מדרשות

../images/Emo35.gifמדרשות

מישהי אולי מכירה מדרשה לבנות באזור גוש דן? אם כן אשמח לקבל פרטים על המדרשה וזמני פעילות.

בת מלך

יש פרטים ב"שעורים" פה בפורום... זו מדרשה של ברסלב... אם את רוצה יש גם את מדרשת אביב בת"א וסל"ה בבני ברק... ויש גם מקומות עם שיעורים בערבים כמו שורשים בת"א או ראש יהודי....

אחלה מדרשה!

אשרייך אחותי שאת מחפשת מדרשה. בת-מלך זו באמת מדרש מעולה. אולי תספרי קצת יותר מה את מחפשת: איזה שיעורים? באיזה שעות? בהצלחה. ה' איתך, הוא שמח בך ואוהב אותך. חזק ונתחזק! איזה נחת שאת עושה בעליונים. אבא שבשמים! תסתכל על הילדים שלך! אוהבים אותך! מחפשים אותך! רוצים גאולה ברחמים!!!

מישהי שמעה משהו על צפנת?

זתומרת...שניה....לפני שאתם מגיבים... אם זה משהו טוב- תכתבו כאן אם זה משהו לא כ"כ חיובי אז בבקשה תשלחו לי במסר אישי או לאי מייל (בכרטיס שלי) כי אני לא רוצה שיהיה פה לשון הרע או משהו... בכל מקרה תודה רבה!!!

אחותי!

שבוע טוב, וחודש טוב. צפנת בצפת? ברור! מדרשה מצויינת. מנהלת המדרשה, הרבנית טובה בזק, מעולה. ה' ישמור אותה. האוירה - אוירה צפתית מיוחדת. שיעורים מעולים עם רבנים מצויינים. יש שם אופי מסויים למקום. אולי תאספי את עצמך, ותעלי לצפת, תבדקי, תראי, תתרשמי, תרגישי. אולי זה המקום שלך, ואולי לא... בהצלחה. את מחפשת מדרשה? יש מדרשה מעולה מעולה מעולה במושב תלמים. משהו מיוחד לגמרי. אם בא לך, צרי איתי קשר במסר או אפילו כאן ואספר לך. ישועות ונחמות, גאולה ברחמים.

למעלה