חידת הספרות ..

../images/Emo35.gif חידת הספרות ..

יש למצא מספר בן שש ספרות, כזה שאם ניקח את שתי הספרות השמאליות שלו ונעביר אותם לצד הימני, המספר החדש שיווצר יהיה בדיוק כפול מהמספר המקורי

דRדכוסי

New member
אומפופו כנס../images/Emo70.gif

אחצ´לי ביקשנו יפה להקפיד על הכללים והסימנים של הפורום (ראה מאמר הפורום) וקבענו שהסימן לתשובה הוא :
אנא הקפד

אומפופו

New member
מה?

האם זה חובה? למה להרוס את הפורום עם חוקים דרקוניים? אני מבין למה לרשום את התשובה בגוף ההודעה ולא בראש. לא מבין את שאר החוקים. מה זה משנה אם אני שם מנורה או רושם תשובה? - בשני המקרים ברור שזו תשובה. למה אנשים מתלהבים כ"כ ממסגרות וחוקים טפשיים (כמו איסור על עישון גראס, הגבלת מהירות של 90!!! בדרך בינעירונית...)? אולי תהרסו את הפורום הזה כמו שהרסו את טריויה והגיון, שהיה פורום נחמד והיה בסגנון של הפורום הזה, עד שהוא נהרס עם דינמיקה מפגרת, "הכמנות" ושרשורים באורך הגלות. היום הוא פורום אידיוטי של קבוצה סגורה לגמרי (וחלקם אנשים ממש טובים ו"חריפים"). ושוב השאלה: האם זה חובה? כי אם כן אני לא "אהרוס" לכם את הפורום ואפסיק לכתוב כאן, אם לא אני אשקול לשים כשיבוא לי.

natalyp

New member
מה הבעייה???? ../images/Emo124.gif

מה זה כל כך משנה לך??? כל כך מסובך לרשום
??? הוחלט פה בפורום על מספר סימנים מוסכמים פשוטים וברורים על מנת להקל באופן ויזואלי על הדינמיקה של כתיבת/קריאת/פתירת החידות, וזה אכן עוזר! אלה לא חוקים דרקוניים ולא בטיח, וגם אני נכנסתי לפורום טריויה והיגיון וחשכו עיני, אבל קצת פרופורציה!!! הסימנים פה פשוט מכניסים סדר בבלאגן של הספרות,האותיות, האמוטיקונים וכו´.... וההפסד יהיה כולו שלך אם תבחר להפסיק לכתוב כאן!!!

למעלה