חידת השבת אם איש וחצי דגים דג וחצי ביום וחצי, כמה דגים ידוגו ששה אנשים בשבעה ימים?
י י פ ע ת New member 17/8/02 #1 ../images/Emo35.gifחידת השבת../images/Emo35.gif אם איש וחצי דגים דג וחצי ביום וחצי, כמה דגים ידוגו ששה אנשים בשבעה ימים?
../images/Emo35.gifחידת השבת../images/Emo35.gif אם איש וחצי דגים דג וחצי ביום וחצי, כמה דגים ידוגו ששה אנשים בשבעה ימים?
מ מיקו 42 New member 17/8/02 #2 6X7=42? אני חושב שש כפול שיבעה זה 42 ????????????????? נכון ??????????????
י י פ ע ת New member 17/8/02 #7 ../images/Emo128.gifמיקו בחייאת.... נראה לך שהחידודים שלי כאלו קלים? חחחחח
ק קרן קיימת New member 17/8/02 #3 אם תימניה וחצי מכינה ג´חנון וחצי לרקדן וחצי בשבת וחצי..... אבל בורחת לאוהל בדרום ואוכלת הכל לבד..... כמה דגדגנים ידוג בעלה בזמן שהיא חדה לנו חידות מהאוהל ?????
אם תימניה וחצי מכינה ג´חנון וחצי לרקדן וחצי בשבת וחצי..... אבל בורחת לאוהל בדרום ואוכלת הכל לבד..... כמה דגדגנים ידוג בעלה בזמן שהיא חדה לנו חידות מהאוהל ?????
מ מדליקה אמיתית1 New member 17/8/02 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif קרן
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif קרן
י י פ ע ת New member 17/8/02 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וצוחקת חחחחחחחחח וצוחקת חחחחחחחחחח וצוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <מהאוהל> חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וצוחקת חחחחחחחחח וצוחקת חחחחחחחחחח וצוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <מהאוהל> חחחחחחחח
ש שולינקה 27 New member 17/8/02 #20 חחחחחחחח,,,,,,,,,קרן את לא תאמיני כמה אני צוחקתתתתת,,,,,,,,, את גדולהההההההה,,,,,
י י פ ע ת New member 17/8/02 #12 ../images/Emo128.gifנייט שלילי...אולי כדאי שממש תדוג חחחחחחח..הרבה יותר מ-5
י י פ ע ת New member 17/8/02 #16 WE רפי...אתה מה זה.... צודק! אבל אתה חייב לפרט איך הגעת לזה! כל הכבוד רפול
פ פרוזה שובר הלבבות New member 17/8/02 #18 סודות מקצועיים רק בחדרי חדרים חחח משאיר לך את הבמה תסבירי את לא לא בך חחח מה אני צריך שרקדן ירביץ לי חחח
סודות מקצועיים רק בחדרי חדרים חחח משאיר לך את הבמה תסבירי את לא לא בך חחח מה אני צריך שרקדן ירביץ לי חחח