האם אתם/ן

ד נ י ת3

New member
../images/Emo35.gif האם אתם/ן

מטפחים את עצמכם? ואיך? מהם הפינוקים היום יומיים שאתם עושים לעצמכם, סתם ככה, כדי להרגיש יותר טוב?

נימשון

New member
יש המון פינוקים

להכין לעצמי ארוחת צהריים טובה ובריאה, לקרא ספר חדש, אמבטיה עם מלחי אמבט וקצף. פעם בחודש אני אצל פדיקוריסטית ואצל המורטת נוצות ומידי פעם גם מספרה.

אם כבר אז גומי יין של עלית

או את הרצועות הצבעוניות הדקות החמוצות חמוצות האלו שמצופות בסוכר שאחי לימד אותי לאהוב..

בוודאי

שחי, שפם, גב, בטן-אני עושה במכון הססמולוגי שמאתר דברים שרועדים ומזיקים. אין כמו לפתוח במקלחת הבוקר, כוס קפה, עיתון, לבחור את בגדי המלך החדשים, להתמרח בקרם גוף ריחני כמו סיסי, ולהתניע ת'אוטו עם 88FM , תוך כדי נפנוף שלום לשכנה שלי שדומה לבולדוג ולחייך. ארוחת בוקר בריאה-היא פינוק שאסור לוותר עליו חדר כושר הוא פינוק שמוציא את המיטב ממך הצגה, סרט, הרצאות- הם דברים שממלאים אותך בתי קפה, וחברים הם חומרים אנושיים שמחבקים אותך. שינה טובה- היא מרגיעה אותך וטיולים, נופש בארץ ובחו"ל בבית מלון, הם דברים שממריצים אותך באנרגיות מחודשות- כי שם- הרי הכל עושים בשבילך, האנשים ששם נועדו לשרת אותי ולעשות עבורי חוויה בלתי נשכחת. בלעדי זה-אני לא חי.

ואת זה אומר

נרקב המדיה הראשי של תפוז. יאללה- לך תגיד קדיש ואל תחזור מוטציה אתה והטנק שרמן שמתלווה אלייך.

טיפוח עצמי

אני, כמה שאני חנון, בקטע הזה אני יותר גרוע מרוקי בלבואה. לא מוכן שטיפת קרם תעלה עלי. לא יעזור בית דין. לא רק שאני שונא את ההרגשה...איך שהשמואל שלי מריח קרם עולה על הגוף הוא מקבל אימפוטנציה רגעית (שיכולה אף להמשך כמה שעות). חברות שלי בעבר כבר למדו שזה משבית אותי. וויתרו מראש חחחח

הפלא ה8

New member
מטפחת ומפנקת...

טיפוח יום יומי אצלי מתבטא בעיקר במקלחת טובה טובה ואחריה קרמים למינהם - לחות,עיניים,גוף... מדי פעם סידור גבות ומניקור... לגבי פינוקים - יום יומיים זה אכילת מנגו טעים ומטפטף בכייף על החזה... מסג' טוב אצל בחור שעושה (מנסיון) מסג' סוף הדרך. הצגה טובה בתאטרון, סרט טוב בקולנוע טוב, מפגש חברים אהובים...כל זה ברמות יום יומיות. ברמות השנתיות - נסיעה לניו יורק!!! שיא הפינוק ואני מפרגנת לעצמי את זה תמיד ! נסיעות לסופ"ש בצימר או במלון שווה (כנען ספא למשל...)עם בחורצ'יק נעים טיולים בארץ, טיולים בחו"ל. ולהחליף את הרכב לחדש כל כמה שנים !!! חלק זה פנטזיות וחלק מתגשמות...

גלית35

New member
פלא-כנען ספא אחלה מלון הבאסה../images/Emo20.gif

היחידה שאסור לעשן שם ולדבר בפון. היתי שם {המלון בבעלות הקופה שבה אני עובדת} והמזל שאנחנו שילמנו 120 ש" על הכל חוץ ממסאז'ים-עשיתי שם מסאג' אבנים חמות זה פשוט מומלץ בחום.

הפלא ה8

New member
120 ש"ח ?! לא נכון!!

שמעתי על המסג' הזה - עוד לא יצא לי שם לעשות אותו אבל אין ספק שאעשה בקרוב ... אני מאד אוהבת אותו ולי לא מפריע הקטע עם העישון (נהפוכו) אני עוד אחזור לשם בטוח - יכולה לארגן הנחה ?

גלית35

New member
פלא-לצערי הרב גם לי בתור פרסונל../images/Emo20.gif

אין ממש הנחה-זה הי טיול "מאוגן" של וועד העובדים-ועוד הטע היה שנסענו ליומים וביום השני הינו אמרוים לנסוע לחרמון-אמרתי אני על גופתי נוסעת לחרמון וכך היה ,הרוב נסעו לחרמון,חלק הלכו לטייל בצפת וחברה ואני אצנו לג'קוזי והבריכה.

shelly1975

New member
הדרך שלי לשמור על שפיות... אושר....

(במיוחד נכון להיום
) הרגעת עצביי המרוקאים (כה אמרה הפולניה
) ע"י שיחה עם המרגיע הראשי שלי, אכן הרגיע, המשימה הושגה
כותבת בלוג, לשפוך ת'רגשות ולקרוא את זה מחזיר הכל לפרופורציה.
צעדות רגליות
להיכנס לאמבטית קצף (פעם ב...) בחושך עם 2 נרות בלבד בערב, לבד...
תרגילי נשימה
ללכת לטיילת, לשבת מול הים ולכתוב שירים

גלית35

New member
מקלחת טובה וחמה כולל כל מיני../images/Emo20.gif

סבונים,וקרמים אחרי. קפה טוב עם קצף,אוכל טעים יושבת עם עצמי בשקט ומטיילת בכל מיני מקומות ברשת. וסביר להניח שיש עוד אבל כרגע לא עולה לי.

לא עולה לי משהו מיוחד

אבל מה שציינו כאן: מקלחת טובה (קצף כבר לא עשיתי שנים...). אבל נניח אני אוהבת את הגרגירי פילינג שיש ב"סבון של פעם" אז אם נוחתת עליי המוזה אני עושה מקלחת עם הגרגירי פילינג ואח"כ יש ריח טוב כזה של תפוזים לעור שלי... יש לי גם סבון נוזלי שאני אוהבת שהוא רק שלי (יש את הסבון הרגיל, ולי יש מיוחד כזה עם ריח טוב). ואז אם באמת יש לי סבלנות אז אני שמה קרם גוף אחרי המקלחת. ספר טוב, סרט בקולנוע, שופינג עם חברה (אבל שופינג זה לא כזה נדיר אצלי...זה בערך פעם בשבוע ביום שישי...חחחחחחחחח) או שופינג עם אמא שלי לפעמים וזהו. כמו שגלית אמרה, נסיעות לבתי מלון וכאלה, אבל זה כבר לא ביום יום.

למעלה