המשך משחק...

Hammerfall

New member
../images/Emo35.gifהמשך משחק...../images/Emo35.gif

אתם נמצאים במסדרון צר ומכווץ שלרובכם קשה וכלל לא נוח לעמוד ולשהות בו. אתם לא יודעים איפה אתם בדיוק, מה מצפה לכם, מאיפה מגיעה הילת האור הקלה והמוזרה שמאירה את המקום, מה נסגר עם הדלת שממולכם שכולכם כעת מודעים לה אפילו אם לא רואים אותה ויודעים שעוד איש לא נגע בה אפילו. האם אתם מפחדים לגלות מה יש מאחוריה? האם מסקרן אותכם לדעת מה יש מאחוריה? מה המחשבות והחושים שלכם דוחקים בכם לעשות??? כרגע מיל הוא הקרוב לדלת, חוסם את שדה הראיה של במיפולוריאנס ונוטריו שעומדים מאחוריו. מאחורי נוטריו, כלל לא רואים מעברו נמצאים קובו, דריאן, קייל ובצורה מפתיעה קארין, גרידו וקווליה...

HawkEye3

New member
אם אני זוכר נכון היו לפידים על הקיר

שדלקו באור אדמדם משהו, נכון ? קארין מתקרב אל הלפידים ומתבונן בהם (אפשר תיאור), אם הם לא נראים לו חשודים מידי הוא נוגע בהם קלות ואם לא קורה לו משהו לא נחמד הוא שולף אותו מכנו.

HawkEye3

New member
קארין פונה לקייל ושואל אותו בלחש :

"תגיד, מה דעתך על המקום הזה ?"

dragon zlotnik

New member
"לדעתי המקום הזה מטורף!"

אומר קייל בלחש לקארין "אבל אנחנו חייבים לצאת מפה" ממשיך קייל ואז קייל פונה לכולם בקול "אני מציע לנסות ללכת כיוון אחר, המסדרון הזה לא הוביל אותנו לשום מקום"

HawkEye3

New member
קארין מתחיל לחשוד שקייל

סובל מפחד ממקומות סגורים, הוא כבר ראה את זה, גם אצל הטובים ביותר, ואין מה להאשים אותם אבל צריך למנוע ממנו להילחץ, ומהר. קארין מחזיר את החרב לנדנה, מניח את ידו על כתפו של קייל ופונה אליו : "אני צריך אותך לרגע, יש לי כמה שאלות לא מובנות בקשר לבאר הזו" ולקובו הוא אומר "אנחנו נחזור מעט אחורה, לא נתרחק יותר מידי. תודיעו לנו כשיחול שינוי" (למיותר לציין שכל הדיבורים של קארין הם בלחש) דרקון זלוטניק - אם לא בא לך להמשיך עם הרעיון שלי אז תכתוב "לא" בשרשור ומעתה ואילך יהיה ידוע בפורום כי ההודעה לא תיחשב ! ויהי כך אני, לעומת זאת לא אמשיך עד שתכתוב "כן".

dragon zlotnik

New member
קייל נרגע

מהיציאה שהיתה לו מקודם והולך עם קארין שהוא מנסה להירגע ונושם עמוק.

Dumarius

New member
"לכל הרוחות!

אני אעשה את זה כבר!" מכריז בימפולוריאנס בחוסר סבלנות עצבים ובקוצר רוח, ניגש אל מיל ומנסה לעקוף אותו (כשאני אדע אם הצלחתי אני אמשיך)

Hammerfall

New member
יש תזוזה והיא אפילו משורשרת יפה...

(באמת שכחתי שלא תיארתי את זה, מצטערת) ה"לפידים" שנראה היה לכם שראיתם מרחוק כאשר עמדתם ליד מה שנשאר מהבאר התגלו לאחר הליכה לא ארוכה לאורך המסדרון כאבנים, שהם בעצם חלק מהקיר אך זוהרות באור מוזר ביותר, כמו של אש חיה רק מעט אדום כהה יותר. כמו שאמרתי קודם המקום שאתם נמצאים בו הוא מסדרון מעוגל שתיקרתו היא בעצם סיום מעוגל של הקירות בצורה נמוכה ולא נוחה לאנשים מעל 1.60 והאבנים המאירות האילה ממוקמות במרחקים בערך שווים אחד מהשני ומהוות חלק מהקיר כך שנראה שלא ניתן לשלוף אותן החוצה (אבל מבחינתי עשו מה שליבכם הקטן חפץ) והן נותנות לכם את האור הדרוש כדי לראות מסביבכם. קייל וקארין נדחקים בין גרידו וקווליה על מנת ללכת לסוף הטור ובוחרים להתרחק למרחק של? משאר החבורה... בימפולוריאנס מנסה לעבור את מיל, להידחק, להידחף, לנסות תנוחות שונות, בין הרגליים, ליד הברך, הכל על מנת להידחס במסדרון הקטנטן שמיל ממלא את רובו ובסופו של דבר בימפולוריאנס מצליח לעבור את מיל וניצב מול הדלת.

Dumarius

New member
הגיע הזמן שהעניינים יזוזו...

בימפולוריאנס ניגש אל הדלת ובוחן אותה. לפי מה שהבנתי אין לדלת ידית, ולא מנעול אני צודק? אם לדלת: אין מנעול וידית-הוא מחפש מסביב טריגרים סודיים ומבקש ממיל שיחפש גם כן. והוא מנסה לדחוף את הדלת. יש ידית-הוא מנסה להשתמש בה יש ידית ומנעול-הוא בודק אם הוא יכול לפתוח את המנעול איכשהו...

HawkEye3

New member
5 עד 10 מטרים

(מספיק קרוב אך לא יותר מידי), קארין מוריד את נאד המים מעל גבו, פותח אותו, לוגם ממנו מעט ומושיטו לקייל. "אני הייתי בפונדק, ולפתע הופיעה לפני עלמה, ולאחר טיול קצר באיזור הבאר אני מצאתי את עצמי כאן. עכשיו ספר לי, איך הגעת לכאן אתה, ומה הביא אותך לעיר ?" (דרך אגב הלפיד שלי אצלך דריאן ?)

dragon zlotnik

New member
קייל מסתכל על קארין

במבט של אי הבנה ואז הבנה מפציעה על פניו והוא אומר "אני באמצע מסע, ועצרתי לנוח בעיר המקוללת הזאת, ובאמצע שהלכתי ברחוב, פתאום נהיה לי קר ועצמתי את עיני וכשפתחתי אותם ראיתי את עצמי במקום המסריח הזה" רואים שקייל מצליח להשתלט על עצביו ואומר את זה בקול שקט, ואז הוא דוחה את נאד המים ומוציא את נאד המים שתלוי על חגורתו ולוקח לגימה. ואז אחרי שתיקה קצרה אומר קייל בלחש "אל תדאג, אני עובד על הקלסתרופוביה שלי, ואני יצליח להשתלט על עצמי, רק אני מקווה שנצא מכאן במהרה"

HawkEye3

New member
קארין עוצם את עיניו ומהנהן

וטופח קלות על כתפו של קייל. לאחר מכן הוא מסמן לקייל בידו שימתין, ומתקרב אל בימפולוריאנוס. "מה מצב המנעול ?" לוחש קארין.

Dumarius

New member
בוא נראה אותך מתקרב אל בימפולוריאנס

כשיש משו כמו 5 אנשים בדרך שלך... אבל אם בכל זאת הצלחת להגיע אליי.. אני באמת שלא יודע מה לענות לך (אני צריך שהאמרפול תגיד לי מה עם המנעול)

Hammerfall

New member
למרות כל ניסיונות ההידחקות

וההידחסות קארין לא מצליח לעבור את טור האנשים על מנת להגיע אל בימפולוריאנס שעסוק כעת בלבחון את הדלת. כמו שאמרתי הדלת חסרת כל מאפיינים מיוחדים או מעניינים במיוחד, דלת עץ עבה, חזקה אך פשוטה למראה, הדבר היחיד שבולט בה לעין הוא הבורג שנמצא כמעט במרכה ונוטה לצד שמאל שלה, נראה שאולי הוא סובב בעבר ידית, אך זו נעלמה והוא נותר לבד. מלבדו אין שום דברים נסתרים על הדלת, שום כיתובים, שום טריגרים או שום דבר אחר, זו דלת רגילה עם בורג, זה הכל...

HawkEye3

New member
"אולי כדאי שנפתח את הדלת בשקט ?"

אומר קארין (אם עוד לא שמעו אותנו). או שנפרוץ אותה עם הפטיש ?

Dumarius

New member
בימפולוריאנס מנסה לסובב את הבורג

על מנת לפתוח את הדלת, לחכות את פעולת הידית שהייתה מפעילה בעצם את אותו הבורג.. אם הוא לא מצליח, הוא מוציא פיסה קטנה של חבל, כורך אותה חזק ככל שיוכל סביב הבורג ומנסה בעזרת החבל.

Hammerfall

New member
הבורג קטן ועגול...

הוא לא מצליח לאחוז את הבורג כמו שצריך עם ידו וגם החבל חלק מידי לבורג העגול, כך שניסיונותיו לא הצליחו, הוא חושב לעצמו שאם הוא ימצא משהו יותק חזק או יותר יציב שהבורג לא יחליק בתוכו אז אולי הוא יתקדם לאנשהו...

Loewenthal

New member
מל"ד - כן, הלפיד אצלי.

דריאן, אחרי הכמה דקות שעברו (כמה זמן עבר מאז?) מאז שהתחיל במדיטציה, מסיים, כשהוא הרבה יותר רגוע, הוא מסתכל על הסובבים אותו, מוציא גם הוא נאד מים ולוגם מעט. לאחר מכן פונה לקארין, אחרי ששמע את דבריו לקייל, "תגיד, אני דיברתי איתך על כך קודם, אני באמת ראיתי אותך הולך עם העלמה הזאת, ולפי מה שאני מבין אתה לא כל כך יודע מה קרה לך, ואיך פתאום הגעת לכאן..." באותו זמן הוא ניגש לקיר, ומתחיל לבחון אותו, הוא בודק את האבנים הרגילות, וגם את האבנים הזוהרות באדום, אפילו מנסה לשלוף אותן אם אפשר. "אני יכול לספר לך מה ראיתי מנקודת המבט שלי, כשראיתי אותך עם העלמה." מל"ד - הנה איור של האבנים. מה, קיבלתי ח"ח! אז שאני לא אעשה?

HawkEye3

New member
קארין מחזיר את נאד המים,

וענה לדריאן "אני אשמח לשמוע עוד פרטים על מה שקרה"

Hammerfall

New member
כמו שאמרתי ממקודם...

אין תחושה של זמן במקום הזה, אין לך שום דרך לדעת כמה זמן עבר בדיוק, נראה כי הזמן פשוט עומד מלכת ואתם הם היחידים שנקלעתם למוזרות הזאת... עשית מדיטציה עד שנראה היה לך שהספיק לך, זה הכל... לא, אתה לא מסוגל לשלוף את האבנים ממקומן, ברגע שאתה נוגע באחת מהן גל חום נעים מתפשט בגופך, פרפרים ממלאים את בטנך, כאילו אתה מתאהב באבנים האדומות והמוזרות האילה וקול עדין ומתוק בראשך מודיע לך ש"האבנים אוהבת אותך בחזרה, אל תעזוב אותן, תמשיך לגעת בהן, כל עוד תיגע בהן יהיה לך טוב ונעים... למה לחזור לאפלה, לקור ולחוסר ידיעה כשאתה יכול להישאר במצב הנעים והמבורך שאתה בו עכשיו, מוקף חום, אהבה ונעימות... המשך לגעת בהן, אל תעזוב...". אתה יודע שאם באמת תרצה אתה תוכל לעזוב את האופוריה שאתה נמצא בה עכשיו, האם אתה בוחר לקחת ולהרחיק את ידך מהאבן?

למעלה