הש"ש

מה לדעתכם יהיה הסוף של הסידרה?

לדעתי, יתגלה כי הכל היה חלום של דניאלה. אבל לאחריו, היא תקלוט ותבין שהיא לא באמת מאוהבת בעופר ותיפרד ממנו. היא תישב בגלידרייה ותאכל וניל עם פצפוצים ותחשוב "רק אם..." ולפתע יכנס בחור, שיראה קופי דני, ובעצם יהיה הנכד שלו (הבן של מושיק)
end

omri015

New member
זיהוי שיר

היה שיר שהם יושבים במונטה מיה דני איה דניאלה ונעה ועופר והם מתחילם לשיר משהו כמו יושב ומביט במיה כץ עופר אומר משהו של חמין

sn22

New member
ואיי דחוף!!!

לא ראיתי את הפרק של יום חמישי (פרק 50) וראיתי את הפרק של היום (51) ולא כל כך הבנתי.. מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק 50?!

אני חושבת ש..

דני תתעורר.. תגיד כזה בקול[תחשוב שהיא בבוקר שאחרי ההקרנה]: "עופר אני חלמתי שאני נוסעת 40 שנה אחורה...." ותספר את העיקר בסיפור ואז היא תראה את דני, והוא ישאל אותה "מה את עושה בבית שלי?", כמו שהיה בפרקים 1-2..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלשיר קוראים "אני שוכב לי על הגב"

של אריאל זילבר. אבל שינו לו את המילים.

digikids

New member
../images/Emo58.gif

עופר חזר ל-2008, דיבר עם חיים הזקן, אבל הוא גירש אותו. רינגו גנב למיה את ה"טרנזיסטור" וניסה למכור אותו.. איה התחילה להיות בולמית. עופר פגש את איה המבוגרת ב-2008. זהו בערך..

sn22

New member
ועוד שאלה..

עמליה אמרה לאיה שמושיקו הוא הילד של דני או לא?! כי זה נגמר כאיה נכנסה ואמרה "מה אסור להגיד לי?!" או משהו כזה..

omri015

New member
טנקס מישהו

יכול להגיד איפה אני יכול לימצוא אותו?

omri015

New member
מישהו יכול

לישולח לי איפה אני יכול למצוא אותו כי לא מצאתי בדרך לא חוקית אחת..

אף פעם לא הבנתי את הקטע של החמור

כיאלו מה הם חשבו?:"אנחנו תוכנה לא חוקית אז באו נסמל את המותג שלו בתור חמור כי זה לא יפה ,אבל עדיין נימכור אותה ונעשה כסף על יוצרים.."

מיוש94

New member
יאוו אתם מזה לא בכיוון עם האימיוול..

חח סתם לידע כללי.. קודם כל מה שיש שם זה בכלל לא חמווור !!! זה פרד - בן של חמור וסוס.. פרד באנגלית זה - mule למי שלא ידע ומכאן בה השם אימיול ..למה החליטו ליקקרוא לתוכנה על שם של פרד את זה כבר אין לי מושג..

מה חוצפה?../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

כבר שבועיים כשזה היה ערוץ 5 היה כתוב שהולמרק ו5 מתחלפים.. ועכשיו זה ב15

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכבר שבועות שיש את ההודעה המעצבנת הזאת

בצד המסך. איך לא ראית? XD לדעתי זה ממש מעצבן! היה הרבה יותר נוח בערוץ 5, מה הקשר 15 עכשיו??

Princess Galush

New member
כדי לקדם את הערוץ

בד"כ אנשים מזפזפים בין ערוץ 10 לערוץ 22. וערוצים 1-8 זה יותר סרטים וכאלה... עכשיו שכשהמרכז של הערוץ הוא כבר לא סרטי היה צריך להוציא אותו משם.

למעלה