חידודי חידה

The6thAngel

New member
../images/Emo35.gif חידודי חידה

עוד שאלות מתחכמות: 1. איש אחד נהג 13 חמורים. אבד לו בדרך אחד, ולא נשאר לו כל חמור. כיצד
2. בלילה השמיני של חנוכה הדלקתי שמונה נרות. נשבה רוח וכיבתה שלושה נרות. כמה נרות נשארו לי
3. לי אחות אחת ולאח אחות אחת. כמה אנו כולנו ביחד
4. אחד נסע במכונית מתל אביב צפונה במהירות עצומה של 250 קמ"ש. לאן יגיע הנוסע
5. ילד מצא בספר כתוב לאמר: "עף לו נשר בשמיים ועל זנבו ישב כלב" פרץ הילד בצחוק: "הייתכן כדבר הזה
" האם תדע להסביר פשר דברים מוזרים אלה
6. נער אחד רצה לקטוף תפוחים בגן, אבל בעל הגן בא לבקר את גנו ונמצא שם, והנער לט יכול לקטוף בנוכחותו. ניגש אליו חבר ויעץ לו עצה טובה. מה הייתה העצה
7. רועה הלך לרעות את כבשיו. כבש אחד עמד לפני שני כבשים, כבש אחד מאחורי שני כבשים, וכבש אחד בין שני כבשים. כמה כבשים היו לרועה
8. ילד אילם הלך ברחוב ומצא שעון זהב. מרוב שמחה שב אליו כוח הדיבור. רץ הילד לביתו לבשר להוריו את שתי הבשורות הטובות. איזו בשורה יבשר תחילה
9. עיוור בעין אחת התערב פעם עם חברו הפיקח ואמר: -אני יכול להוכיח בקלות, שאני בעיני האחת, רואה יותר ממך הרואה בשתי עיניים
ואף אמנם הוכיח לו העיוור זאת. כיצד
10. לאחד היה שעון קיר גדול. ימים רבים פעל השעון כסדר. יום אחד שמע האיש לתמהונו כי השעון התחיל לצלצל 13 צלצולים. וכן מידי שעה צלצל השעון 13 צלצולים.... ידע האיש, בדק את השעון ולא יכל למצוא את פשר הדבר... ופתאום צץ במוחו רעיון טוב ובעזרתו חזר השעון לאיתנו
מה הייתה התחבולה אשר מצא האיש
בהצלחה

../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif 1, 2, 3, 7, 8

1. כל החמורים היו קשורים בחבל וכשאחד אבד, כל השאר אבדו אחריו? 2. 3, כי הרוח כיבתה אותם וכל השאר נגמרו? 3. 2? אח ואחות? 7. 3? 8. שהוא מצא שעון. את זה שהוא יכול לדבר, הם יראו לבד.

yulinka

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo9.gif

2. 6 נרות..כולל השמש:) 3. 3 אחים 4. עמוד חשמל? בית חולים?:) 7. 3 כבשים כאילו דהה:) 8. מן הסתם כאשר יתחלי לדבר ישר יבנו את הבשורה הטובה על כך שהוא כבר לא אילם:)

orioriori

New member
לא לא לא! (2)

נשארו כל הנרות! 9 (שמונה ושמש) לא שאלו כמה נשארו דולקים!

The6thAngel

New member
2../images/Emo128.gif

4 - הכוונה הייתה לבית חולים
8 - אז מה הוא ייבשר קודם
3+7

דRדכוסי

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

2. 8 3.3? 4. מה הקשר בין המהירות בה הוא נסע לבין המקום אליו הגיע? 7. 3? 8. בשורת מציאת השעון? (כי כך הוא יבשר בעצם שגם חזר לו הכל, הוריו ישמעו)

three

New member
../images/Emo62.gif 3,4,5,7,8

3. 3? 4. לצפון? 5. על הזנב של הכלב 7. 3 8. עצם זה שהוא מדבר, זה מראה שהוא לא אילם...

Houndour

New member
3,5,7,8

3) 8 נרות 5) לנשר אין זנב? 7)5? 8)קודם הוא יבשר שמצא שעון זב... ההורים כבר יבינו לבד שהוא יכו לדבר...

nute kram

New member
הנה מקבץ:

1. לא נשאר לו כל חמור כי אחד אבד, אבל בכל זאת נשארו לו חמורים. 2. בלילה השמיני של חנוכה מדליקים תשעה נרות. 4. צפונה? (ומהר...). 5. כמובן שיתכן, הכלב ישב על הזנב של עצמו (המשפטים לא קשורים). 6. שיהרוג את הגנן? שיבקש ממנו תפוחים? 7. אם התכוונת לשניים ולא שתיים, כפי שזה אמור להיות, אז שלושה כבשים. 8. את זו שהוא יודע לדבר כי לא משנה באיזו הוא יתחיל הם כבר ישימו לב שהוא מדבר. נ.ב תמשיכי אם החידות האלו, הם אחלה!!!

The6thAngel

New member
5+7=../images/Emo127.gif

השאר
נ.ב תודה, אני אשתדל לפרסם עוד מקבץ בימים הקרובים....

nute kram

New member
שימו לב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo72.gif../images/Emo94.gif

8 שלי כן נכון מכיוון שלא משנה מה הוא יגיד הוא בכל מקרה יודיע את זה שהוא מדבר, גם אם בא לו וגם אם לא!!! זה לא ממש תלוי בו. ברגע שהוא מוציא פיפס קטן מהפה כוךם כבר ידעו שהוא לא אילם, ההודעה היא בעצם הודעה הכרחית שתוודע כך או כך.

swirrrly

New member
../images/Emo62.gifאני בטוחה שכבר ענו ../images/Emo118.gif

מיליון פעם, אבל שיהיה... 1. הם היו קשורים אחד לשני. 2. 8 3. 3 בהנחה שהוא דובר הוא בן... או בעצם שתיים.. כי לא אמרו "אחי".. 4. לא אמרו לכמה זמן הוא נוסע.. אממ.. הוא ישרף סביר להניח מהמהירות..
5. נשר עף בשמיים, וכלב ישב על הזנב של עצמו. 7. 3 8. שהוא מצא שעון זהב, כי עד שהוא לא ידבר הוא לא ידע אם הוא יכול.. למרות שזה לא ממש הגיוני כי אם הוא יודע שהוא אילם, למה שינסה בכלל לדבר? כנראה זה יבוא לו באופן טבעי או משהו..

למעלה