והנה שאלה האם אתם מרשים לעצמכם לפנטז על הכל, ממש ממש על הכל או שיש לכם קווים אדומים גם בפנטזיות?
ל ל יב י New member 28/10/02 #1 ../images/Emo35.gifוהנה שאלה האם אתם מרשים לעצמכם לפנטז על הכל, ממש ממש על הכל או שיש לכם קווים אדומים גם בפנטזיות?
../images/Emo35.gifוהנה שאלה האם אתם מרשים לעצמכם לפנטז על הכל, ממש ממש על הכל או שיש לכם קווים אדומים גם בפנטזיות?
ל ל יב י New member 28/10/02 #4 באמת הכל? כולל חיות? כולל אחים ואחיות? כולל הורים? כולל ילדים קטנים? כל מה שציינתי אצלי לא נכנס בפנטזיות !!!1
באמת הכל? כולל חיות? כולל אחים ואחיות? כולל הורים? כולל ילדים קטנים? כל מה שציינתי אצלי לא נכנס בפנטזיות !!!1
G *g99 New member 28/10/02 #3 לי אישית יש קווים אדומים כמו בעלי חיים ושאר הדברים שאני חושבת שהם אסורים. מעבר לאלה,אני מרשה לעצמי לפנטז והמון..יש כאלה שאף מימשתי ואממש..
לי אישית יש קווים אדומים כמו בעלי חיים ושאר הדברים שאני חושבת שהם אסורים. מעבר לאלה,אני מרשה לעצמי לפנטז והמון..יש כאלה שאף מימשתי ואממש..
G *g99 New member 28/10/02 #7 ניראה לי שלא הבנת אותי.. יש פנטזיות שטרם מימשתי,אך אני בטוחה שחלקם ימומשו בעתיד..
מ מלאכית כחולה New member 30/10/02 #10 תשובה תלוי, פנטזיות בלי מימוש השמיים הם הגבול, מימוש- זה כבר משהו אחר ברור שיש גבולות..