האומנם?

lironbi

New member
../images/Emo35.gif האומנם?

נתקלתי בקטע מספר שסיקרן אותי לדעת האם באמת כך הדבר... הקטע: "הגזענות האסתטית היא תמיד סימן לחוסר ניסיון. אנשים שלא העמיקו לחדור די הצורך אל עולם תענוגות האהבה מסוגלים לדון את הנשים רק על פי מראה עיניהם. אך אלה המכירים אותן באמת יודעים, כי העין מגלה חלק זעיר בלבד ממה שאישה מסוגלת להציע לגבר." האם בחור שטחי שמתעניין רק במראה חיצוני, הוא בעצם חסר ניסיון? מחכה לתגובתכם.

כן ולא

שטחיות לא מעידה בהכרח על חוסר נסיון. היא מעידה קבעון וחוסר התפתחות.

lironbi

New member
אבל...

מתפתחים בעזרת ניסיון...לא? אבל יש במשפט הזה משהו. מזל שאני לא יצאתי שטחית.

הנסיון הוא כלי למידה אבל

בשביל לנסות צריך אומץ לעשות דברים חדשים. כל דבר חדש יכול להיות טוב או רע, בכל דבר שנעשה אנו יכולים להצליח או להכשל. הפחד מכשלון הוא המעצור הכי גדול בפני דברי חדשים ואצל אלה שלא מתפתחים, לעניות דעתי כמובן, הפחד מהכשלון מונע מהם את ההתפתחות.

billc

New member
../images/Emo6.gif אבל יש בזה משהו במה שהוא אומר?

בכל מקרה אני מאמין שככל שאדם יותר מתבגר ומתנסה יותר במין ואהבה פוגש יותר אנשים... הוא מסתכל על העולם בצורה שונה, הוא לא מבחין לא בצבע ולא בגזע. אבל כמו שירונימוס אמר יש כאלה פחדנים שנותנים לעולם להכתיב להם מה יפה ומה מושך, ולא מסתכלים מעבר. אז למרות שלכאורה הם מנוסים (נניח קיימו הרבה סקס) אבל תמיד עם אותו טיפוס.

magenta73

New member
הייתי עודשה כמה דליטים

ואומרת... בפשטות... "ככל שאדם יותר מתבגר"....

אין קשר. . .

אין קשר בין שטחיות לחוסר נסיון, ובין אם תיהיה הכי מנוסה שבעולם, זה יניא אותך מלבחור בחורה לא עפ"י מראה חיצוני?! יצא לי להיות באין ספור דייטים, אבל עם ולמרות הכל ש`יופי לא אוכלים בצלחת. . .` לא המשכתי לדייט נוסף עם אדם שהיה נראה ממש לא טוב, אבל הכל אפשר להשתנות אפילו הקוף הכי גדול, והכל ע"י האופי של הבנ"א. הן לטוב ואין למוטב, לא משנה כמה בחורה יכולה להעניק לך, אם המראה שלה דוחה אותך. אבל אל תיהיה קיצוני, תלך אחרי הלב, בהצלחה.

bulb

New member
במקרה אני קורא עכשיו את רב המכר

"פנג שואי ואמנות אילוף הגבר" של קונפציוס. בפרק הרביעי ,דנים בהרחבה בתופעה של שימת לב מיותרת לנפיחות של אלו המתימרים להיות נאורים ויפי נפש. "גזענות אסתטית"? איפה היא מתחילה והיכן היא מסתימת? גוון העור? צבע העיניים? חיבה לחוטם מסוים או זיקה לישבן עסיסי ועגול? האם אני גזען בגלל חיבתי לנשים עם מותניים צרות או שמא אינני גזען כיוון שבעוונותי אני מבכר נשים מרופדות על פני שדופות? תחילה יש להגדיר מהי "גזענות אסתטית" ,מעבר להגדרה חלולה. מאין הגיעו למסקנה כי קיים קשר בין אהבה לאסתטיקה ,במיוחד כשמדובר בשני נושאים סובייקטיבים? את אוהבת גזר ,אני אוהב אפרסק. מי מאיתנו "גזען אסתטי"? אשמח אם תחשפי את המקור ממנו נלקח הציטוט (אני מקווה שלא מדובר בעיתון "לאשה" ודומיו). דרך אגב ,אם להשתמש באימרה נפוצה: הכל חוזר אליך וקקה בידיך - את אותו הדבר ניתן להגיד גם על נשים. שני הפזוס לשעת הצהריים.

lironbi

New member
הציטוט

לקוח מהספר "מחול אחרון ופרידה"-מילן קונדרה, ספר ישן מ1973. אני לא מדברת על העדפות מסוימות...כגון אף סולד או שפתיים מלאות, אני מדברת על הכלל...על יופי וכיעור. אבל יש משהו במה שאמרתם...הכיעור של האחד זה היופי בעיניי השני. אבל גם נניח ובחור מסויים היה בקשר עם מישהי במשך שנה וחצי... והיא מכוערת...אבל הוא היה מאוהב בה מעל הראש.. הם נפרדו...הוא יודע שלמרות שהיא הייתה מכוערת היה לה הרבה מה להציע והוא אהב אותה... אז הוא יתן צ'אנס גם למכוערת אחרת... לעומת זאת בחור שיצא רק עם יפות ימשיך לצאת עם יפות... כי הוא לא יודע מה זה לצאת עם מכוערת... אז באיזשהו אופן שטחיות היא כן חוסר ניסיון. (לא התכוונתי להעליב אף אחד)

bulb

New member
יש כשל לוגי:"היא מכוערת...אבל הוא

היה מאוהב בה מעל הראש" יקירתי ,לא סתם אומרים שהאהבה עיוורת. בעיניו היא היתה יפה ולא משנה אם תצעקי מבוקר ועד ערב שהיא כונפת-על-טורבו-אינג'קשן. את מתבלבלת בין שטחיות לבין חוסר נסיון. לא חייב להיות קשר בין השניים. קודם תעברי את המחסום הזה. מחכים לך בצד השני. מילן קונדרה? המלצה שלי: תזרקי את הזבל הזה או תתרמי. נסי את "יום ההולדת של האינפנטה" מאת אוסקר ווילד ותביני שלעיתים בורות ושטחיות הן ברכה. שני הפזוס שלי בנושא.

bulb

New member
האמת כואבת

לא נורא. נשיקה במקום הכואב וזה עובר (; התיחסי לזה כאל טיפול בהלם. כבר קראת את הסיפור?

bulb

New member
הנה ,עם כפית של כסף ומפית רקומה

הסיפור: http://possessionstudios.com/library/acrobook2/hpomg.pdf קראי בבקשה את "יום ההולדת של האינפנטה". כולי תקווה שתחכימי. בתאבון!

Vdrums

New member
בשבילו היא לא היתה מכוערת

והוא יתן צ'אנס לעוד בחורות שלטעמו נראות טוב. (ולדעתך הן כונפות סלעים). הכל עניין של טעם אישי.

mika tal

New member
את מבלבלת בין דברים שונים..

אין שום כלל שמראה על בחור שיצא בעבר עם נשים יפות ותמיד ימשיך להיות כזה.. והלא יכולה להיות בחורה נחמדה לא יפהפיית עולם שהיא לטעמו.. וזה לא אומר שאם מישהו יצא עם מישהי מכוערת, הוא לא ייצא עם מישהי יפהפיה, או יחשוב להביע את דעתו שזאת שמנה מידיי, או זאת לא נאה מספיק.. בקיצור מתוקה הכל בפורפורציה...

נסיכה ג

New member
ובסופו של דבר מה שהכי משפיע

היא הכימיה, מחקרים אמפיריים הוכיחו כי לאהבה אין שום קשר למראה אלא אך ורק לריח. עכשיו... יש הבדל עצום בין "לצאת" עם משיהי לבין להיות מאוהב במשיהי, כשיוצאים סתם אז הולכים בד"כ על מה שמוצא חן, על פנטזיה מסוימת שיש לך בראש, כשמתאהבים, זה תמיד בלתי צפוי ולכן זה גם יכול להיות במי שנראה ההיפך הגמור מהפנטזיה. כשתגדלו אולי תבינו...
))

billc

New member
hehehehe שמעתי

שיש משהו כיום בשוק, שאם מורחים את הבנות נופלות אחת אחרי השניה. אני לא בטוח שזה ריח (למרות שיש לו השפעה) אני חושב שהגוף מקרין משהו. אני אחפש את המוצר ואחזור אלייך...

למעלה