לכולם! אתם יודים אם שני כהן תבוא לדבר איתנו שוב באתר אים כן אז מתי?
נ נערת פרח מאושרת New member 16/6/08 #2 |U4| נקווה מאוד שכן לא ידוע מתי . אבל שבוע הבא ארתור יבוא לבקר ומחרתיים אורי גרוס.
ד דניאל להלה XDD New member 20/6/08 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDD קרעת אותייייייייייייי אני עוד שנייה נופלתתתתת חחחחחחחחחח אופק יהיה טוב אני מבטיחה לך אה ולא סיפר לי משו וזה לא בסדר. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח איזה מלכה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDDD קרעת אותייייייייייייי אני עוד שנייה נופלתתתתת חחחחחחחחחח אופק יהיה טוב אני מבטיחה לך אה ולא סיפר לי משו וזה לא בסדר. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח איזה מלכה
L lital20076327 New member 18/6/08 #15 ייששששששש... הלוואי שאני לא אשכח! כמו ששכחתי את האירוח של שני איזה ביאאאאאוווססססס... הלוואי שהיא תתארח עוד פעם. אבל ארתור יתארח?! איזה חמוד הוא.. תגידו יום.. תודה
ייששששששש... הלוואי שאני לא אשכח! כמו ששכחתי את האירוח של שני איזה ביאאאאאוווססססס... הלוואי שהיא תתארח עוד פעם. אבל ארתור יתארח?! איזה חמוד הוא.. תגידו יום.. תודה
ע ע נ ב ר נ ט ל New member 17/6/08 #5 ../images/Emo35.gif הש"ש ../images/Emo35.gif שרשור שאלות מסודר! את כל השאלות שלכם, שקשורות בסדרה/באחרי הסדרה/איתור שירים וכד', שרשרו בבקשה הנה. !
../images/Emo35.gif הש"ש ../images/Emo35.gif שרשור שאלות מסודר! את כל השאלות שלכם, שקשורות בסדרה/באחרי הסדרה/איתור שירים וכד', שרשרו בבקשה הנה. !