חידה לחנוכה!!!! "המשאבה שלי נמצאת בתוכה" (לא, לא, לא, אל תחשבו אפילו שיש פה משהו סוטה!!!)
N natalyp New member 29/11/02 #1 ../images/Emo35.gif חידה לחנוכה!!!! ../images/Emo138.gif "המשאבה שלי נמצאת בתוכה" (לא, לא, לא, אל תחשבו אפילו שיש פה משהו סוטה!!!)
../images/Emo35.gif חידה לחנוכה!!!! ../images/Emo138.gif "המשאבה שלי נמצאת בתוכה" (לא, לא, לא, אל תחשבו אפילו שיש פה משהו סוטה!!!)
N natalyp New member 29/11/02 #4 ../images/Emo127.gif נכון! ../images/Emo13.gif המצאתי את זה הרגע, כי עלינו לחוד חידות חנוכה!!! קצת רוח חג, רבותי!
../images/Emo127.gif נכון! ../images/Emo13.gif המצאתי את זה הרגע, כי עלינו לחוד חידות חנוכה!!! קצת רוח חג, רבותי!
N natalyp New member 29/11/02 #6 ../images/Emo35.gif קבלו עוד אחת!!!! "שמונה, כך קראו לו אביו ואימו היפים!"
« «Spider» New member 30/11/02 #7 ../images/Emo62.gif קוראים לו נה (שמו נה) זה מה ששאלת נכון? איך קוראים לו... כי לא נראה לי שהבנתי כל כך את החידה...
../images/Emo62.gif קוראים לו נה (שמו נה) זה מה ששאלת נכון? איך קוראים לו... כי לא נראה לי שהבנתי כל כך את החידה...
N natalyp New member 30/11/02 #14 ../images/Emo128.gif כנסו.... מעין |רמז| החידה הזו הגיונית, באמת! והיא קשורה לחנוכה.....
M man in heaven New member 30/11/02 #16 אולי../images/Emo62.gif שמן? כי ההורים שלו הם זיתים ו.. זיתים זה דבר יפה ? (מה?!) אגב מזל טוב על הפתרון !
אולי../images/Emo62.gif שמן? כי ההורים שלו הם זיתים ו.. זיתים זה דבר יפה ? (מה?!) אגב מזל טוב על הפתרון !
M man in heaven New member 30/11/02 #18 ../images/Emo62.gif אנטיוכוס ?! (אנטי - לא, יוכוס- מכוער?! = לא מכוער = יפה) ויש בו 8 אותיות... לא ?.
../images/Emo62.gif אנטיוכוס ?! (אנטי - לא, יוכוס- מכוער?! = לא מכוער = יפה) ויש בו 8 אותיות... לא ?.
M man in heaven New member 30/11/02 #20 ../images/Emo62.gifעכשיו אני מיואש... נס? בית המקדש ? מכבים ? יוונים ? סופגנייה ? ריבה ? נר ? (נר! יש שמונה נרות בחנוכיה! אבל מה הקשר יפים?!) עוד
../images/Emo62.gifעכשיו אני מיואש... נס? בית המקדש ? מכבים ? יוונים ? סופגנייה ? ריבה ? נר ? (נר! יש שמונה נרות בחנוכיה! אבל מה הקשר יפים?!) עוד