דתות איזו דת מרכזה העולמי בישראל?
F Fingertip New member 25/12/02 #14 מה זאת אומרת מרכז עולמי? המרכז העולמי של האיסלאם הוא במכה. של הנצרות בותיקן. היהדות? ובכן, הייתי אומר שארץ ישראל, לא? אהד.
מה זאת אומרת מרכז עולמי? המרכז העולמי של האיסלאם הוא במכה. של הנצרות בותיקן. היהדות? ובכן, הייתי אומר שארץ ישראל, לא? אהד.
N NetGangsta New member 25/12/02 #7 שאלה... דת או זרם? כי אם זה זרם אז זה יכול להיות הבהיים... או השומרונים...
ד דRדכוסי New member 25/12/02 #10 ../images/Emo35.gifבואו נשאל את השאלה בצורה שונה: איזו/איזה דת/זרם מרכזו/מרכזה העולמי הוא בישראל?
ד דRדכוסי New member 25/12/02 #13 ../images/Emo26.gif שיבחר 1 ואני אגיד אם נכון או לא מה הקטע לנחש?(ואם כבר מנחשים אז מנחשים 1)
ד דRדכוסי New member 25/12/02 #17 ../images/Emo127.gif ו../images/Emo128.gif להסבר כנסו+ ../images/Emo35.gif כי תשובתך נכונה כי את התשובה כותבים כך: באהאים וה היא: היכן בארץ נימצא מרכזם העולמי?
../images/Emo127.gif ו../images/Emo128.gif להסבר כנסו+ ../images/Emo35.gif כי תשובתך נכונה כי את התשובה כותבים כך: באהאים וה היא: היכן בארץ נימצא מרכזם העולמי?
N NetGangsta New member 25/12/02 #20 אז בו אני אגיד לך משהו!!! אני כתבתי "בהאיים" כדי שתבין על מה אני מדבר! כי האיות הנכון הוא בכלל: "בהוויים" וכך גם אומרים את זה! (BAHAWIM) אז אל תתקן אותי, תודה.
אז בו אני אגיד לך משהו!!! אני כתבתי "בהאיים" כדי שתבין על מה אני מדבר! כי האיות הנכון הוא בכלל: "בהוויים" וכך גם אומרים את זה! (BAHAWIM) אז אל תתקן אותי, תודה.