 6) חומר חומרי? פחם? אסבסט? נפט?? =/ 7) נוו.. אממ.. בשחר אולי.. משו כזה... 8) אני אלך על 3=/ 9) אוווווווויייי אממ... אברהם? לא אממ... כהן הלבן משהו כזה?..=/ 10) בישראל?? =/ 11) דהההה כאילו.. נעל!! עכשיו.. נעל ימין או שמאל
אני אלך על.. שמאל! למרות שזה בטח ימין
12) כוח צפונפיקוס? סתם.. אממ.. המשיכה=/ אולי כוח המגנטיות של מרכז כדור הארץ או הממ.. או אני יודעת!{
כוח פיסיקילי
13) וייייי אשכרה שמות מוכרים =/ 14) אפור? לבן? סגול? ורוד? אזמרגד?? 15) הנצרות (בעעע סוף כל סוף יודעת בודאות!!) 16) כאילו סין! (או הודו...
נהה סין סין!! (תאילנד תאילנד..)) 17) יונק דבש? 18) זה קשור לערבים? אולי .. בגדד?
19) הגרפיה של הקלי. 20) אווווווווווויייייייי תמיד שואלים, תמיד עונים ואני תמיד לא יודעת/זוכרת... זה תוצר לוואי של התהליכים הכימיים במהלך הכנת הגבינה?
יוווווווו כל כך מהר הסתיים?? כשנהנים, הזמן עובר. מהר.

דRדכוסי

New member
לפירוט נכון/לא נכון כנסו

לא נכון: 1 2 3 7 9 10 13 14 כל הניחוש שוגיים 18 19 נכון: 4 5 (הברזל) 6 8 (3 אצבעות,בבוהן 2) 11 (יותר נכון סנדל) 12 (גרביטציה) 15 16 (סין) 17 (יונק הדבש ומשפחתו) 20

swirrrly

New member
../images/Emo62.gifנו אני אנסה.. ../images/Emo118.gif

1) פרנקלין או רוזוולט... =/ (מאיפה בא לי??) אולי בוש? לינקולן! אממ.. דרסי?? (בעעעעעעעע עזבו) 2) ספר משו כזה, לא? כי הלפיד זה בימין איי ת´ינק.. 3) אני אלך על כספית..=/ 4) אלפה נראית כמו a 5) תקופת הברזל? בעע סתם.. אממ.. רנסאנס? ימי הביניים? =/ 6) חומר חומרי? פחם? אסבסט? נפט?? =/ 7) נוו.. אממ.. בשחר אולי.. משו כזה... 8) אני אלך על 3=/ 9) אוווווווויייי אממ... אברהם? לא אממ... כהן הלבן משהו כזה?..=/ 10) בישראל?? =/ 11) דהההה כאילו.. נעל!! עכשיו.. נעל ימין או שמאל
אני אלך על.. שמאל! למרות שזה בטח ימין
12) כוח צפונפיקוס? סתם.. אממ.. המשיכה=/ אולי כוח המגנטיות של מרכז כדור הארץ או הממ.. או אני יודעת!{
כוח פיסיקילי
13) וייייי אשכרה שמות מוכרים =/ 14) אפור? לבן? סגול? ורוד? אזמרגד?? 15) הנצרות (בעעע סוף כל סוף יודעת בודאות!!) 16) כאילו סין! (או הודו...
נהה סין סין!! (תאילנד תאילנד..)) 17) יונק דבש? 18) זה קשור לערבים? אולי .. בגדד?
19) הגרפיה של הקלי. 20) אווווווווווויייייייי תמיד שואלים, תמיד עונים ואני תמיד לא יודעת/זוכרת... זה תוצר לוואי של התהליכים הכימיים במהלך הכנת הגבינה?
יוווווווו כל כך מהר הסתיים?? כשנהנים, הזמן עובר. מהר.

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo15.gif

2. מגילת העצמאות של ארה"ב. 4. אלפא. 5. תקופת הברזל. 7. שחר, או דמדומי בוקר, או השכם בבוקר.... 8. 3? 9. חותן משה היה יתרו. 10. מוסקבה 15. נצרות. 16. סין. 17. יונק הדבש. השאר לא ידעתי

למעלה