חדשה באתר

מצב
הנושא נעול.

yaelita100

New member
../images/Emo35.gifחדשה באתר

חדשה באתר
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. אני בת 28. נישאתי לפני שנתיים ועד עתה ביכלל לא ניסינו להיכנס להריון. אולם כיום אנו שוקלים את האפשרות... רציתי לדעת אם יש למשפחתי מחלה תורשתית. האם עדיף לנו לפנות לתרומת ביציות ע"מ שחלילה לא העביר את המחלה? האם התהליך הזה הוא תהליך ארוך ומורכב? צינתם בפורום שיש מרפאות בחו"ל שגם דרכן ניתן לבצע את ההפריה ע"י תרומה ושניתן לפנות אליהן ישירות (ולעתים מדובר בהליך זול יותר) האם המכונים הללו בחו"ל מחייבים הפניות מרופא מומחה? אני מודה שאני מאוד עצלה בכל ההליכים הבירוקרטים..וההפניות...והבדיקות.. אודה עם תוכלו להשיב לשאלותי.

5nela

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חדשה באתר
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. אני בת 28. נישאתי לפני שנתיים ועד עתה ביכלל לא ניסינו להיכנס להריון. אולם כיום אנו שוקלים את האפשרות... רציתי לדעת אם יש למשפחתי מחלה תורשתית. האם עדיף לנו לפנות לתרומת ביציות ע"מ שחלילה לא העביר את המחלה? האם התהליך הזה הוא תהליך ארוך ומורכב? צינתם בפורום שיש מרפאות בחו"ל שגם דרכן ניתן לבצע את ההפריה ע"י תרומה ושניתן לפנות אליהן ישירות (ולעתים מדובר בהליך זול יותר) האם המכונים הללו בחו"ל מחייבים הפניות מרופא מומחה? אני מודה שאני מאוד עצלה בכל ההליכים הבירוקרטים..וההפניות...והבדיקות.. אודה עם תוכלו להשיב לשאלותי.
ברוכה הבאה

הגעת למקום הנכון אם וכאשר תגיעי להליך התרומה תמצאי שכולם בפורום מאוד חמים, תומכים ומוכנים להציע עזרה מניסיונם האישי בעיקר לגבי המסלולים השונים. אולם לדעתי קודם עלייך להתייעץ עם רופא נשים בקהילה המתמחה בגנטיקה לאור הרקע המשפחתי, כי כיום ניתן להציע לך מס' פתרונות במסגרת טיפולי הפרייה חוץ גופית, בהנחה שהמחלה תועבר מנשאות שלך בלבד. ולאו דווקא לרוץ ישר לעניין התרומה, אלא אם כן כבר התייעצת עם רופא ונאמר לך שאין פתרון אחר במקרה שלך. בכל אופן המון הצלחה בהמשך הדרך.........

רוית ב

New member
תבררי על PGD

חדשה באתר
תבררי על PGD
במצב שלך מה שעושים זה טיפול של הפרייה חוץ גופית, מגדלים את הביציות המופרות לבלסטוציסט (השלב אחרי זיגוטה זאת אומרת אשכול תאים) מוציאים תא אחד מהעובר ובודקים אותו אם הוא נושא את הגן. כך יוכלו לברור את העוברים שאנם נושאים את הגן - העוברים הבריאים ולהחזיר אותו לרחם שלך.. תוכלי לפנות לכל מחלקת הפרייה חוצגופית לקבל מידע.

אדוינה

New member
הי יעלי!

חדשה באתר
הי יעלי!
תלוי אם המחלה היא דומננתית וכו'. את צריכה ראשית לדבר עם גנטקאי. אם המחלה היא לא דומננתית הרי את יכולה להרות מהביציות שלך,והילד יהיה נשא לכל היותר וכו'. בקיצור אני לא בטוחה שאת בכלל זקוקה לתרומת ביציות. שוב מציעה לפנות לגניקולוג או אפילו רופא משפחה והוא כבר יברר בשבילך. בנתיים,שיהיו נישואים מאושרים חסרי דאגות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה