חידה

Ultra Spidey

New member
../images/Emo35.gifחידה

מיד אשרשר לכאן חידה (רק להפוך אותה לJPEG) אגב, אני רוצה שתבקשו רמז... זה יהיה רמז קשה...

Ultra Spidey

New member
../images/Emo41.gifאהם, הבהרה קטנה../images/Emo41.gif

פה השתמשתי במילה "אם". זה לא בהכרח שזה ככה. דוגמה: X-1=Y אם X שווה 1, אז Y שווה 0 אבל אם X שווה 4, אז Y שווה 3

Akashic

New member
../images/Emo62.gif 6

מחברים את כל הקווים העומדים, פחות כל הקווים השוכבים, בראשון זה 2 קבוצות של 2 עומדים (כל קבוצה שווה 3) לכן 6, פחות 2 קוים שוכבים שווים 2, לכן קו שוכב (בדוגמא הזאת שווה 2). בדוגמא השנייה נתון שאחד עומד שווה 5, ובצד יש אחד עומד ושתיים שוכבים, החיסור נותן 1, לכן שוב שניים שוכבים שווים 4, כלומר כל אחד שווה 2. איזה מקריות. לכן בדוגמא השלישית, אם 2 עומדים ו2 שוכבים שווה 8, ולפי הדוגמאות הקודמות אנו רואים ש-2 שוכבים זה 4, זה אומר ש-8 ועוד 4 (שמחסרים) שווה 12, כלומר 2 עומדים 12, לכן האחד החמוד שווה 6. אין לי שמץ של מושג אם לזה התכוונת, אבל יצא לי אחלה לוגיקה

nute kram

New member
../images/Emo72.gif

4 וזה לא היה רעיונ טוב לתרגמ את החידה הזאת. רמז: תשכחו מהמתמטיקה שאתמ מכירימ
.

Ultra Spidey

New member
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif

הסבר: כל פעם לקחתי כמות מסויימת של קווים, ואמרתי שהם שווים X. לא משנה מה בא אח"כ, זה שווה למספר הקווים. nute kram - חמש נקודות אם את/ה יודע/ת מאיפה זה לקוח...
בעצם
תן לאחרים צ´אנס...

Ultra Spidey

New member
הסבר(2):

כל פעם אמרתי שאם X שווה Z, אז Y שווה X. X - כמות הקווים Y - כמות הקווים (2) Z - מספר רנדומלי לחלוטין תעשו את זה לחברים שלכם, נראה מה הם יגידו.. עושים את זה עם אצבעות...

NetGangsta

New member
אההה... אבל כשאני חושב על זה עכשיו,

אם זה היה משורטט בצורה נורמלית, זה היה ממש ממש קל!!! אז אם אני אצייר קווים ישרים יפתרו את זה בשניה

למעלה