חידודי חידה

The6thAngel

New member
../images/Emo35.gifחידודי חידה

שזה חידות מתחכמות עם תשובות עוד יותר מתחכמות.... 1. צפה אבן על פני המים ועליה ישבו שלושה בני אדם: עיוור, אילם, וקיטע. ראה העיוור מרחוק ארנבת וסיפר לאילם. אמר האילם "נרדוף אחריה
" רץ הקיטע ותפסה. מה זה
2. בשער בית נכאת אחד הייתה תלוייה מודעה בזו הלשון: "שעות הביקור בין 9 ל-12. מי שאינו יודע לקרוא יפנה לשומר היישוב בבית הסמוך ויקבל ממנו את ההוראות הדרושות" עבר אדם אחד , קרא את המודעה ופרץ בצחוק גדול. למה צחק האיש
3. עשרה ילדים עמדו תחת מטריה אחת קטנטנה, ושום ילד לא נרטב. הייתכן
4. לתיקון חצי גג דרושים 180 רעפים. כמה רעפים דרושים לתיקון גג שלם
5.ביצה אחת מתבשלת בזתי דקות. בכמה זמן תתבשלנה חמש ביצים
6. בקצה אחד של החצר היו 5 ערמות חציר ובקצהו השני - 9 ערמות.חברו את כל הערמות ביחד באמצע השדה. כמה ערמות היו בסה"כ באמצע השדה
7. לילד אחד 6 תפוחים. רצה לקבל עוד 3 תפוחים. כמה תפוחים יש לו
8. עשר ציפורים עמדו על עץ. ירה בהן הציד והמית 4 מהן. כמה נשארו על העץ
9. מי אמר "אם הנער הזה היא בתה היחידה של אמי"
10. למר פלוני יש 6 בנות. לכל בת אח אחד. כמה בנים למר פלוני
זה הכל להיום........ בהצלחה

Fingertip

New member
../images/Emo62.gif ניסיון...

1. חלום. 2. מי שלא יודע לקרוא לא יוכל לקרוא את ההוראות עבור מי שאינו יודע לקרוא. 3. לא ירד גשם. 4. לא צריך לתקן גג שלם, כי הוא שלם. 5. חמש ביצים מתבשלות ב-2 דקות. כמות הביצים לא משפיעה. 6. אם מחברים את כל הערמות יש ערמה אחת. 7. הוא רק רצה לקבל עוד 3, אבל עדיין יש לו 6. 8. 0, אחרי שהוא ירה, כל השאר ברחו. 9. דוד הנער שיש לו אחות אחת והשאר אחים. 10. בן אחד הוא אח של כל הבנות. חידות מגניבות!!!!!! אהד.

אומפופו

New member
8 ../images/Emo128.gif ל- ../images/Emo128.gif

נשארו 0 כי שאלת כמה נשארו על העץ, לא סביר שציפרים מתות נשארו על העץ. (אבל בכלל זה לא הגיוני כי בציפורים היו עפות אחרי היריה הראשונה ואז היתה לו אחת מתה על הקרקע ו-9 עפות מעל - אולי הוא ירה בהן באויר). 9 הכוונה היא ל- אני. (כלומר את, כי אני גבר).

The6thAngel

New member
כנס../images/Emo26.gif

אז ככה - הניסוח המקורי היה "כמה ציפורים נשארו
" מסיבה מסתורית כלשהי החלטתי להוסיף "על העץ"....... זאת כל הבעייה..... לגבי 9 - לא הבנתי את הפתרון....

n u t

New member
מנסה לענות על כמה...

2. אולי בגלל שמי שלא יכול לקרוא לא יקרא גם את המודעה? 3. שום? 4. לא צריך לתקן גג שלם? 5. גם בשתי דקות? 6. ערימה אחת... 7. עדיין 6... נחמד שהוא רוצה... 8. 4? רק אלו שמתו, השאר עפו? אלא אם כן הן נפלו מהעץ...
10. 1? יפה לי, עניתי על יותר ממה שחשבתי... למרות שסביר להניח שהרבה פה לא נכונים...

Prophet

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo107.gif

1. העיוור לא רואה, האילם לא מדבר והקיטע לא רץ. 2. האיש צחק כי כתוב שם "מי שאינו יודע לקרוא..." ומי שאינו יודע לקרוא לא ידע מה לעשות כי לא וידע לקרוא ! 3. לא הזכרת אם ירד גשם או לא ! אז לא ירד... 4. 180 רעפים, שאר הגג מתוקן כבר 5. ---- 6. 14 ערמות ?!? 7. 6, הוא רק רצה לקבל עוד 3 תפוחים 8. 0, זאת שנותרו ברחה, וכולם נפלו על הריצפה 9. כל אחד יכול לבגיד את זה, הקטע הוא שהתשובה שיגידו לו הוא לא 10. 1

natalyp

New member
../images/Emo62.gif 2-8, 10

2. מי שלא יודע לקרוא לא יוכל לקרוא מה יכול לעשות מי שלא יודע לקרוא! 3. לא ירד גשם 4. 0 5. 2 דקות 6. 1 7. 6 תפוחים 8. 0, כולן ברחו 10. בן אחד

nute kram

New member
יש לי כמה...

2.מי שלא יודע לקרוא לא יוכל לפנות לשומר לעזרה. 3.לא ירד גשם. 4.לא מתקנים גג שלם. 5.שתי דקות. 6.תהיה ערמה אחת. 7.יש לו 6 תפוחים. 8.ארבע צפורים, אלו שמתו. 10.אח אחד.

nute kram

New member
1.

שטות, טפשי? נ.ב קיטע זה מישהו בלי ידים ולא בלי רגלים.

The6thAngel

New member
../images/Emo128.gif

אבל קרוב.... אגב, לפחות כמה שידוע לי אפשר להשתמש בזה לשניהם..... כל השאר

למעלה