מרוצות בהחלט
M matanky New member 15/7/08 #21 ../images/Emo124.gif תיקו יש לנו תיקו בין לוגו מס' 2 של אתי, לבין הלוגו של עפרי.. ויש אנשים שעדין לא הצביעו, אז אם אתם לא רוצים שאני אבחר סתם לא מי שלא הצביע, שיצביע, השרשור ננעל מחר בהצלחה לשתי המתמודדות
../images/Emo124.gif תיקו יש לנו תיקו בין לוגו מס' 2 של אתי, לבין הלוגו של עפרי.. ויש אנשים שעדין לא הצביעו, אז אם אתם לא רוצים שאני אבחר סתם לא מי שלא הצביע, שיצביע, השרשור ננעל מחר בהצלחה לשתי המתמודדות
מ מתנקי מראיין New member 19/7/08 #23 ../images/Emo223.gif השרשור נעול ../images/Emo223.gif הלוגו שנבחר הוא הלוגו של..................... עפרייייייייייייייייי מפתיע אה?! מזל טוב, את זוכה ב......... כאפה פיצוץ אנא שלחי את הפרטים במסר ע"מ שנשלח את הפרס לביתך שבת שלום לכולם
../images/Emo223.gif השרשור נעול ../images/Emo223.gif הלוגו שנבחר הוא הלוגו של..................... עפרייייייייייייייייי מפתיע אה?! מזל טוב, את זוכה ב......... כאפה פיצוץ אנא שלחי את הפרטים במסר ע"מ שנשלח את הפרס לביתך שבת שלום לכולם
ה הלידר שלי הוא עברי New member 19/7/08 #25 איי! אתה לא יכול גם להצביע לה וגם להחליט שהיא הזוכה בכל זאת כל אחד מצביע פעם אחת בחור