חידות

אני יודעת..חידה חמודה..תשובה:

הוא מתכוון שמותר אסור-מותר לאסור את הכלב,אבל אסור שהוא יהיה מותר-כלומר משוחרר חביב

חחחח כפרעלייך

טוב יש לי חידות מהסוג הזה הקלות יחסית חחח ויש לי גם ים בדיחות למעוניינים לצחוק למניהם

קבלו בדיחה..(בלי להליב אפחד אישית)

איזה פייה אחת ראתה 10 אתיופים ודיסרה אותה בשורה.. באה לראון ואמרה לו שיבקש משאלה והיא תתקבל אז הוא אומר לה "אני רוצה להיות לבן" הפייה נגעה בו ופוףף הוא ניהיה לבן.. באה לשני ואמרה לו "מה אתה רוצה?" והוא ענה לה "להיות לבן" נגעה בו ופוףף נהיה גם הוא לבן.. בנתיים העשירי התחיל רק להעלות חיוך.. הפייה עברה לאתיופי השלישי ושאלה אותו מה הוא רוצה והוא ענה להיות לבן וככה כולם.. רביעי,חמישי,שישי,שביעי, והעשירי(האחרון כבר נקרע מצחוק.. כשהפייה הגיעה לתשיעי העשירי כבר התעלף על הריצפה בוכה מצחוק אז הפיה נגשת אליו אומרת לו "למה אתה צוחק ככה למה מה הבקשה שלך??" אז הוא מצביע על כל חבריו ואומר "אני רוצה שכולם יחזרו להיות שחורים" חחחחחחחחחחחחחח

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק חבל שהבדיחה כל כך גזעית. זה יכול היה להיות שכולם רוצים להיות עשירים או משהו. זה היה הרבה יותר נחמד לדעתי.

אני לא גיזענית חלילה

שלא תראו אותי כזאת חחח אני פשוט שונאת את כולם באותה מידה חחחחחחחחח סתם סתם סתם חס ושלום אוהבת את כולם חוץ מהערבים והנאצים ..

נעמקה19

New member
לא אמרתי שאת גיזענית...../images/Emo3.gif

אמרתי שהבדיחה גיזענית. והערבים דוקא בסדר גמור. יש לנו גם ערבים בצה"ל.. יש ערבים איתנו וערבים נגדנו. זה לא משנה. יש ערבים טובים ורעים. בדיוק כמו שיש יהודים רעים וטובים.

בדיחה סתמית...

נהג משאית נוסע בכיף. פתאום עוצר אותו גמד ואומר:"אני גמד מניאק צהוב, אם לא תביא לי בננה לא תוכל להמשיך לנסוע." חושב הנהג למה לו להסתבך בגלל בננה מביא לו בננה וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר לו :"אני גמד מניאק אדום אם לא תתן לי חיבוק לא תוכל להמשיך בנסיעה". חושב הנהג אותו דבר, מביא חיבוק לגמד וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר:" אני..." והנהג עוצר אותו ואומר "אני יודע, אתה גמד מניאק כחול, מה אתה רוצה?" הגמד אומר: "רשיונות בבקשה..."

טוב הנה עוד בדיחה

ובאמת שאין לי משהו נגד אתיופים פשוט אני אוכלת שוקולד וזה נותן לי השראה חחח אז סליחה מראש (זה רק בשביל ההומור) איזה אתיופי אחד בשם אברם היה צריך להתגייס קיצור לפני זה באים אליו מהצבא ואומרים לו שהם צריכים לעשות לו מבחן קטן לפני הגיוס.. שואלים אותו "אם יש לך רובה אחד ובאים אליך 4 מחבלים.. מה אתה עושה??" אז הוא עונה-אני הורג את כולם ברובה שלי ...טוב שואלים אותו "אם יש לך שני רובים ו10 מחבלים-מה אתה עושה?" אז הוא עונה להם-אני הורג 5 ברובה אחד ו5 בשני.. ממשיכים לשאול אותו -אם יש לך טנק אחד ו30 מחבלים מה אתה עושה? אז הוא עונה להם אני הורג את כולם בטנק.. והם ממשיכים לשאול אותו-אם יש לך טנק אחד ו 120 מחבלים מה אתה עושה??-אז האתיופי התעצבן וצעק להם "כוסאמק מה קרההה למה רק אברם בצא???""

hilasapir

New member
לא הבנתי....

תסבירו לי את השורה האחרונה: "כוסאמק מה קרההה למה רק אברם בצא???""

Titush Black

New member
הכוונה היא:

"כוסאמק מה קרה רק אברם בצבא???" יענו כאילו מה רק הוא בצבא? יש אחרים שיכולים להרוג איתו
נו להסביר בדיחה זה הורס
תיתוש=]

למעלה