חידה

me22f

New member
../images/Emo35.gifחידה

באיזה סרט ניתן לראות את הוריו של אלויס, ובאיזו סצינה?

Tacitus

New member
אני יכול לנסות?

הוריו של אלוויס משתפים פעולה בסרט "לאהוב אותך". אני לא ממש זוכר היכן מופיע וורנון, אבל אני זוכר בוודאות את גלאדיס יושבת ועושה חיקוי של קהל באחת ההופעות של ג'ימי טומפסון (דייק ריברס), בגילומו של אלוויס פרסלי...

me22f

New member
נכון מאוד!

ורנון יושב לצידה של גלדיס, וניתן לראות אותם יחד בצילום רחוק של כל הקהל, בשיר got alot o'living 2 do בסוף הסרט. אומרים שלאחר מותה של גלדיס - אלוס סירב לצפות שוב בסרט.

Tacitus

New member
אם יורשה לי להוסיף משהו ברוח "מתים"

אז גלאדיס סירבה לצפות בסרט הראשון של בנה, "תאהב אותי טנדר" (תתרגום קלוקל שלי, אל תתייחסו...), כיוון שזהו הסרט היחיד שבו אלוויס "מת". אגב, אני צפיתי פעם אחת ויחידה במופע של אלוויס ממארקט סקוור ארנה, אינדיאנפוליס מתאריך 26/6/1977, כיוון שזהו המופע האחרון של אלוויס. אני פשוט לא מסוגל.

me22f

New member
האמת... גם אני...

אפשר לומר שראיתי חצי פעם.... פשוט הרצתי את רוב הקטעים.הוא בקושי זז שם. תנסה "לשמוע" אותו שר את "האונד דוג"... הוא בקושי מבטא את המילים.. הוא מורח אותן... גם הקול שלו נשמע עלוב... אם כי - אין על הביצוע שלו ל"my way" בהופעה הזאת.... כאילו הוא בא לסכם משהו.... ונותן את כל כולו....

me22f

New member
ובנוגע לlove me tender

הסיבה שביגללה רואים את אלויס שר את שיר הנושא בסוף הסרט, היא בגלל התגובה של מעריצים בהקרנת טרום בכורה - ... "החיו" אותו לסיום
כדי לא לעצבן אותם...

levron11

New member
היי אני יודע

אלוויס שיחק בסרט "loving you"ובסרט אלוויס שר בסוף הסרט שיר קיצבי וההורים שלו היו בקהל במיחד אמא של אלוויס אחרי שאמא שלו מתה אלוויס לא יכל לראות את הסרט

me22f

New member
התשובה נכונה...

אבל קצת באיחור, ערן... כבר ענינו עליה

למעלה