הקפצה + נעיצה

../images/Emo35.gif חידון האטריק הגדול - מתחילים!

לפני שנמשיך - חידה ראשונה כבר היום בערב אחריי שסיפרנו לכם מה הם הפרסים ומה השינויים העדכניים ביותר בחידון האטריק הגדול, הגיע הזמן להרים את המסך ולהתחיל במרתון של 7 שבועות אשר בסופם 3 יוזרים יצאו מאוד מאושרים ויזכו בפרסים שווים. חידון פורום האטריק בתפוז יורכב מחידות אשר חיבר רז כאשר שתי חידות נוספות יהיו בונוס מפרי מוחם של שני גולשים נוספים. אותם גולשים לא יורשו כמובן להשתתף בשבוע שבו תעלה החידה שלהם. הניקוד בחידון יהיה די ברור ויתגמל את הראשונים שבכם קצת יותר מהאחרים. 20 הגולשים הראשונים שיענו נכונה על החידה יזכו ב - 3 נקודות. 20 הגולשים הבאים שיענו נכונה על החידה יזכו ב - 2 נקודות. כל הגולשים שיבואו אחריהם וינחשו נכונה יזכו בנקודה אחת בלבד. לא יורד ניקוד על תשובה לא נכונה וזה גם המקום להדגיש שלכל יוזר תהיה אפשרות אחת בלבד לענות על החידה! כל מה שעליכם לעשות ברגע שאתם חושבים שהתשובה הנכונה בידיכם היא לשלוח מסר אל היוזר הנ"ל (חידון האטריק הגדול) לאחר שעשיתם פעולה זו, כנסו אל הפורום (מומלץ מאוד שזה יעשה מיד אחריי שליחת המסר) והגיבו בשרשור החידה עם הכיתוב השתתפתי וזאת כדי שנוכל לאתר מסרים שלא הגיעו ולתגמל בניקוד המתאים את אותם היוזרים במידה וענו נכון אך המסר לא התקבל.(דבר אשר עשוי לקרות בתיבת מסרים עמוסה) בכל יום חמישי (לא בשעה קבועה, יכול להיות 00:01 אבל נשתדל שלא) תעלה החידה כאשר בכל יום רביעי שלפניה יעלה סיכום הניקוד לאותה חידה שבועית. זמן התשובה המקסימלי לחידה יהיה חמישה ימים. זה הכל, פשוט מאוד נכון? :) שיהיה בהצלחה, תבלו !

זונע

New member
למה 20 גולשים?

לדעתי יש להוריד את המספר...הרי החידות גם ככה לא יהיו קלות, לא?

Thierry Henry

New member
אני גם חשבתי שצריך להוריד.

אבל אחריי שהסתכלנו על מספר הגולשים שאמור להשתתף זה נראה לנו הוגן מאוד.

בעייתי בשעה הזאת......

סתם. אבל זה באמת בעייתי אם אין שעה מוגדרת מהסיבה הפשוטה, שזה מיועד ל20 הראשונים. אם אני רוצה להיות ראשון- אני צריך לדעת מתי זה יפורסם.....

katanchik3

New member
לא מצליח...

אני לא מצליח לשלוח פה מסר יש סיכוי לשליחת התשובה בהאט מייל?

YaRiN111

New member
עד כה רק 17 משתתפים...

מי יהיו ה-3 האחרונים ב-20 הראשונים ?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חידה מספר 1 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז כל הדברים נאמרו ועכשיו הגיע זמן החידות. רמת קושי החידות תעלה בכל שבוע אך גם מה שנראה לכם קל, לא באמת כלכך פשוט. תשקלו טוב טוב לפני שאתם עונים כי אין אפשרויות תיקון..ועכשיו נעבור אל החידה הראשונה
החידה הבאה כולה הערכה והערצה ליוזר הבכיר ביותר שידע הפורום שגם ניהל אותו תקופה לא מבוטלת . beitar malka hadera (341251) קבוצותו של נמשל האגדי היא מושא החידה להפעם. שני דברים אני רוצה שתגידו לי על נמשל והם כביכול פשוטים. א- מנו את שלושת ההישגים הבולטים שלו כקבוצה. ב- אם תסתכלו על המשחקים של נמשל ב2 העונות האחרונות , תראו שהוא לא מאבד ניסיון במערכים חדשים..הכיצד? אני מזכיר לכולם, זמן התשובה המקסימלי הוא חמישה ימים , כל התשובות יש לשלוח במסר אישי לניק הזה בלבד! לאחר שליחת המסר יש לאשר השתתפות בחידה השבועית בשרשור המתאים. (במקרה הזה, להודעה הזאתי) שיהיה לכם בהצלחה!

למעלה