יש לי שאלה...

icetea

New member
עזרה

היי, אני צריכה עזרה... מישהו יודע איפה הוקלט hey jude ואיפה הוקלט "אימג'ן" של ג'ון לנון... איפה ומתי, באיזה תאריכים זה ממש ממש יעזור לי לעבודה שאני עושה.....

100police

New member
שאלה...

איך הביטלס התחילו עם הסמים (כלומר הסיפור המלא)? במה התבטא השימוש שלהם בסמים בכללי? מתי הם התחילו? איך אנשים התחילו לשים לב לזה? בתודה- עבדכם הנאמן.

icetea

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo53.gif

פליז תעזרו לי, זה די דחוף

Another Girl

New member
בשביל זה רציתי שמישהו יכתוב על זה

מאמר...
בינתיים ייקח לי קצת זמן לענות על זה בהרחבה.אולי מישהו אחר יוכל.

Another Girl

New member
שלום

השיר Hey Jude הוקלט באולפני "Abbey Road" (אולפן 2). שאר הפרטים שביקשת עליו בשיר ליום. הפרטים על Imagine בהמשך.

icetea

New member
תודה ועוד משהו..

וואו, תודה רבה... את יודעת אולי איפה האולפנים האלה נמצאים? ו... תודה רבה בקשר לפרטים של אימג'ן... אני אחכה להם...

icetea

New member
המון תודה ועוד שאלה....

מישהו יודע איפה אפשר להשיג/ למצוא עוד פרטים על השיר מעבר לפרטים טכניים... משהו יותר כמו ניתוח ספרותי...

Renert

New member
היו בפורום דיונים על פרשיית -

'פול מקרטני מת'? אפשר לקבל קישור? תודה

100police

New member
לא נדמה לי שהיו ממש בפורום

אבל היה פה ריב על זה שהסתכם במאמר פארודיה שקשור לאלביס... כדאי לך לקרוא במאמרים. בכל מקרה- תוכל להשתמש באתר המצויין הזה- http://www.turnmeondeadman.net/IBP/Origins.html הוא עם כל ההוכחות שזה לא נכון, ותוכל גם לקרוא את המאמר הזה- http://study.haifa.ac.il/~alevy07/paul.html

דיונים אני לא משוכנע שהיו,

וויכוחים רבים למדי היו, ומאמר שאותו תוכל למצוא במאמרים (Paul is dead hawx)

אלרוס

New member
לא בדיוק דיונים

היו כפי שסר פול שלנו ציין וויכוחים קטנים ושאלות רבות על הקונספירציה, במאמרי הפורום יש מאמר מצויין בנושא

The Walrus

New member
רעיון להמשכת פרוייקט הראיונות...!

האמת היא שזאת לא שאלה, אבל אין
בסביבה, ולא רציתי לפתוח שרשור חדש... אז ככה: אחרי שננגמר פרוייקט הראיונות ההזוי עם ג'ון, פול, ג'ורג', רינגו, יוקו, סינתיה, ג'ורג' מרטין ווויליאם קמפבל (שכחתי מישהו?). עלה לי רעיון: למרות שלדעתי אפשר להוסיף עוד דמויות כמו ג'וליאן ושון לנון, לינדה מקרטני, הטר מילס (או הטר מקרטני), המארישי (ככה כותבים את זה?) ועוד, היה לי רעיון: בואו נעשה פרוייקט ראיונות עם הדמויות שבשירים. הכוונה היא לעשות ראיונות דמיוניים והזויים לא פחות עם דמויות מהשיר כמו: מקסוול אדיסון (MAXWELL'S SILVER HAMMER), בנגלו ביל (THE CONTINUING STORY OF...), רוקי ראקון (נחשו), זאת שנכנסה דרך החלון של האמבטיה ועוד... אז, מה דעתכם? אני אישית חושב שזה רעיון מעניין, וכך נוכל להמשיך את פרוייקט הראיונות ההזויים שלנו... מה דעתכם על זה?

100police

New member
חח רעיון נחמד!

כלומר הצעתי לבתיה כמה אבל לא חשבתי על ממש דמויות מתוך שירים... בתיה, אני מתנדב, אני אגיד לך מה במסר!

Another Girl

New member
זה באמת רעיון מקסים ../images/Emo9.gif

לרכז את זה או שמישו מעוניין?...

למעלה