חידה

I am a freak

New member
../images/Emo35.gif חידה

טוב, אני אנסה לעשות מה שעשו כאן לפניי כמה ימים, אשאל חידה קלה, כשתענו אשאל חידה יותר קשה וכך אלאה.... אני מתחיל:
מספר אסירים ישבו באחד התאים של בית הכלא הכי שמור במדינה. אם 2 אסירים חופרים במשך 2 ימים 2 מנהרות כדי לברוח מהכלא, כמה זמן ייקח לאסיר אחד לחפור מנהרה אחת?!?

דRדכוסי

New member
יווווווו בבקשה לא לענות בכותרת

אנשים דייייייייייייייייייייי תקפידו על כללי הפורום שקבענו 1 מהם זה לא לכתוב את התשובה בכותרת כדי שעוד אנשים יוכלו לנסות!

I am a freak

New member
../images/Emo35.gif יותר קשה

השריף רדף אחריי הפושע, השריף יידע כי הפושע בדרכו לגבול עם מקסיקו. בדרך במרדף הייתה הצטלבות דרכים שבמרכזה ניצב עמוד ועליו היו שלטים עם חצים המכוונים את הנהגים לכל הכיוונים והמקומות, שאליהם מובילים הדרכים. הפושע חשב שהוא חכם והוא עקר את העמוד מהאדמה כדיי שהשריף לא יידע איפה הגבול עם מקסיקו. השריף כנראה יותר חכם מהפושע כי הוא הצליח למצוא אותו בסופו של דבר! מה עשה השריף?

double M

New member
קל למדי....

השלט גם מכוון למקום שממנו באו הפושע והשריף, ואני משער שהשריף יודע מאיפה הוא בא אז הוא כיוון את השלט לפי ההמקום שהוא הגיע ממנו...

I am a freak

New member
../images/Emo35.gif קצת יותר קשה....

מצטער שהטבלה קצת עקומה.... וניסיתי לכתוב הכי יפה שאני יכול כדיי שכולם יבינו (אין לי כתב מי יודע מה....חחחח...
ההוראות בתמונה....

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo35.gif

מהן הערכים של הסימנים? כלומר, למה שווה כל סימן?

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif כל הכבוד אני גאה בך!

לי דווקא יש פיתרון אחר אבל גם שלך טוב! X 2 Y 0 Z 4 Q 6 חכו לשאלה היותר קשה....

דRדכוסי

New member
שניה... חשובים על זה

בעעעעעעעעעעעעעעעעעע הודעה זו נכתבה על מנת להקפיץ

I am a freak

New member
יש אפשרות....

יש אפשרות לרמז.... הוא ממש יעזור לכם. אבל רק בתנאי שאף אחד לא יצליח....

קבל

17 24 1 8 15 23 5 7 14 16 4 6 13 20 22 10 12 19 21 3 11 18 25 2 9​
שם לב שגם באלכסונים מתקבל 65. אגב, פורום נחמד לא נראה לי שאשאר בו...

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif אני גאה בך!../images/Emo8.gif

1. אם זה פורום נחמד למה שלא תישאר? 2. בפעם הבאה כתוב תשובות לפי הסימונים המוסכמים! 3. ברוך הבא לפורום

למעלה