חידת התאומים

Yotam_

New member
../images/Emo35.gif חידת התאומים

לתומס חגג יומולדת ויומיים אחר כך חגג יומהולדת אחיו התאום מייקל, איך זה יתכן? *כל אחד חגג בתאריך שבוא הוא נולד ולא הלידה שלהם לא ארכה יומיים.

max2

New member
../images/Emo62.gif

בשנים שונות יש להם הסדר שכל שנה אח אחד עושה מסיבה

Yotam_

New member
../images/Emo128.gif

בכוונה לא נתתי להם שמות עבריים כדי לבטל את האפשרות הזאת

דRדכוסי

New member
../images/Emo62.gifבו אני יסביר לך

שמע הוריהם של תומס ומייקל הם יהודים שעלו לארה"ב הם החליטו לקרוא לבנים שלהם ע"פ שמות המקובלים בארה"ב אך על מנת שהם לא ישחכו את היהדות הם החליטו לחגוג לאחד בתאריך העברי ולשני בלועזי ואל תגיד לי שזה לא נכון כי אני מכיר את המשפחה הזאת אישית

Yotam_

New member
../images/Emo128.gif גם אני מכיר את המשפחה הזאת

היא מחידה אחרת

Yotam_

New member
../images/Emo26.gifשכחתי פרט../images/Emo36.gif

אני לא יודע אם זה יעזור לכם או יקשה עליכם... תומס(הראשון שחגג את היומהולדת) הוא התאום הצעיר
ומייקל הוא הבכור

זה יקשה, כי בלי הפרט יש תשובה פשוטה

הם נולדו בשנה בה היו בפברואר 28 ימים. הבכור נולד ברגעים האחרונים של 28 בפברואר, השני ברגעים הראשונים של 1 במרץ. כשהם חוגגים את יום ההולדת בשנה עם 29 ימים בפברואר, נוצר הפרש יומיים בין ימי ההולדת שלהם. אבל הפרט החדש, שהצעיר חוגג קודם, סותר את הגרסה הזאת.

Yotam_

New member
חצי ../images/Emo127.gif - אתה בדרך הנכונה

עכשיו לשאלה איך קרה שהתאום הצעיר חוגג לפני הבכור.

freak2100

New member
../images/Emo62.gifאולי בגלל

שנוצר מצב שאחד חוגג יותר ימי הולדת, אחד פחות כל מני שטויות כאלה וככה יוא שזה הפוך וכו´? אני קרוב?

tzimi

New member
הם גרים ב....../images/Emo108.gif

גריניץ´? בקוטב? (אני רק זורק רעיונות...אין לי שמץ...
)

../images/Emo62.gifאולי

כשהראשון נולד רק התחיל 29 בפברואר. ואז החליטו לעבור לשעון החורף, הזיזו את השעון שעה אחורנית, חזרו קצת ל-28 בפברואר ואז נולד הצעיר. "פתרון" קצת דחוק, כי לא נהוג להזיז את התאריך אחורנית, וקשה להעלות על הדעת שהיולדת טסה בזמן הלידה לאזור זמן אחר.

I am a freak

New member
שאלה....

הניסוח שלך נכון? כי יכול להיות שיש מין פירצה.... זה לא אמור להיות "לתומס חגגו יום הולדת"?!?

max2

New member
../images/Emo62.gif

הם נולדו בימים שונים, אחד נולד דקה לפני חצות ואחד דקה אחרי, כך הלידה ארחה מספר דקות בלבד אבל הימים שונים

Yotam_

New member
../images/Emo128.gif

ככה יכול להיות הבדל של יום אחד לא יומיימ, חוץ מזה זה לא מסביר איך התאום הצעיר חוגג יומיים לפני התאום הבכור.

למעלה