המשך משחק...

Loewenthal

New member
דריאן, באמת מתחיל להתאהב באבנים

האילו, הוא מרגיש כל כך טוב ונעים, פתאום רגוע אפילו יותר מהמדיטציה שעשה קודם... לאחר כמה שניות, הוא תופס את עצמו ומרחיק את היד מהאבנים, אני מניח שעכשיו כל התחושה הנעימה התפוגגה. הוא מנסה להעלים את המבט השמח/הנדהם/המוזר או מה שהוא לא חושב שיש לו עכשיו, ומנסה להראות אדיש שוב. הוא פונה חזרה לקארין, "אם כך, אני יכול להגיד לך שבאמת היית עם עלמה, והלכת איתה, אבל משום מה הייתם נראים כאילו אתם נאהבים, כאילו אתם איזה זוג. אתם הסתובבתם באיזור הבאר, עד שהלכתם לכיוון הצד המזרחי של הבאר. אתם נעמדתם שם, ולאחר כמה שניות פשוט נעלמתם. לאחר מכן, גם אני ניסיתי ללכת לעמוד בצד המזרחי של הבאר, אבל לא קרה כלום. לאחר כמה זמן, פתאום מצאתי את עצמי נופל בתוך מנהרות, עד שהגעתי לחלל שבו היינו לפני שהתחילה המפולת." דריאן לופת את ידו של קארין ומקרב אותה לאבנים. "תראה משהו מוזר, גע לרגע באבנים הללו."

Hammerfall

New member
אכן בשניה שידו של דריאן עוזבת

את האבן הכל נעלם, רק שובל קטן של נעימות שמתפוגג באוויר מלווה אותו ומזכיר לו כמה היה לו טוב להחזיק באבן, אך כבר לא, המציאות אופפת אותו ונוחתת עליו בחוזקה. הוא בבור, בתוך האדמה, האור לא טיבעי, הדממה שמופרת רק על ידי נשימות האנשים סביבו וההתלחשויות שלהם כמעט ומכלה אותו, ריח הטחב הכבד והקר שנכנס לריאותיו גורם לגופו להרגיש לא טוב וכל כולו מתגעגע לטוב שהיה לו קודם. האם קארין נוגע באבנים או לא?

Loewenthal

New member
אני לא יודע מה עם קארין בינתיים...

אבל הנה איור של הבורג בדלת.

Hammerfall

New member
חברה תחליטו...

היד של קארין נוגעת (בעזרתו האדיבה של דריאן) באבנים או לא?!

Loewenthal

New member
כשאני אומר "לופתת"

אני מתכוון שהיא מחזיקה את היד של קארין בעדינות, לא לוחצת או משהו כזה, יותר מורה לו לגעת... בקיצור, קארין, תענה לשאלה - אתה מנסה לגעת באבנים?

dragon zlotnik

New member
קייל לוגם עוד לגימה מנאד המים

שלו, הוא קם ופונה אל קארין ושואל אותו, מה לעזאזל חוסם אותם??

HawkEye3

New member
"יש דלת ללא ידית,

נראה עסק ביש משום שאני מעדיף לפתוח אותה בשקט" קארין נאנח קלות וממשיך : "אני מאמין שאם נשתמש בכוח לא תהיה כל בעייה" אומר קארין בביטחון.

dragon zlotnik

New member
"אני יכול לנסות לפרוץ את זה"

אומר קייל ומחזיק את פטישו בשיפוע כך שיהיה כמו אל ניגוח שהראש לכיוון הדלת.

Dumarius

New member
בימפולוריאנס פונה אל מיל

"אתה. לדעתך תוכל לפרוץ את זה? בכח אני מתכוון. אלא אם כן יש למישו איזשהו חפץ בו אני יכול לתפוס את הבורג מבלי שיחליק?" בימפולריאנס מרים את כולו שכולם ישמעו במשפט האחרון

dragon zlotnik

New member
קייל אומר

"אני יכול לנסות" ואז הוא מחזיק את פטישו בשיפוע לכיוון הדלת, כך שיהיה כמו אל ניגוח ואומר "אתם מוכנים לזוז בבקשה?" אומר קייל לכל מי שבמסדרון ומחכה שהם יזוזו.

Hammerfall

New member
"דלת קטנה ועלובה?! זה מה ששובר

אתכם?!" אתם שומעים קול מהדהד, קר, חודר, מרושע, שמקפיא לכם את הגוף ואת המוח ומאיים עד כדי בעתה בתוך הראש שלכם... "לראות את מותכם יהיה הרבה יותר מהיר ומשעשע ממה שחשבתי!!! אני אפילו לא אצטרך לעשות שום דבר! אתם תעמדו מול הדלת לנצח! טיפשים! חסרי יכולת! נשמות טועות יקרות שלי אני עוד אתענג עליכם! חה! חה! חה! חה!!!!" כולכם פותחים את עיניכם לאחר שנעצמו בבורטליות איך שהכל התחיל לדבר, אתם לא יודעים שוב כמה זמן עבר או אם בכלל ואתם לא יודעים האם כולם שמעו את מה שאתם שמעתם כרגע אך הם נראים מופתעים ומבולבלים כמעט כמוכם. גופכם מרגיש חלש ומרוקן ואדי קור יוצאים מהפה שלכם (דבר שלא היה שם קודם לכן). דריאן מרגיש אפילו יותר את הרצון לחזור ולגעת באבנים אך הוא עדיין יכול להתנגד לכך אם יחפוץ בכך...

מיל סורק את האנשים סביבו

הוא התעורר כרגע מחלום והוא חושב שזה אולי המשך "שמעתם את זה או שזה היה חלק מהחלום שלי?" הוא שואל _________________________________________________________________________ מצטער שלא כתבתי הרבה זמן הייתי באילת מל"ד: חלמתי חולם כלשהו אם את (המרפול) רוצה להגיד לי מה חלמתי אז תגידי אם לא אז סתם חלמתי על הילדות שלי

Loewenthal

New member
דריאן, שמתקרב אט אט לאבנים,

עוצר את עצמו, ומנסה להרגע, "אנחנו בהחלט שמענו את זה, מיל." באותו זמן, הוא מתחיל לסרוק את החלל, כשהוא כבר יודע שלא ימצא שום דבר מעניין.

dragon zlotnik

New member
קייל מתחיל נראה קצת יותר עצבני

ואז הוא אומר "תזוזו בבקשה מהמסדרון" (המרפול תגידי לי מה כל הדב"שים עושים...)

Hammerfall

New member
לידיעתך...

המסדרון ממש קטנטן ואין להרבה מהאנשים לאן לזוז... אתה לא יכול להידחס ביניהם גם אם היית רוצה... האופציה היחידה היא לבקש מכולם לפנות אחורה ולצאת מהמסדרון ואז הוא יהיה פנוי... הדב"שים עושים מה שאומרים להם והם נוחים כאלה...

למעלה