חידה לשבת

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo35.gif חידה לשבת

הייתי אצל רופא נשים (שנחשב מקצועי והומלץ לי ע"י צוות האחיות) כדי לקבל הפנייה לאולטראסאונד גניקולוגי. בהפנייה הוא רשם- "טוענת כי בעברה היה לה אנדומטריזים. ועכשיו נשים יקרות מה לא הגיוני במשפט האחרון? א. המילה "בעברה" ב. המילים "היה לה" ג. המילה "אנדומטריזים" ד. כל התשובות נכונות. נואשתי

מזל שהוסיף את ה- "כי"

אחרת היית עלולה להיות "טוענת ל...." נראה לי עדיף עם מדובר היה ב

lee E

New member
../images/Emo6.gifלדעתי "חידה"..זה יותר בדיחה לא?

בגלל שאני מכירה אותך אני מרשה לעצמי

לאן השתן הגיע? (מכירה ציניות) ונכון שהתגעגעת לזה??????? וזה למרות המחזור שנפל עלי

lee E

New member
../images/Emo3.gif הבעיה היא שהנזילות לא נותנות

לו להגיע לשום מקום? זה מזכיר לי בסרטים מצויירים? שרואים מישהו שירו בו והוא שותה והמים נוזלים לו מכל החורים? משהו כזה.

מיכל235

New member
אנדומטריזים ../images/Emo6.gif

הוא בכלל יודע מה זה אנדומיטריוזיס או שהיית צריכה להסביר לו
. אני פשוט לא מבינה מה קורה לרופאים האלו
נמאס כבר
אין לך רופא נשים קבוע שמכיר אותך ואת כל ההיסטוריה הרפואית?

ר ו מ י ה

New member
בתקופת הטיפולים

הייתי אצל רופא פרטי ומקצועי (על אמת!) כך שלא היתה בעיה. עכשיו, אני במרדף אחר רופא בקיא מהקופה ונראה לי שלאור המצב העגום, הראשון שיידע לאיית את המילה אנדומטריוזיס נכון, אני קונה
מה שקרוי הנמכת ציפיות

מיכל235

New member
רומיה

אם את מאזור ר"ג , גבעתיים, ת"א ושייכת לכללית יש לי להמליץ לך על שתיים שבוודאות יודעים מה זה אנדו.

לרומיה

ד"ר זולטי מקבל בר"ג. אני מטופלת שלו וחברת קופ"ח מכבי. אם אני לא טועה, הוא מקבל גם בכללית. במידה ותרצי, אשאיר את מספר הטלפון שלו במרפאה. אין צורך להוסיף שהוא מבין באנדו, עובד עם סוריאנו, מנתח וכ"ו.

ר ו מ י ה

New member
תודה יקרה,

את זולטי אני מכירה היטב, הוא ביחד עם סוריאנו, עשה לי שתי היסטורוסקופיות, אחת מהן ניתוחית. עד כמה שאני יודעת הוא אינו עובד עם כללית, אבל אבדוק את הנושא.

זואילי

New member
רומיה, האם מצאת מהמלצות חברותינו

רופא נשים שיודע איות בשביל הפניות ורופא שלא נבהל מאולטרסאונד? אם המסרים שלי היו עובדים אז הייתי שולחת לך, אבל כרגע אני יכולה להגיב רק בפורום עצמו. בכל אופן גם אני בכללית ובמרפאת קטוביץ' יש כמה נפשות שיודעות מה יש לנו.

זואילי

New member
אפשר רק להיאנח ולהוסיף עוד גאון אחד לרשימה...

דרך אגב, פעם שלחו אותי לבדיקת שדידים. הכוונה היתה שדיים.

מישמש33

New member
עזבי לא הגיוני, העיקר שהוא הצליח לכתוב

את המשפט נכון מבחינה תחבירית , לא ? הצלחת להצחיק אותי כהוגן.

למעלה