דאלה מתי המדוזות הבני זונות האלה ילכו? תענו לי בבקשה זה חשוב
A agolo New member 13/7/02 #1 ../images/Emo35.gifדאלה מתי המדוזות הבני זונות האלה ילכו? תענו לי בבקשה זה חשוב
א אלי_פ New member 14/7/02 #2 הם כבר עזבו את הצפון היום לא היתה מדוזה אחת , באיזור נהריה, כולם עברו כנראה דרומה, כך שלדעתי תוך יומיים שלושה הם עוזבים גם את המרכז, בעזרת השם בלי נדר. מצד שני, גם לא היה גל.
הם כבר עזבו את הצפון היום לא היתה מדוזה אחת , באיזור נהריה, כולם עברו כנראה דרומה, כך שלדעתי תוך יומיים שלושה הם עוזבים גם את המרכז, בעזרת השם בלי נדר. מצד שני, גם לא היה גל.
P pipline MASTER New member 14/7/02 #3 אם כבר הם עברו אז זה צפונה לא דרומה הן באות מהדרום וממשיכות צפון.
ג גלעד172 New member 14/7/02 #4 מדוזות בצפון אני הייתי אתמול בחוף בצת (צפונית לנהריה) והיו מדוזות + מלא ביצים! לעומת זאת, בכינרת לא היו מדוזות היום
מדוזות בצפון אני הייתי אתמול בחוף בצת (צפונית לנהריה) והיו מדוזות + מלא ביצים! לעומת זאת, בכינרת לא היו מדוזות היום
A agolo New member 14/7/02 #5 ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifעוד שאלה חברה תענו בבקשה אני גולש בקרית חיים ומתי הם ילכו גם מקרית חיים כי אני הייתי לפני שבוע הלכתי לגלוש ולא היו הרבה אבל היו ושוב תודה רבה לכם
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifעוד שאלה חברה תענו בבקשה אני גולש בקרית חיים ומתי הם ילכו גם מקרית חיים כי אני הייתי לפני שבוע הלכתי לגלוש ולא היו הרבה אבל היו ושוב תודה רבה לכם