טריוויה

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gifטריוויה

נכון או לא נכון: ניל ארמסטרונג (ככה אומרים את זה?) הוא האדם הראשון שדרך על הירח, אם לא מי היה באדם הראשונה שעשה זאת, ומה היה תפקידו?

dors

New member
../images/Emo62.gif קצת מהידע האישי ../images/Emo13.gif :

ניל ארמסטרונג...: ניל ארמסטרונג היה האדם הראשון שדך על הירח ("צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות"). הוא טס לחלל ב´אופולו 11´ , בחללית היו שלושה אנשים. (הייתה עוד חללית שטסה מסביב לירח אך לא נחתה עליו)

dors

New member
אתה בטוח שאני טועה?

ניל ארמסטרונג היה מפקדה של החללית והוא כן זה שדרך ראשון על הירח. קבל כמה ציטוטים...: "בשנת 1962 נבחר ניל ארמסטרונג ע"י נאס"א לאסטרונאוט ויחד עם דייב סקוט נשלח לחלל להתחבר עם הלווין ששכן שם. ההתחברות הצליחה אך זמן קצר לאחר מכן אירעה תקלה ושני האסטרונאוטים קיבלו פקודה לחזור הביתה. התוכנית שדייב סקוט יעשה את הצעד הראשון בחלל - בוטלה. בשנת 1969 נשלח ארמסטרונג כמפקדה של אפולו 11 למשימה נוספת בה עשה את הצעד ההיסטורי" "...ניל ארמסטרונג, האסטרונאוט הראשון לדרוך על הירח..." "...צעד גדול לאנושות הוא המשפט שנחקק בזכרון הקולקטיבי לאחר שהאדם הראשון צעד על הירח..." (להזכירכם, ניל ארמסטרונג אמר את המשפט הזה)

דRדכוסי

New member
דיי נו! הוא לא היה הראשון

ליתר דיוק הוא היה השני, כולם אומרים שניל היה הראשון כי הוא שנבחר למשימה וניל היה אמור להיות הכוכב של האירוע אף אחד לא מחשיב את מי שהיה באמת ראשון ניל היה השני, הוא דרך על הירח שניה אחרי שהאיש שאודותיו אני שואל את החידה ירד.

dors

New member
שניות? טוב...

לדעתי זה לא רלוונטי אם דרכת לפני בשניה אני הירח... אני אחכה לתשובה וזהו..

dors

New member
אתה בטוח שאני טועה?

ניל ארמסטרונג היה מפקדה של החללית והוא כן זה שדרך ראשון על הירח. קבל כמה ציטוטים...: "בשנת 1962 נבחר ניל ארמסטרונג ע"י נאס"א לאסטרונאוט ויחד עם דייב סקוט נשלח לחלל להתחבר עם הלווין ששכן שם. ההתחברות הצליחה אך זמן קצר לאחר מכן אירעה תקלה ושני האסטרונאוטים קיבלו פקודה לחזור הביתה. התוכנית שדייב סקוט יעשה את הצעד הראשון בחלל - בוטלה. בשנת 1969 נשלח ארמסטרונג כמפקדה של אפולו 11 למשימה נוספת בה עשה את הצעד ההיסטורי" "...ניל ארמסטרונג, האסטרונאוט הראשון לדרוך על הירח..." "...צעד גדול לאנושות הוא המשפט שנחקק בזכרון הקולקטיבי לאחר שהאדם הראשון צעד על הירח..." (להזכירכם, ניל ארמסטרונג אמר את המשפט הזה)

natalyp

New member
../images/Emo62.gif חחחח

הצלם שצילם את ניל ארמסטרונג צועד???

דRדכוסי

New member
../images/Emo127.gifיאפ וכנסו

הצלם היה חייב לרדת לפני ניל כדי לתעד את האירוע והצלם אכן ירד לפני שניל ירד ולפיכך, האיש הראשון דרך על הירח היה צלמו של ניל

swirrrly

New member
נניח וכן.. ../images/Emo118.gif

מישהו היה צריך להתקין את זה, לא?

max2

New member
רובוט או רכבשהם הוציאו לבדוק את פני

השטח לפני שהם יוצאים. זה לא הגיוני שמישהוא יצא ולא יצלם את היציאה של עצמו אלא את זאת של ניל אמסטרונג. ושני אנשים יצאו מהחללית, מישהוא היה צריך להשאר בפנים (החבר השלישי בצוות) אני מסרב להודות שחיתי בשקר כל הזמן הזה, לאאאאאאא!

למעלה