כמה שאלות

דניאל7707

New member
../images/Emo35.gifכמה שאלות

כמה פעמיים ביום אתם מדברים? מי היוזם בד"כ? כמה sms שולחים? כשאתם נפגשים כשהוא יוצא חמשו"ש כמה הוא מוכן לתת מהחופשה שלו? גם אתם נתקלות בתופעה של לא אוהב sms? אם יש לכן עוד שאלות ותשובות להן אתן מוזמנות לכתוב .... תודה!

heilig

New member
../images/Emo13.gif

מדברים פעם ביום פלוס מינוס.. יש ימים שמדברים פעמיים, יש ימים שלא מדברים בכלל
אני שולחת אסמס או שניים ביום, הוא שולח אחד מקסימום... הוא בדרך כלל עונה לאסמסים בקול ולא באסמס (קטע משעשע שנתקלתי בו אצלו, זה דיי מצחיק ) הוא מוכן לתת מהחופש שלו תמיד, אני בדרך כלל זאת שמכריחה לצאת גם עם חברים, בלעדיי
מה לגבי החבר שלך? כמה זמן אתם ביחד? מה הוא עושה בצבא?

דניאל7707

New member
ממממ

חבר שלי לא כ"כ אוהב sms גם לו יש קטע לענות ל- sms שלי בטלפון לפעמיים הוא מתקשר פעמיים ויותר לפעמיים בכלל לא. די מעצבן,כי אני מרגישה שרק אני נותת והוא הרבה פחות ממני כאילו אני נלחמת למען הקשר והוא יותר אדיש,מבחינתו מה שיהיה יהיה ככה זה מרגיש לי. ,הוא טוען שהצבא מקשה....אני מבינה אבל יש גבול כמה מקשה. אנחנו חצי שנה יחד... הוא לוחם בכפיר..

heilig

New member
תראי

ללא ספק הצבא מקשה, אבל אדישות היא גם תלויית אופי ולא רק מושפעת שירות. החייל שלי אדיש +, לא קל.. אבל פשוט למדתי להסתדר אם זה.. לפעמים זה הדבר היחיד שמכניס אותי לפרופורציות.. חחחחחח ושלי פשוט עונה לאסמסים בקול רם, וזה לא משנה אם את באיזור או לא... חבל על הכסף ^^ כמה זמן הוא בצבא?

דניאל7707

New member
אדישות...

מוציאה אותי מדעתי! אני אוהבת אותו ויש באמת מה לאהוב בו הוא מיוחד מאוד אבל קשה לי עם זה...זו קרירות מאוד מסוימת ,לא יודעת איך הוא מסתדר, הכל באיזי ולא משנה מה קרה או קורה הכל בסדר.אני מרגישה כאילו שרק לי אכפת מהקשר הוא אומר שזה לא נכון ואם הוא לא היה רוצה הוא לא היה בקשר הזה ,אני לא אמורה לנחש שהוא מתגעגע אם הוא לא אומר נכון?!,אין אצלו שום מילות חיבה או מילים בסגנון וזה מטריף אותי. ניראה לי שבגלל שהם הרבה בנים ואין בנות זה משפיע עליו. שנה ושלוש ומתוכם חצי שנה אנחנו יחד ובאמת שכיף לי איתו :) קיצ'ר מקווה לשינוי... תודה לך!

heilig

New member
../images/Emo24.gif

אל תתייאשי. אני מצאתי את השיטה שעובדת על החייל שלי. מה שאני רוצה שהוא יגיד לי, אני אומרת לו ומקבלת "גם אני". בסוף הוא למד ואמר לבד... את יודעת כמה זמן לקח לו להגיד "אני מתגעגע"?...חחחחח והוא צודק, תפעילי לחץ מתון ולא מורגש, זה יבוא לו בסוף, הוא באמת אוהב אחרת הוא מזמן היה הולך. בהצלחה

Please Dont Cry

New member
אממ

אנחנו מדברים בין 2-4 פעמים ביום P: בד"כ זה יוצא שאנחנו מדברים בערך שעה וחצי כל יום, וכל פעם מישהו אחר יוזם אני לא מרגישה שיש מישהו שיותר... סמסים אנחנו בקושי שולחים, רק אם אי אפשר לדבר, כמו למשל בתקופת הטירונות והקורס שלי, או הטירונות והאימון מתקדם שלו, ואז הסתמסנו המוןןןןןן כל היום בערך חחחח אבל עכשיו כל בוקר שולחים בוקר טוב אחד לשני וזהו בערך:) בסופ"ש הוא מפנה לי כמה שהוא יכול, באמת שכמעט כל הזמן אנחנו ביחד ואנחנו נפרדים רק בשביל להיות עם המשפחה וכאלה. אני חושבת שאת לא צריכה לקחת קשה אם חבר שלך פחות טיפוס טלפון, כי זה לא נורא! גם חבר שלי היה ככה בהתחלה ואז הוא התרגל D: ובכל מקרה, קשה בצבא כי יש מלא אנשים מסביב ולא תמיד נעים ועד שמוצאים את הדרך שהכי נוח לתקשר בה בזמן הצבא לוקח זמן... בכל מקרה, תדברי איתו על זה ותסבירי לו שזה קצת מעליב אותך שהוא לא כל כך יוזם או מגיב, ואני בטוחה שהוא ינסה לעבוד על זה :) בהצלחה D:

rotem611

New member
יש גם יותר גרוע חח

אני מדברת עם חבר שלי בדרך כלל רק ביום חמישי בערב כשהוא חוזר מהשטח ובשישי שבת אם הוא סוגר. אז ככה שבמשך השבוע אנחנו לא יכולים לדבר, הוא בסוף אימון מתקדם והוא בשטח כל הזמן ואסור להם לדבר. וגם הוא פשוט לא כל כך אוהב לדבר הרבה בטלפון, וזה קשה אבל מתגברים חחח וSMS אני כותבת לו פעם או פעמיים באמצע השבוע כשהפלאפון שלו גם ככה מכובה כדאי שהוא יראה את זה שהוא פותח את הפלאפון לפני שהוא מתקשר. כשהוא יוצא אנחנו אנחנו כל הזמן ביחד, כי גם אין לו משפחה בארץ אז יש לו את השעה שלו כל שישי בערב שהוא מדבר עם המשפחה כי זה הפעם היחידה שהוא מדבר איתם כל השבוע וזהו בערך... אני כל כך מקנאה במי שיכולה לדבר עם החייל שלה כל יום!!! ):

אירלין

New member
באמת יש יותר גרוע...

לחבר שלי אין טלפון בכלל כי אסור להם ככה שאנחנו לא מדברים כל השבוע, הוא מתקשר ויש לו רבע שעה לדבר גם איתי וגם עם ההורים שלו מטלפון ציבורי ביום שישי. עכשיו הוא החליף את הטלפון שלו לאחד שמקבל SMSים כשהוא כבוי אז אני מידי פעם שולחת לו הודעה אבל גם ככה הוא רואה את זה רק אחרי חודש כי הוא סוגר 28. אבל דברים השתפרו, הוא עבר לבסיס קרוב יותר (חיפה) וכנראה שיהיו יותר ביקורים, כי כשהוא היה באילת לא יכולתי לבקר אותו בכלל. אולי אני אראה אותו בשבת, אם יהיו ביקורים.... אני מתגעגעת.

GrowingMadness

New member
../images/Emo56.gif

בגלל שחבר שלי כבר בסדיר פחות או יותר מותר לו פלאפון כל הזמן אז אנחנו יכולים לדבר הרבה... SMSים בקושי שולחים, רק אם לא דיברנו הרבה זמן וגם לא נדבר הרבה זמן.. או סתם כשמשעמם
כשהוא יוצא חמשוש אנחנו כמעט כל הזמן ביחד. מחמישי אחרה"צ [ולפעמים אפילו בוקר], עד שישי אחרה"צ, ואז כל אחד עם המשפחה והחברים כמה שעות ואז נפגשים שוב בערב עד שבת בערב. חבר שלי סבבה עם SMSים אבל הוא כותב לי מידי פעם.. אממ זהו נראה לי שעניתי על הכל

כמה תשובות :)

החבר שלי עכשיו באימון מתקדם. אנחנו מדברים לפחות פעם ביום, לפעמים פעמיים. SMSים כשיש לו קצת זמן בארוחת בוקר/צהריים/ערב, לפעמים הוא מתקשר סתם כשאסור כמו היום
. ותמיד כשהוא יוצא אנחנו כל הזמן ביחד, בין אם זה אצלי או אצלו, משהוא יוצא עד יום ראשון בבוקר. לצערי אני עוד מעט אתגייס ובתקופת הקורס שלי זה אולי ישתנה קצת (ממש מקווה שלא)

j u l i a 1 3

New member
אצלי

חבר שלי גם בכפיר חח מתי שלך התגייס? אולי הם ביחד?
אנחנו מדברים בד"כ פעם ביום כי הוא עוד בטירונות אז הוא יכול לדבר רק בשעת ט"ש.. אסמסים.. כל בוקר הוא שולח לי בוקר טוב ומעבר לזה הוא לא ממש עם הפלאפון.. כשהוא יכול הוא ישר שולח אפילו כשהוא בהפסקת פיפי
חח לחבר שלי אין בעיה עם אסמסים למזלי... אבל ברוב הימים אין לו ממש זמן עם הפלאפון אז זה רק אסמס בבוקר ואז מדברים לפניי השינה... והוא היוזם של השיחה כי אני לא יכולה לדעת מתי הוא בט"ש.. הוא כמעט אף פעם לא יוצא חמשו"שים אז אין לי ממש תשובה לזה אבל כשהוא יוצא שו"ש הוא מוכן להקדיש די את כל הסופ"ש, אני אוכלת אצלו ארוחת שישי וישנה אצלו ובערב אנחנו יוצאים ביחד (בד"כ עם חברים שלו כי הוא רוצה לראות גם אותם מן הסתם.. חח) ובשבת לפעמים אנחנו נוסעים לאנשהו לבד.. סרט/מסעדה או סתם הולכים להסתובב באיזה קניון חח וזהו בערב שבת הוא מחזיר אותי הביתה כבר אבל בעיקרון אני איתו משישי בצהריים עד מוצ"ש תמיד חח הוא יצא חמשו"ש רק פעם אחת וזה היה בהפתעה אז הוא בא לעבודה שלי והפתיע אותי
ואמנם חבר שלי לא טיפוס כזה אבל כן יצא לי בחיי להיתקל בהרבה בנים לא אוהבי אסמסים אם זה מעודד אותך חח זאת תכונה די נפוצה אצל בנים נראה לי

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif|קוביה|ממממממ אני עונהה ../images/Emo3.gif

ממממ מדברים פעם אחת ..... וגם זה בקושי \: יוזם - הוא , אבל אני מתקשרת תמיד .. למקרה שאולי אולי הפלאפון שלו פתוח חחחח מממממ SMS אנחנו לא שולחים כל כך הרבה ... אני שולחת לו יותר .. אצלי הוא יוצא לש"וש וגם זה בקושי... והוא מוכן לתת את הכל מהחופשה שלוו . הוא פשוט לא רוצה שאני יעזוב אותו .. וכןן חחח גם החיילוס שלי לאא אוהב כל כך SMS .. אבל אמרתי לוו אתמול שבבוקר ישלח לי אסאמאסים כמו פעםם .. והוא הפתיעע .. :)

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo192.gif חחחחחח כןן זה טעות נגררת :D

עכשיו הכל תקין קפטן ! ^ :)

XxMidnightxX

New member
עונה גם...:)

כמה פעמיים ביום אתם מדברים? כמה שאפשר...פעם זה היה פעם ביום בקושי...עכשיו יותר זה בגלל התפקיד שלו..^__^ מי היוזם בד"כ? הוא מתקשר אבל אחרי שאני שולחת לו SMS ובודקת אם הוא יכול לדבר כמה sms שולחים? דיי הרבה כשאתם נפגשים כשהוא יוצא חמשו"ש כמה הוא מוכן לתת מהחופשה שלו? אנחנו כמעט כל הזמן.. למרות שאני אומרת לו לצאת עם חברים שלו בשישי בערב גם אתם נתקלות בתופעה של לא אוהב sms? אממ... לא ששמתי לב..למרות שגם לו יש נטיה לענות על SMSים בשיחות..^__^

עונה

כמה פעמיים ביום אתם מדברים? או אה.. המון המון. אי אפשר לספור אפילו. מי היוזם בד"כ? או שהוא או שבאופן שווה.. כמה sms שולחים? לא מעט בכלל.. כשאתם נפגשים כשהוא יוצא חמשו"ש כמה הוא מוכן לתת מהחופשה שלו? כל החופשה. כפרה עליו P: גם אתם נתקלות בתופעה של לא אוהב sms? למען האמת לא..

למעלה