יש לי שאלה:

Chelnak

New member
../images/Emo35.gif יש לי שאלה:

אם טיאלק יכול להרגיש נוכחות של גואולד, למה הוא לא הרגיש שקרטר הפכה לפונדקאית בפרק In The Line Of Duty? ובפרק The First Ones - למה הוא לא הרגיש שרות'מן הפך לפונדקאי? (יכול להיות שהיו עוד פרקים בהם קרה דבר דומה).

deathcaster

New member
שאלה מובילה לעוד שאלה (אולי ספוילר)

ראשית כל , התשובה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא אולי חור נוסף בעלילה ? ושנית בהמשך לשאלתך ...שאלה משלי האם טיאלק שעכשיו הוא ללא זחל בתוכו , הוא עדיין יכול לחוש ב"זחלים" אחרים לידו ?

Chelnak

New member
בקשר לשאלה שלך:

לפי דעתי טיאלק אמור לחוש בנוכחות של גואולד גם בלי השיתופון (אני עוד לא צפיתי בעונות החדשות). כמו שקרטר יכולה להרגיש בכך על אף שכבר מזמן אין לה זחל טוקרה בפנים... לפי מיטב הבנתי, הזיהוי מתבצע לפי נוכחות הנקוואדה - אחרי שקרטר היתה פונדקאית, נותרה לה נקוואדה בדם, שמאפשרת לה לחוש בנוכחות של נקוואדה במישהו אחר. לעומת זאת, בפרק Nightwalkers הם (קרטר וטיאלק) לא יכלו לחוש בנוכחות של הגואולד, מכיוון שאלו היו שיבוטים של גואולד, שנעשו בכדור-הארץ במעבדה, ולכן לא הכילו נקוואדה בדמם.

Chelnak

New member
בפרק Need, שהוא הפרק השלישי אחרי

הפרק In The Line Of Duty, בו הפכה קרטר לטוקרה. אם אני זוכרת נכון, היא אמר שם שהיא יכולה לחוש אם קיימת נוכחות של גואולד במישהו, ושמאז שהיה לה שיתופון היא "מרגישה את טיאלק" בצורה שונה. חוץ מזה, בפרק In The Line Of Duty עצמו, מי שמגלה שקרטר היא פונדקאית היא קסנדרה. פרייז'ר מסבירה את זה בכך שלקסנדרה, שכזכור היתה בתוכה פצצת נקוואדה, עדיין יש נקוואדה בדם. חוץ מזה היו עוד הרבה פרקים בהם קרטר הפגינה יכולת לזהות נוכחות גואולד, וגם להשתמש בטכנולוגיה של הגואולד (כמו מתקני-יד שונים), שמצריכים נקוואדה בדם כדי להפעילם.

למעלה