יש כאן אנשים

shooker123

New member
../images/Emo35.gif יש כאן אנשים../images/Emo35.gif

היי... מה המצב אנשים...
הכל טוב...
אנחנו שכנים... אני מנס ציונה... ואתם ראשונייים...

חןשסק

New member
יש כאן אנשים..../images/Emo42.gif

הם פשוט ישנים....
|קומו|
היי לכם נס ציונים
משלומכם?

חןשסק

New member
חחח "סאב"../images/Emo42.gif

בע ואני למדתי שנה שעברה עם ענת... היא משוגעת לגמרי ומצחיקה.. אבל לא כמו יעקוב , המורה שלי לביולוגיה

יווו יעקוב הזה חולה נפש

הוא דפוק בשכל, הוא קרא לי קרוקודיל בגלל שלא הרמתי את הכסא והתחיל לצעוק עליי כמו משוגע!! הוא דפוק בשכל קראתי לו חולה נפש, ואמרתי לו שהוא לקח פטריות בהודו לקח אותי למנחם המנהל ואמר לו שהרבצתי לו וקיללתי אותו

חןשסק

New member
יעקוב הזה../images/Emo42.gif

הוא הבנאדם הכי חכם שאני מכירה. אני ממש ממש מעריכה ומכבדת את הבנדאם הזה. הוא מצחיק ומשוגע בטירוף והוא בנאדם טוב!

איזה בן אדם טוב חן הוא בן אדם נדפק!

הוא בן אדם נדפק אחו שרמוטה סרוט מהתחת! הוא בן אדם חכם ומשכיל... אבל הוא חולה נפש הוא נדפק ממשהו בטוח הוא אכל איזה טריפ או פטריה בחיים שלו... מנחם יודע שהוא משוגע ובגלל זה הוא לא עשה לי כלום על זה שקראתי לו חולה נפש וקיללתי אותו... הוא עשה לי פאדיחות, חצי בצפר הסתכל עליי שהוא התחיל לצעוק כמו משוגע שאני אבוא איתו למנהל...

חןשסק

New member
יעקוב הזה עבר הרבה...../images/Emo42.gif

הוא כל הזמן מספר שהוא היה באיזו מלחמה וחברים שלו נהרגו, וחוצמזה שאומרים שאנשים חכמים הם משוגעים... הוא איש מיוחד. אני מאוד אוהבת אותו... תחשוב מה שאתה רוצה...

חןשסק

New member
כן...../images/Emo42.gif

צחקנו באיזה שיעור והוא אמר לנו שבגלל הצחוקים האלה הוא איבד את חברים שלו באיזו מלחמה... הוא לא סתם משוגע... אבל הוא איש חכם...

cobainos

New member
כן יש...

פשוט חורשים\ישנים נמצאים עם החברה שלהם שהם לא ראו 5 ימים
ועוד...

הייתי מצדיעה

אבל אני לא יודעת איך . אתה חוזר סופי שבוע רק ? יש פורום של נס ציונה לא ? ואם כבר , אולי תדע לענות לי על שאלה . יש לכם שם פיצה דומינו אז למה אתם מזמינים אותה מראשון ?

למעלה